Huawei Mate 10: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία και λείπει το κεντρικό κουμπί

Huawei Mate 10 picture, Huawei Mate 10: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία και λείπει το κεντρικό κουμπί

H Huawei επέλεξε να μην κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 10 στην IFA πριν από λίγες μέρες, αλλά αντί αυτού έχει προγραμματίσει δικό της ξεχωριστό event για τις 18 Οκτωβρίου, όπου θα κάνει τα μεγάλα αποκαλυπτήρια.

Update: + Νέα εικόνα

Huawei Mate 10 picture, Huawei Mate 10: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία και λείπει το κεντρικό κουμπί

Μετά τα πρόσφατα renders του πολυαναμενόμενου μοντέλου, σήμερα έρχεται η πρώτη φωτογραφία του Huawei Mate 10. Στα renders είχαμε δει την παρουσία του φυσικού κουμπιού κάτω από την οθόνη, αλλά στην φωτογραφία hands-on, δεν βλέπουμε κάτι τέτοιο. Στο μπροστινό μέρος δεν υπάρχει κουμπί και τα περιθώρια, ειδικά στα πλάγια της οθόνης, είναι εξαιρετικά λεπτά.

Το render που είδαμε πρόσφατα:
Huawei Mate 10 picture, Huawei Mate 10: Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία και λείπει το κεντρικό κουμπί

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, στο Huawei Mate 10 περιμένουμε να δούμε τον δικό της επεξεργαστή Kirin 970, κατασκευασμένος με τη διαδικασία των 10nm, οκταπύρηνη CPU και bigLITTLE με 4 Cortex-A73 και 4 Cortex-A53. Ο Kirin 970 υποστηρίζει ταχύτητα ρολογιού έως και 2.8GHz, Mali-G71 MP8 GPU και LPDDR4 RAM στα 1866MHz, ενώ ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι ότι περιλαμβάνει δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Το chip λειτουργεί καλά με dual camera systems τα οποία διαθέτουν έναν αισθητήρα RGB και έναν μονόχρωμο. Η Huawei έχει χρησιμοποιήσει τον συγκεκριμένο συνδυασμό στο παρελθόν, επομένως περιμένουμε να τον δούμε και στο Mate 10.

Έχουν ακουστεί επίσης πληροφορίες για οθόνη 6.3 ιντσών (αλλά και 5.9 ιντσών) IPS LCD ανάλυσης 1440×2960 pixels, μνήμη RAM 6GB, μπαταρία 4000mAh και διπλή κάμερα 20 και 12 Megapixel.

Προς το παρόν κρατάμε τις επιφυλάξεις μας τόσο για την εικόνα όσο και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tsagarogiorgis

Μόνο εγώ το βρίσκω άσχημο;

blackRider21

εε οχι και ασχημο, εγω το βρισκω ωραιο

vasilispas

Εχω ενα tamblet 7αρι samsung…παλι στη μοδα ειμαι…ελεος….οθονες πανω απο 5 ειναι Π Α Ν Τ Ο Φ Λ Ε Σ…του στρατου κιολας

bezilys

@Tsagarogiorgis όχι δεν είσαι ο μόνος το design του δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο
@vasilispas σωστός

mech.al.

Η ενσταση μου ειναι για το lcd ips… Aφου η google δεν δινει προσβαση στη πλατφορμα daydream vr, γιατι συνεχιζουν και βαζουν στις ναυαρχιδες των 600+ ευρω lcd panel;;; huawei,htc,sony κλπ κλπ

Γιώργος Κ.

Πιθανότατα προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο. Λογικά αυτό με το πλήκτρο είναι το απλό το 10 και το άλλο που είναι double bezeless είναι το pro το οποίο μάλλον θα κοστίζει και πάνω από 1000ε που έλεγαν παλιά. Πάντως είναι ευχάριστο που δεν έχουν στρογγυλεμένες γωνίες άλλα s8/g6

Γιώργος Κ.

* στην οθόνη αναφερόμουν για τις γωνίες και όχι στο πλαίσιο

Leo_85

vasilispas γιαυτο υπαρχει μεγαλη γκαμα απο 3,5 ιντσες μεχρι παντοφλες να πιανουν τα γουστα ολων τα καταναλωτων,εμενα παντα μου αρεσαν οι μεγαλες οθονες π.χ.

Tsagarogiorgis

Αυτό με το κουμπί είναι ωραίο

Dimitrinho

Υπομονη μέχρι να παρουσιαστεί στις 16 Οκτωβρίου λοιπόν αυτό το κινητό θα κυριαρχήσει

Νικ

Όταν πας σε μεγάλη οθόνη, δεν ξαναγυρνας σε μικρή. Ποιος θέλει να κάνει τη ζωή του δύσκολη; Άνετα γράφεις, σερφαρεις, βλέπεις, έχεις μεγαλύτερη μπαταρία. Και μια χαρά χωράνε στην τσέπη και τα πάντα. Εγώ που έχω mate9, όταν πιάνω το δεύτερο 5s, μου φαίνεται άβολο και μια σταλιά.
Για αυτό όμως υπάρχουν τα γούστα. Και οι πωλήσεις δείχνουν ότι πουλάνε πιο πολύ οι μεγάλες οθόνες. Κι επειδή έχω το 9,βολευει αφάνταστα χωρίς κεντρικό πλήκτρο. Ελπίζω να μην είναι τελικά γιατί θα είναι βήμα πίσω. Όλοι το βγάζουν σιγά σιγά, ακόμα και Samsung και Apple.

Νικ

Πολυ ωραιο το mate. Εγώ έχω το mate 8 και με έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη και στην μπαταρία. 17 μήνες το έχω και η αντιπροσωπεία μέσα σε δύο μέρες το άλλαξε οθόνη και μπαταρία. Μπράβο τους. Όχι σαν κάποιους άλλους που ψαχναν τρόπους να αποφύγουν την επιδιόρθωση (λέγε με LG).

vasilispas

Για να γραφεις και να διαβαζεις στο ιντερνετ υπαρχουν τα tablets…..για να τηλεφωνας ομως ενα υπαρχει…το se… ολα τα αλλα ειναι βερεσε

Antononis leg

Δηλαδή 450 το se και 800 το iPad, 1250,κοροϊδία το λες, “δεν το λες βερεσέ”. Βερεσέ είναι ένα mi max 2 πχ που τα κάνεις κ τα 2 με 260€

vasilispas

250 το se και 150 ενα samsung ποσο κανουν αραγε;;;;;

vasilispas

Αντε παρτε κινητο με 1000 εσεις μετα….

pitsi

εαν βγαζει φωτεινές φωτογραφίες οπως το s8 θα το σκεφτω σοβαρα…περιμενω να ανακοινωθούν iPhone και Huawei mate και θα διαλέξω ανάμεσα στα 3. δίνω οσο κι οσο

bezilys

@pitsi και δύο χιλιάρικα να στο πουλούσαν θα τα περνες!?

pitsi

ειπα να βαλω ρήτρα τα 1000…οσα περισσεύουν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.