Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα specs των εκδόσεων Alps & Blanc

huawei mate 10 blanc and alps, Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα specs των εκδόσεων Alps & Blanc

H Huawei έχει ήδη επιβεβαιώσει την ανακοίνωση του Huawei Mate 10 στις 16 Οκτωβρίου στο Μόναχο. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η standard έκδοση έχει κωδική ονομασία Marcel, ενώ η Pro έκδοση του Mate 10 θα ονομαστεί Blanc.

Ωστόσο, από τον @evleaks, μαθαίνουμε ότι η σειρά θα έχει ένα ακόμη μοντέλο με κωδική ονομασία Alps. Πέρα από τις κωδικές ονομασίες, διέρρευσαν και τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δυο μοντέλων.

Ξεκινάμε με το Blanc, το οποίο θα φορά τον προσφάτως ανακοινωμένο Kirin 970, οθόνη 5.99 ιντσών με ανάλυση 1440×2880 pixels, μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 64 και 128GB. Στην πλάτη έχει διπλή κάμερα 12 Megapixel και 20 Megapixel, σε συνεργασία με την Leica, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel. Το κινητό έχει πάχος 7.5 χλστ, μπαταρία 4000mAh και τρέχει Android 8.0 Oreo out of the box. Επίσης, θα συμπεριλαμβάνει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη και LTE Cat. 16 modem.

Όσο για το Alps, θα φορά τον ίδιο επεξεργαστή, αλλά η οθόνη λέγεται ότι θα είναι στις 5.88 ίντσες με ανάλυση 2560×1440 pixel. Σε αντίθεση με το aspect ratio 18:9 του Blanc, το Alps έχει 16:9 και ίσως να πρόκειται για Lite έκδοση. Άλλες διαφοροποιήσεις είναι η μνήμη RAM 4GB, δεν υπάρχει έκδοση με χωρητικότητα 128Gb, το πάχος του είναι 8.23χλστ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Καλο χρυσο γαματο ντιζαιν….αλλα μ αυτο το φτηνιαροκινεζικο UI σκοτωνεις κοσμο ρε huawei… για να δουμε τα 4000mah τι θα αποδοσουν.FM/IR εχει;

Darth

@NtinosMD αυτο που βλεπεις μπροστα σου (το ui κλπ) ειναι asia version only

Γιώργος Κ.

Λογικά το ένα είναι το απλό 10 και το άλλο το pro γιατί η Huawei δεν έχει βγάλει μέχρι τώρα lite στη σειρά mate. Εάν το ένα έχει αναλογία 16:9 και το άλλο 18:9 όπως λέγεται θα είναι πολύ καλό γιατί ο αγοραστής θα έχει επιλογή. Όπως και να έχει ο 970 δε θα έχει ανταγωνισμό. Ήδη ο 960 είναι πιο γρήγορος από μερικές φετινές ναυαρχίδες

Darth

@Γιώργος και όμως εχει βγαλει……. ψαξε λίγο….

Γιώργος Κ.

Darth δεν το ήξερα καθόλου!! Δεν ήρθε καθόλου προς τα εδώ ούτε καν σαν είδηση και δεν ήμουν ενήμερος. Ευχαριστώ για την τοποθέτηση

Avent

Πιστευω οτι η αλλαγη της αναλυσης σε 1440×2880 θα εχει αντικτυπο στη διαρκεια της μπαταριας. Θα φανει βεβαια και απο το ποσο βελτιωθηκε ο 970 απο τον προκατοχο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.