To Huawei Mate 10 ποζάρει στην κάμερα

huawei mate 10 picture, To Huawei Mate 10 ποζάρει στην κάμερα

Tο Huawei Mate 10 ανακοινώνεται επίσημα σε λίγες εβδομάδες (στις 16 Οκτωβρίου), αλλά όσοι ανυπομονούν να το δουν από τώρα, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν χάρη σε διάφορους leakers. Ένας από αυτούς είναι ο @evleaks, ο οποίος ανέβασε μια εικόνα του κινητού στο Twitter.

Η σειρά Huawei Mate μας έχει συνηθίσει στα πολύ λεπτά bezels και το Huawei Mate 10 δεν αποτελεί εξαίρεση. Βλέπουμε εξαιρετικά λεπτά περιθώρια και 2.5D glass, στην πάνω και κάτω πλευρά τα bezel είναι επίσης μικρά και συμμετρικά.

Όσο για το μέγεθος της οθόνης, η εικόνα δεν είναι τελείως ξεκάθαρη, έχει γίνει λόγος για δυο ή τρεις εκδόσεις.

Η top έκδοση αναμένεται να είναι το Huawei Mate 10 Pro με οθόνη 5.9 ιντσών AMOLED και ανάλυση QHD, ακολουθεί η βασική έκδοση με οθόνη IPS LCD και ανάλυση 1080p, ενώ πιθανόν να δούμε και το Huawei Mate 10 Lite.

Η πλάτη δεν απεικονίζεται, αλλά εκεί γνωρίζουμε ότι θα βρούμε την νέας γενιάς Leica dual κάμερα. Φημολογείται με διάφραγμα φακού f/1.6 και μέσα στο κινητό, μεταξύ άλλων’ θα δούμε τον AI-focused επεξεργαστή Kirin 970.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Αναλογιες?

power_g

Αυτό είναι το απλό. Με τα μικρά bezels θα είναι το pro!

Dimitrinho

Αχ τι υπέροχο μωρο είναι αυτο

georgerapp

16/9 για αυτους που θελουν πράγματι οθονη για να βλεπουν ανετα και να κανουν εργασιες πανω της,οχι το εκτρωμα 5,3 και 5,5 ιντζες τραβηγμενες στο κρεβατι του προκρουστη.

One

Άμα έχει αυτή την αναλογία τότε ένα μεγάλο μπράβο από εμένα!

Αυτοί που αγόρασαν τηλεκοντρόλ για να λένε οτι έχουν bezeless θα κλαίνε ήδη τα λεφτά τους χαχαχα…

Darth

αν ειναι ετσι χιλια μπραβο απο μενα (Στο pro ας κανει οτι γουτσταρει το απλο μην το πειραζει)

JohnWave

Aν η κάμερα του Pro θα είναι επιπέδου ναυαρχίδων Samsung στο αυτόματο, τότε για τις δικές μου απαιτήσεις ( bezeless+amoled+top camera+δυνατό chipset) η Samsung θα αποκτήσει για πρώτη φορά έναν πολύ σοβαρό αντίπαλο απέναντί της στο χώρο των android ναυαρχίδων. Aυτό που πιθανόν να με χαλάσει στο Mate Pro θα είναι το μέγεθός του ( λογικά θα είναι κοντά στο μέγεθος του Note 8 και όχι του S8).

Dimitris

Φετος κανει παρτυ στο θεμα των οθονων η samsung παντου Amoled ( Apple , Huawei και θα συνεχιστει και απο αλλες π.χ. Google pixel 2) ουσιαστικα ειτε πουλαει σαν τρελη τα δικα της κινητα ειτε πουλανε οι ανταγωνιστες της παλι κερδπς θα εχει. Καλη δουλεια απο μερος της παντως

John

Παραδίδουν μαθήματα αισθητικής άτομα που αγοράζουν τα τούβλα της Sony με αναλογία οθόνης 60% , σαν να λέμε ο Κουασιμόδος να μιλάει για πρότυπα ομορφιάς.

manosz

Νομίζω συγκεντρώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά στην κατηγορία..Πολύ καλό!

ΧΡΗΣΤΟΣ Κ.

Μάλλον μας τρολλάρει η Huawuei , δεν εξηγείται αλλιώς…τι bezel είναι αυτά πάνω και κάτω τρομάρα τους , μ’ αρέσει που το πλασάρουν και σαν ανταγωνιστή του iphone X, γελάνε και οι πέτρες…για να μην μιλήσω και για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που προσπαθεί το mate να την βγει στο iPhone , σαν κακόγουστη αντιγραφή ότι μπορέσει και αρπάξει από την πίτα τώρα που υπάρχει ο ντόρος για τα καινούργια iPhone…

John

Τώρα που βγήκε το iphone Χ ανακάλυψαν έστω και το 2017 και οι κάτοχοι iphone τα μικρά bezels , τις οθόνες AMOLED , την ασύρματη φόρτιση και την αναγνώριση προσώπου. Όταν όμως κάποιος απο τις σπηλιές βρίσκεται με ένα διαστημόπλοιο (για τα δεδομένα της Apple) καβαλάει και το καλάμι απο ότι φαίνεται.

Georgerapp

John sony δεν ειναι αλλα ειναι πιο ωραίο απο την λουκανικοπιτα με τις κίτρινες οθόνες.

manosz

Ο άλλος λέει τι bezel είναι αυτά..ότι να ναι..Νομίζω η απάντηση του John είναι η κατάλληλη..Αλλά άμα είσαι προβατάκι..

stratos98

@ΧΡΗΣΤΟΣ Κ , μήπως φίλε και η Xiaomi αντέγραψε το iphone X , όταν έβγαλε το Mi Mix ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.