Huawei Mate 10: Οκτώβριο με all-screen οθόνη, Kirin 970 και AR;

Huawei Mate 10 all-screen, Huawei Mate 10: Οκτώβριο με all-screen οθόνη, Kirin 970 και AR;

Η Huawei συνηθίζει να ανακοινώνει τις νέες ναυαρχίδες της σειράς Mate μέσα στο φθινόπωρο, και φέτος το Huawei Mate 10 δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση. Οι πληροφορίες λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Mate 10 θα γίνει τον Οκτώβριο.

Με το Huawei Mate 10, η εταιρεία αναμένεται να ακολουθήσει το trend με τις all-screen συσκευές, όπως Samsung Galaxy S8 και LG G6, τα οποία προηγήθηκαν και το iPhone 8, που αναμένεται Σεπτέμβριο.

Οι φήμες λένε ότι η Huawei μπορεί να χρησιμοποιήσει την “Full Active” 6 ιντσών οθόνη της JDI, η οποία έχει ανάλυση 1080×2160 pixels, aspect ratio 18:9 και λέγεται ότι θα μπει και στην bezel-less ναυαρχίδα της Sony. Το panel της JDI μεταξύ άλλων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βρεγμένα δάχτυλα και η μαζική παραγωγή έχει ήδη ξεκινήσει.

Άλλες, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μιλούν για επεξεργαστή Kirin 970, ο οποίος λέγεται ότι θα ανταγωνίζεται στα ίσα τις ναυαρχίδες των Qualcomm και Samsung (Snapdragon και Exynos). Το Huawei Mate 10 αναμένεται επίσης με διπλή κάμερα, τεχνολογία 3D-sensing σε συνδυασμό με σάρωση ίριδας και υποστήριξη AR (δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτό).

Αυτή τη στιγμή κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις για τα παραπάνω, αλλά αν η Huawei εξοπλίσει το smartphone με την κατάλληλη μπαταρία και ποσότητα RAM, τότε μιλάμε σίγουρα για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για phablet.

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Καπ

Μια χαρά ο Kirin 960 ανταγωνίζεται ακόμη και τις φετινές ναυαρχιδες. Δεν περιμένουμε τον 970 για να το κάνει. Πιάστε ένα mate 9 να δείτε ποσό smooth είναι κι εκεί που τα αλλά περνώντας ο καιρός κολλάνε χειρότερα αυτό τα πάει ακόμη καλύτερα.

Παπαροκας tiamat

18:9 huawei και sony… μα ποσο τελευταιες ερχονται …..

Παπαροκας tiamat

Ποσο μικρες δευτερες και λιγες εταιρειες ειναι τελικα αυτες οι τρεις? (Βαζω και τα ζωα μου αργα htc μεσα που θα ακολουθησει επισης )

Γιώργος Καπ

Παπαροκα άστο δεν το έχεις. Τραβά καζανάκι και καλό Πάσχα ! Δεν εφηύραν τον τροχό όσες εταιρείες έβαλαν μικρότερα bezels. Ενημερωτικά στο λέω

Παπαροκας tiamat

Δεν εφηυραν το τροχο απλα ειναι 10 χρονια μπροστα απο τους αλλους που συνεχιζουν design εποχης iphone3, galaxy s1 και xperia z…

Καλα χριστουγεννα !επισης….

Fotis K

Εγώ πάντως από HTC 10 κ mate9, χρησιμοποιώ σχεδόν πάντα το 9.Δεν κόλλησε μια φορά. Σφαίρα κ τρομερά στημένο. Φοβερή ποιότητα.

combo

Α,ρε παπαροκα…

Γιώργος Καπ

Προσωπικά στο mate 9 δεν βλέπω καθόλου παρωχημένο design σε σχέση με άλλες εταιρίες. Το αντίθετο θα έλεγα. Ελάχιστα περιθώρια με αποτέλεσμα να συγκρίνεται σε μέγεθος με κινητά 5,5 ιντσών. Από τα πιο ολοκληρωμένα και γρήγορα κινητά που βγήκαν ποτέ. Ούτε λογισμικό σαν το lagwiz ούτε περιορισμούς σαν το iOS.

@tito

@Γιωργος Καπ +1
@Παπαροκας συνεχισε να μας διασκεδάζεις 🙂

Παπαροκας tiamat

Ε παιδια ξερετε ελληνικα?
Μια χαρα ειναι το mate 9. Για το 18:9 λεω που ξαφνικα θα θυμηθει να το εφαρμοσει και στο p11 κανοντας το bezeless ενω το p10 το κανε ενα πραμα ολο μπεζελ….

Γιαυτο και μονο το λογο την αποκαλω μικρη και δευτερης κατηγοριας εταιριουλα, κατι που εχει αποδειξει ηδη με τις 5 διαφορετικες εσωτερικες μνημες nand και τη καμερα του p9 που δεν ηταν δημιουργιας leica οπως διαφημιζε αλλα απλα εγκεκριμενη απο leica

Γενικα η huawei ειναι κλασσικο dna κινεζο απλα χωνει πολλα λεφτα πια στη διαφημιση..

tivot

Σωστός…

James

Μέγας επιστήμονας ο Παπαροκας, να τον ακούτε 😂

Ανδρεας Κ

@παπαροκας …τραβα να δεις αμα ερχομαστε…ασε μας ρε … επειδη σε ληστευουν εσενα Ελληνικο Προβατο δεν σημαινει οτι ειναι ολοι σαν και σενα. πηγαινε δωσε εσυ 900 κατοσταρικα για τηλεφωνο …εμεις δεν θα παρουμε …αντε σε εχουμε βαρεθει

