Huawei: Συνεργάζεται με τη Leica για τις κάμερες των smartphones

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Huawei και Leica οι δύο εταιρείες μοιράζονται τα ίδια ιδανικά σε φωτογραφία και τεχνολογία αντίστοιχα, με παρόμοιες φιλοδοξίες και ηθική και η συνεργασία τους έχει σκοπό την επανεφεύρεση της φωτογραφίας που γίνεται με smartphones.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συνεργασία της Huawei και της Leica, που θα καλύπτουν την έρευνα και την ανάπτυξη, το σχεδιασμό, την εμπειρία του χρήστη, το marketing και τη λιανική διανομή, θα αποκαλυφθούν κατά τη διάρκεια της συνεργασίας.

Ο Richard Yu, Διευθύνων Σύμβουλος της Huawei δήλωσε: «Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας προσεκτικά και με αυτή την εξαιρετική συνεργασία προσφέρουμε στην ευρεία βάση των πελατών μας και στους καταναλωτές τα καλύτερα στοιχεία των δύο εξειδικευμένων brands σε αρμονία: συνδυάζοντας την καινοτομία και το σχεδιασμό, ενισχύοντας την εμπειρία χρήσης και συνεχίζοντας να εμπνέουμε φοβερή πρόοδο στην ανθρώπινη τεχνολογία μέσω εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εικόνας. Η Leica είναι ένας θρύλος στον κόσμο της φωτογραφίας και πιστεύουμε ότι κανένας άλλος κατασκευαστής δεν έχει εξελίξει τη βιομηχανία όσο το έχει κάνει η Leica. Εμείς στη Huawei είμαστε ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την εξαιρετική ποιότητα μας και η Leica είναι μια κατηγορία από μόνη της στον τομέα αυτό”.

Ο Oliver Kaltner, Διευθύνων Σύμβουλος της Leica, δήλωσε:« Η στρατηγική συμμαχία μεταξύ της Huawei και της Leica καταδεικνύει την επιθυμία των δύο γρήγορα αναπτυσσόμενων και παγκοσμίως δραστήριων brands, να συνεχίσουν να δίνουν ώθηση στην τεχνολογία. Πλάι στην δύναμη της καινοτομίας και των premium προτύπων, οι δύο εταιρείες μας μοιράζονται την δέσμευση τους για ασυμβίβαστη ποιότητα. Η τεχνολογική συνεργασία με τη Huawei προσφέρει στη Leica μια εξαιρετική ευκαιρία για να εισαγάγει την αποδεδειγμένη εμπειρία της στα οπτικά σε ένα νέο τμήμα της αγοράς και να ξεκλειδώσει συναρπαστικές επιχειρηματικές περιοχές στον τομέα των φορητών συσκευών. Τα smartphones συνεισφέρουν σημαντικά στον κόσμο της φωτογραφίας και ανοίγουν στη Leica μία σημαντική πόρτα σε νέα target groups και πεδία εφαρμογών”.

Leica Huawei, Huawei: Συνεργάζεται με τη Leica για τις κάμερες των smartphones

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Όση τεχνογνωσία παίρνει η Bayern Munchen από την T-mobile άλλη τόση θα πάρει και huawei από τη Leica.. Και το αντίστροφο!

Sickboy

Agnostos13 +10000

vasilist

Άγνωστε χωρίς να θέλω σε προσβάλλω νομίζω ότι το 80% που είδαν το μύνημα σου δεν κατάλαβαν τον συσχετισμό που έγραψες για τον αν είναι θετικό ή αρνητικό.

Dimis

Μπράβο στην Huawei που δεν σταματάει να εξελίσσεται και στον τομέα τις κάμερας .. Το επόμενο smarth θα είναι Huawei.αλλα λόγια να αγαπιωμαστε 19:55 η T_mobile είναι χορηγός δίνει χρήματα για διαφήμιση…. Η leica μαζί με την Huawei θα εξέλιξουν την κάμερα τον κινητών

Agnostos13

@Dimis
Καλα περιμενε εσυ να κουμπωνεις και φακο στα huawei…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Smartphones featured Leica Xiaomi

Xiaomi 14 & 14 Pro: Έφτασαν με HyperOS και ανανεωμένες κάμερες Leica

H Xiaomi αποκάλυψε την καινούργια της σειρά Xiaomi 14, που τροφοδοτείται από το ολοκαίνουργιο chipset της Qualcomm, Snapdragon 8 Gen 3.

Smartphones Leica Xiaomi Xiaomi 14

Xiaomi 14: Αποκαλύφθηκε ο σχεδιασμός του και δείγματα της κάμερας

Κυκλοφόρησαν επίσημες εικόνες που αποκαλύπτουν τη σχεδίαση του Xiaomi 14, καθώς και ορισμένα δείγματα της κάμερας.

Smartphones featured Leica Qualcomm Snapdragon

Xiaomi 14: Επίσημο! Η σειρά φτάνει στις 26 Οκτωβρίου

Η Xiaomi είχε ήδη αποκαλύψει ότι θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά Χiaomi 14 μέσα στο μήνα και τώρα μας έδωσε και ακριβή ημερομηνία.