Η Huawei κοροϊδεύει την Samsung για το Galaxy S9 [MWC 2018]

Huawei κοροϊδεύει Samsung Galaxy S9 MWC 2018, Η Huawei κοροϊδεύει την Samsung για το Galaxy S9 [MWC 2018]

Η Huawei αναμένεται να παρουσιάσει τις δίκες της high-end προτάσεις στις 27 Μαρτίου. Ως γνωστόν, χθες η Samsung επισημοποίησε στο MWC 2018 τα Galaxy S9 και S9+, κεντρίζοντας το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Όμως, ο Κινέζος κολοσσός δεν το θεώρησε τόσο σημαντικό.

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των δύο S9 μοντέλων, ο επίσημος Αραβικός λογαριασμός της Huawei στο Twitter δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο που κοροϊδεύει το όλο… hype και τον ενθουσιασμό γύρω από την (τότε) επικείμενη παρουσίαση τους. Το μικρό κλιπ ουσιαστικά έδειχνε μόνο το hashtag #DoingWhatTheyCant, με το αρχικό γράμμα “D” να έχει αντικατασταθεί από τον αριθμό 9 ανάποδα (που παραπέμπει στο Galaxy S9). Στην ουσία, η Huawei δεν θεωρεί πως οι νέες συσκευές της Sammie φέρουν κάτι το καινοτόμο ή το διαφορετικό και θέλησε να μοιραστεί αυτή την… πεποίθηση λίγο πριν ανακοινωθούν οι δύο κορυφαίες Galaxy S συσκευές.

Είναι γεγονός πως η Huawei έχει κάνει μεγάλα βήματα μπροστά τα τελευταία χρόνια, ενώ κάποιες από τις δυνατότητες των νεότερων smartphones της θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν καινοτόμες (όπως το AI σύστημα στον Kirin 970). Ίσως η Samsung όντως να εστιάζει στην ισχύ και την ποσότητα. Ίσως πάλι αυτό να είναι ένα κομμάτι της μάρκετινγκ προπαγάνδας που προωθεί ο ένας κορυφαίος κατασκευαστής για τον άλλο. Το σίγουρο είναι πως με την συγκεκριμένη ανάρτηση η Huawei κατάφερε να συγκεντρώσει τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου πάνω της, έστω και για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Πέτυχε τον στόχο της; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι…

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jo

Κοροιδευουν κ οι κινεζοι…χαχχαχαχαχαχα

GiorgosM.

Όπως πάει το 2020 θα είναι στην κορυφή η Huawei. O ανταγωνισμός αυξάνεται πολύ η πίτα δεν φτάνει για όλους ήδη στην αγορά της Κίνας η Samsung έχει καταποντιστεί … ο καθένας στα λημέρια του πια…

dimitrisdim14

Κοροϊδεύουν οι Κινέζοι ? Κάτσε να δεις που θα παρουσιάσουν κινητό με notch…

Γιώργος Κ.

Τα ίδια κορόιδευε και η HTC και έφαγε το κεφάλι της. Αν η HTC έχει καλύτερη πρόταση ας την παρουσιάσει.

Chrs21

Κοροϊδεύει η Huawei που αν ισχύουν τελικά οι φήμες για notch θα είναι η γενέτειρα της καινοτομίας. Τέτοιες δηλώσεις μόνο καλό στην ίδια δεν κάνουν.

azriel84

Η Sammy έχει μόνο μια δουλειά να κάνει. Να φτιάξει το software της και το θέμα των αναβαθμίσεων. Αν το φτιάξει αυτό, θα παίζει χωρίς αντίπαλο. Ως τότε, η Huawei και η κάθε Huawei θα λένε τα παραπάνω…

Flagship killer

Θα είμαι ξεκάθαρος….
Είχα s7 edge και αν ψάξετε παλιότερα σχόλια μου θα δείτε και πόσο φαν ήμουν… Όταν το κινητό μια μέρα πριν 2 εβδομάδες πέθανε… Εννοώ πέθανε, τέλος καπουτ, φινιτο, δεν άνοιξε ποτέ ξανά, ήθελα να πάρω το mate 10 pro αλλά δυστυχώς ήταν ακριβουλι ακόμα κι έτσι είπα να περιμένω μίας και δεν είχα και το s7 για ανταλλαγή … Πήρα λοιπόν το p10 στα 380 ευρώ…
Κάμερα είδα το φως το αληθινό, ταχύτητα άλλο λεβελ, ποιότητα κατασκευής εφάμιλλη, μπαταρία καλύτερη είχε το s7, οθόνη πολύ πιο φυσική και ξεκούραστη το Χαβάη, σήμα άπειρα πιο δυνατό το Χαβάη…. Τελικά κατέληξα στο πως πολύ άδικα τρολαρα τη Χαβάη τόσα χρόνια… Αν το p20 έρθει με τριπλή leica και τεχνητή νοημοσύνη σαν του mate τότε το s9 είναι απλά για να γελάς….

Σταύρος Χρι

Έτσι ειναι παιδια.. Οποίοι κοροϊδεύουν τις 2 κινέζικες επώνυμες εταιρίες Huawei και Xiaomi απλα δεν έχουν δοκιμάσει να ζήσουν με κάποια ναυαρχίδα τους σε καθημερινή χρήση.

JohnWave

Εκτιμώ και τη Huawei και τη Samsung αλλά η Huawei ήταν πάντα πίσω στη σειρά P σε κάμερα και οθόνη σε σχέση με τη σειρά S της Samsung. Αντίθετα στη σειρά Mate την έχει φτάσει τη Samsung (σε μερικά σημεία λίγο πίσω και σε άλλα μπροστά). Μακάρι η σειρά P γίνει σαν τη σειρά Mate με μικρότερο μόνο μέγεθος. Αυτά όντας από τους πρώτους κατόχους ναυαρχίδας της Huawei όταν ο περισσότερος κόσμος στην Ελλάδα την αγνοούσε.

Blats

Η Huawei έχει φτάσει σε κορεσμό παιδιά…..τίποτα καινούριο στα κινητά της και όλα δανεικά απο αλλες εταιρίες !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.