Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα πρώτα renders

Διέρρευσαν τα πρώτα renders που μας δείχνουν το πιθανό design της επόμενης ναυαρχίδας της Huawei. To Huawei Mate 10 όπως όλα δείχνουν, θα είναι ένα bezel-less phablet με οθόνη 6.1 ιντσών ανάλυσης Quad HD.

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα πρώτα renders

Το bezel-less design είναι κάτι που έχει επιβεβαιωθεί εδώ και καιρό από τον ίδιο τον CEO της Huawei.

Τα 3D renders στο παραπάνω video λέγεται ότι βασίζονται σε πραγματικά σχέδια της συσκευής (αλλά αυτό δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο). Βλέπουμε στην πλάτη διπλή Lecia κάμερα με LED flash και OIS (optical image stabilization).

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα πρώτα renders

Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων έχει τοποθετηθεί κάτω από την κάμερα, μιας και από την μπροστινή πλευρά απουσιάζει το κεντρικό κουμπί και όπως φαίνεται η Huawei δεν κατάφερε να τον ενσωματώσει στην οθόνη. Υπάρχει θύρα USB Type-C, δυο ηχεία και λογικά θα δούμε και 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών.

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα πρώτα renders

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Mate 10 φημολογείται ότι θα φέρει επεξεργαστή Kirin 970, μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 64GB με δυνατότητα επέκτασης, μπαταρία 4000+mAh με γρήγορη φόρτιση και Android 7.0 Nougat.

Η τιμή του έχει ακουστεί στα 1000 δολάρια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι επιβεβαιωμένη η πληροφορία.

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Διέρρευσαν τα πρώτα renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

αν τιμή ειναι αληθινή……….

combo

Καλά κρασιά..

Γιώργος

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στρογγυλευουν τις γωνιές της οθόνης αλά g6-s8. Με 1000€ τιμή δεν κάνει τίποτα εκτός αν είναι τόσο τούμπανο , αν και νομίζω τόσο θα κάνει η pro έκδοση της συσκευής

dark_master

Καλημέρα, έχει πει κανείς σε όλες τις εταιρείες ότι αν ανεβάσουν τις τιμές πάνω από το 1000ρικο θα πουλήσουν περισσότερο? Τι νέα μόδα είναι αυτή? βλέπω οι περσινές ναυαρχίδες να γίνονται ανάρπαστες μιας και μέχρι τώρα δεν έχω δει κάτι παραπάνω να προσφέρουν οι φετινές που να αξίζουν τη διαφορά τιμής…

Nik

+ Οθοναρα μπαταριαρα, τρομερή ποιότητα, πολύ καλή κάμερα, μηδέν κόλλημα, σφαίρα επεξεργαστής, αναβαθμίσεις άμεσες και σωστές, .
Πήρα το mate 9 για δεύτερο μιας και μου το χρηματοδοτουσε κατά ένα μεγάλο ποσό η εταιρεία και κατέληξε σε 2 μέρες να είναι το κινητό που μόνιμα κρατάω στο χέρι μου. Πιστέψτε, το προτιμώ κι από iPhone7 κι από s7 edge, αλλά είναι προσωπικό γούστο. Η εμπειρία χρήσης είναι ανώτερη κ από τα 2..
-Η τιμή, η τιμή, η τιμή και η τιμή.

One

Αμα η Huawei πουλάει 1000 ευρώ τοτε το iPhone 8 και Note 8 πόσο θα κάνουν?

bezilys

Εγώ πυστευω επίτηδες διαρρέουν τέτοιες πληροφορίες για τις τιμές για να όταν θα βγει το κινητό τελικά με λιγότερα χρήματα να το δουν η πελάτες πιο θετικα.

JohnWave

Απλά πανέμορφο! Αυτή η σειρά mate πάντα ήταν πανέμορφη και τώρα ανέβηκε άλλο ένα σκαλί. Μακάρι η Huawei να βελτιώσει και τις κάμερές της στο αυτόματο μέρα και νύχτα με ένα καλό post processing και μακάρι στο μέλλον να υιοθετήσει και αυτή τις amoled οθόνες ( για να προλάβω τυχόν επίθεση : Αποτέλεσμα δημοσκόπησης gsmarena σχετικά με το ποια τεχνολογία οθόνης προτιμούμε : Ψήφοι 18765. Έλαβαν : Αmoled 61% – “H ποιότητα μετρά” 21% – Quantom dot : 10% – LCD :8% )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.