Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

H Huawei επιβεβαίωσε ότι η επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 10 θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου και το κινητό θα φορά τον δικό της Kirin 970, ο οποίος παρουσιάστηκε πρόσφατα. Ο επεξεργαστής είναι κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 10nm, με οκταπύρηνη CPU και bigLITTLE με 4 Cortex-A73 και 4 Cortex-A53.

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

Επιπλέον, ο Kirin 970 υποστηρίζει ταχύτητα ρολογιού έως και 2.8GHz, Mali-G71 MP8 GPU και LPDDR4 RAM στα 1866MHz, ενώ ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι περιλαμβάνει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Το chip λειτουργεί καλά με dual camera systems τα οποία διαθέτουν έναν αισθητήρα RGB και έναν μονόχρωμο. Η Huawei έχει χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό στο παρελθόν, επομένως περιμένουμε να τον δούμε και στο Mate 10.

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

Πέρα από τον επεξεργαστή που είναι ήδη γνωστός, σήμερα διέρρευσαν renders από το επερχόμενο Huawei Mate 10, μεταξύ άλλων βλέπουμε την διπλή κάμερα στην πλάτη και τον αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη. Η οθόνη αναμένεται στις 5.9 ίντσες, θα διαθέτει μνήμη RAM 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, υποδοχή ακουστικών 3.5 χλστ. και θύρα Type-C USB.

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

Huawei Mate 10 renders, Huawei Mate 10: Εμφανίζεται σε νέα renders [+video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Δεν είναι άσχημο αλλά σαφώς αυτό το render είναι κατώτερο από το προγενέστερο που είχαμε δει.

power_g

Αυτό έχει τεράστια bezels! Μάπα το καρπούζι

NiT

Μου θυμίζει αρκετά το mate9 μου. Ελπίζω να μην είναι αυτό, μιας και το Δακτυλικό πίσω είναι πολύ πιο βολικό. Συγκρίνοντας μάλιστα με το s7 της δουλειάς που έχει μπροστά το αποτύπωμα, δε μπορώ να γυρίσω σε τέτοιου τύπου. Κατά τα άλλα, τα θεωρώ σε συνολικό πακέτο(ποιότητα, μπαταρία, ταχυτητα, τιμή, λογισμικο, αντοχή στο χρονο) τις καλύτερες ναυαρχιδες

bezilys

@power_g bezels = μάπα μπράβο αυτό μόνο από κάνα παιδάκι θα το άκουγα!

wave

το κινητό αν είναι έτσι όπως το συγκεκριμένο δεν μου λεει κάτω εμφανισιακά ΟΜΩΣ μαγκια αν το αποτύπωμα είναι κάτω από την οθόνη και γενικά τα χαρακτηριστικα του είναι οκ. Αυτό με τη δυνατοτητα τεχνητης νοημοσύνης δεν μπορεσα να καταλάβω.

Παπαροκας tiamat

ρε ειστε τρομπες? τι τεραστια μπεζελ λετε? στα επιπεδα του mate 9 ειναι που ναι πολυ καλα… δεν ειναι αναγκη ολα ναναι σαν το v30!
τα sony ,τα htc ,τα apple, τα pixel εχουν τεραστια μπεζελ

λεγεται θα βγει σε 2 εκδοσεις και η συγκεκριμενη φαινεται να ναι εκεινη με τη παραδοσιακη 16:9 αναλογια

το 18:9 θα ναι ισως αυτο με το 1000ρικο που ακουγεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.