Huawei Maimang 6 (G10): Το πρώτο με οθόνη 18:9 και 4 κάμερες [renders]

Huawei Maimang 6, Huawei Maimang 6 (G10): Το πρώτο με οθόνη 18:9 και 4 κάμερες [renders]

H Huawei έχει αποκαλύψει ότι στις 22 Σεπτεμβρίου ανακοινώνει επίσημα το νέο smartphone Huawei Maimang 6, σειρά που διατίθεται στην Κίνα, ενώ σε άλλες αγορές κυκλοφορεί με την ονομασία G. Έτσι λοιπόν το Huawei Maimang 6 είναι το Huawei G10.

Το Huawei Maimang 6 θα είναι το πρώτο κινητό της Huawei με οθόνη 18:9. Σήμερα διέρρευσαν press renders που μας δίνουν μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζει το κινητό, το οποίο θα γίνει επίσημο σε μια εβδομάδα.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι η διπλή κάμερα στην πλάτη και η διπλή κάμερα στην μπροστινή πλευρά, κάνοντας το Huawei Maimang 6 (G10), να έχει ουσιαστικά 4 κάμερες συνολικά. Οι μπροστινές κάμερες έχουν και LED flash, για καλύτερες selfies.

Huawei Maimang 6, Huawei Maimang 6 (G10): Το πρώτο με οθόνη 18:9 και 4 κάμερες [renders]

Για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι φήμες λένε ότι θα δούμε οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης 1080×2160 pixels, μεσαίας κατηγορίας επεξεργαστή Kirin 659, μνήμη RAM 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, μπαταρία 3240 ή 3340mAh, EMUI 5.1 βασισμένο σε Android 7.0 Nougat. Οι διαστάσεις του θα είναι 156.2×75.2×7.5 χλστ. και το βάρος 164g.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex-22-gk

γιατί οι μπαταρίες πέφτουν και πάλι σε mAh; δεν καταλαβαίνω, μέχρι και xiaomi έριξε.

Καλό το συγκεκριμένο αν και θα θελα καλύτερα mAh, για να μπει σε τυχόν επιλογή δοκιμής

jimaras

φανταζομαι φιλε alex διοτι οσο πιο γρηγορη γινεται η ταχεια φορτιση τοσο πιο πολυ πρεπει να προσεχουν οι κατασκευαστες για τυχον ατυχηματα,οποτε πιο ασφαλες ειναι η μειωση των mAh!!απλα σαν ιδεα το ειπα δεν ξερω αν ισχυει κιολας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.