Ιωάννης jb

Τιαματ.. Δε μου λες ρε έξυπνε εγώ αν βάλει η Sony αυτήν την οθόνη και θα ξενερωσω γιατί δεν θεωρώ ότι είναι κάτι το καλό και θα παραδεχτώ ότι είναι πίσω 6 ολοκλήρους μήνες… Δεν είναι σαν την Samsung που έβαλε 1 χρόνο μόνο πιο μετά το xperia z αδιαβροχοποιηση την έβγαλε και την ξαναεβαλε και εννοείται πως δεν είναι σαν την Samsung που έβαλε μόνο 2 χρόνια μετά τι είναι μωρέ 2 χρόνια;; τίποτα δεν είναι!! γυαλί και αλουμίνιο…
Έχεις καταλάβει ότι σε άτομα που τους κόβει από τεχνολογία γελοιοποιησε;;
Τραβα πες τα σε άσχετους που παίρνουν με 3 κατοσταρικα a5 2017 και σου λένε κ από πάνω είναι αδιάβροχο

Darth

ελπιζω να μην ειναι με αυτη την αναλογια ενα phablet ειχαμε θα παει και αυτο κατα διαολου

dark_master

1 ελπίζω να μη κάνουν πάλι την ίδια πατάτα με τους διαφορετικούς τύπους μνημης RAM και εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου.
2 @tiamat αν είναι να κράξεις ξεκινά να κράζεις τη Samsung που καθιέρωσε την αναλογία 18.5/9. Επίσης δε θυμάμαι να κράζεις τη Samsung για τα λεπτά bezel στο S7 Edge.Ισα ίσα που με το παραμικρό σε χάλαγε να υπάρχουν bezel. τώρα που η νέα οθόνη δε θα έχει σε χαλάει? Διπολική διαταραχή έχεις? Οι Huawei,Sony & HTC μπορεί να ειναι μικρότερες εταιρίες αλλά έχουν καταφέρει τα λογισμικα τους να είναι ελαφρύτερα από της Samsung. Κάθε εταιρία έχει τα θετικά Κ τα αρνητικά της. Η Samsung δεν ανακάλυψε το τροχό. Χαλάρωσε λοιπόν. Ο ανταγωνισμός κάνει καλό. αυτή η νέα οθόνη ανταποκρίνεται καλύτερα με βρεγμένα δάχτυλα. κάποτε ήταν η αδιαβροχοποιηση στα κινητά. τώρα αυτό. Όλοι συνεισφέρουν σε κάτι. Αν έχεις μετοχές ναι κράξε.αλλιως κατάλαβε τα θετικά του να υπάρχει ανταγωνισμός και πως μπορείς να βγεις ωφελημενος και άνοιξε τα μυαλά σου. Ξέρεις τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν ανοιχτά. Και δεν το είπα εγώ, κάποιος πολύ σπουδαιότερος από εμάς το είπε. Δε νομίζω να ήταν χαζός ο Γκάντι…

JohnWave

Μέχρι να κυκλοφορήσει το S8, τα Μate τα είχα ως τα κορυφαία στο design. Πανέμορφες συσκευές με μικρά bezels. Επίσης πολύ καλές στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά και τη λειτουργία τους.

Τώρα για την οθόνη της JDI που μπορεί κάποιος να τη χειριστεί με βρεγμένα δάχτυλα τι να πω…τόσα χρόνια όλος ο κόσμος αυτό ζητούσε! Σε όλα τα reviews οθονών πάντα γινόταν λόγος για τα βρεγμένα δάχτυλα! Στην καθημερινότητά μας πόσες φορές μας έτυχε να πλένουμε τα πιάτα και να μη μπορούμε παράλληλα να κάνουμε chat ή να παίξουμε ένα παιχνίδι βρε αδερφέ! Τη στιγμή της καταιγίδας, πόσες φορές θέλαμε να χειριστούμε τη συσκευή μας ανήμποροι να σκεφτούμε να βρούμε ένα υπόστεγο…Όλες αυτές τις δυσκολίες έρχεται να τις εξαφανίσει η JDI oθόνη μετά από απαίτηση εκατομμυρίων καταναλωτών! Ρε δεν μας ,,,,

Sosimple

Τον Ιανουάριο 2018 πρακτικά πανω κατω θα κυκλοφορήσει το huawei.. Οκτωβρίο λεει παρουσίαση, Νοέμβριο- Δεκεμβρίο να βγει να έρθει Ελλάδα, να πεσει και κάπως η αρχική τιμη, πανω κατω τοτε θα ειναι. Θα κανει 800€ πανω κατω επίσης, οταν τοτε το s8+ θα το βρίσκεις στα σκρουτζομαγαζα 450-500€… Μαντέψτε ποιο θα κανει τις πωλήσεις παλι.
Το mate ειναι εξαιρετικο, αλλα οταν το βγαζεις περίπου ενα χρονο μετα απο την συσκευή που υποτίθεται οτι πας να ανταγωνιστεις, εισαι καμενος απο χερι.

Αντώνης

Απο πότε το mate συναγωνίζεται το S?

Γιώργος Καπ

Από τότε που ο Kirin 960 και το emui 5 είναι πιο γρήγορο από τον 835 και το touchwiz. (Δες versus για να το διαπιστώσεις. Υπάρχουν πολλά στο Ίντερνετ. )

Αντώνης

Δεν καταλαβες. Η σειρα S της Samsung ανταγωνιζεται την P της Huawei. Τα mate ειναι άλλη κλάση. Σαν να λέει ο φίλος απο πάνω ότι το Note 8 δεν έχει λόγο ύπαρξης γιατί το S8 θα έχει 500€ μέχρι τότε.

Αντώνης Μ

η σειρα P ειναι εναντιων της S και το Mate του Note

βασικα πραγματα για αρχη τ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.