Huawei Mate 10 Pro: Φωτογραφίζεται χωρίς αισθητήρα αποτυπωμάτων

Huawei Mate 10 Pro fingerprint, Huawei Mate 10 Pro: Φωτογραφίζεται χωρίς αισθητήρα αποτυπωμάτων

Τον επόμενο μήνα, συγκεκριμένα στις 16 Οκτωβρίου, η Huawei αναμένεται να κάνει την μεγάλη ανακοίνωση τουλάχιστον τριών νέων smartphones, τα οποία είναι εκδόσεις της ναυαρχίδας Mate 10. Αν και το ένα παρουσιάστηκε ήδη στην Κίνα ως Huawei Maimang, που ουσιαστικά είναι το Huawei Mate 10 Lite.

Τα άλλα δυο μοντέλα που θα έρθουν σε λιγότερο από έναν μήνα, είναι τα high-end Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro, αλλά ήδη γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες. Και τα τρία διαθέτουν bezel-less design και 18:9 aspect ratio. Για το Mate 10 Lite γνωρίζουμε ότι ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι τοποθετημένος στην πλάτη, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει για το Huawei Mate 10 Pro.

Σήμερα διέρρευσε μια φωτογραφία, η οποία λέγεται ότι ανήκει στο Huawei Mate 10 Pro, αν και δεν είναι ιδιαίτερα καλής ποιότητας, το πρώτο που παρατηρούμε είναι ότι απουσιάζει ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων από την πλάτη. Αυτό είτε σημαίνει ότι η Huawei έχει βρει άλλη θέση για τον αισθητήρα ή δεν θα τον συμπεριλάβει.

Αν υποθέσουμε ότι η φωτογραφία ανήκει πράγματι στο Huawei Mate 10 Pro, τότε η Huawei είναι πιθανό να έχει υιοθετήσει έναν άλλο τρόπο για την ασφάλεια του κινητού, και αυτός είναι η αναγνώριση προσώπου, κάτι ανάλογο με το iPhone X, του οποίου τρόλαρε πρόσφατα το Face ID. Από την άλλη, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μπορεί να είναι κρυμμένος κάτων από την οθόνη, κάτι που δεν κατάφεραν να κάνουν φέτος ονόματα όπως Apple και Samsung.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις και αναμένουμε να δούμε τι έχει να μας δείξει η Huawei.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgerapp

Άρα πάμε για αναγνώριση φατσας.

Swish Swish Bish

Αναμένουμε με τρέλα!!! Ελπίζω να αξιζει περισσότερο απο το Note8 και το phoneX

Gvirginia

Έχουν διαρρεύσει διαφάνειες όπου ο αισθητήρας είναι στην πλάτη, κάτω από τις δύο f1.6 κάμερες. (Καμία σχέση με την παραπάνω συσκευή)

Γράφει για 4000mAh A.I. μπαταρία (ναι, σε κάθε διαφάνεια έχουν κοτσάρει ένα Artificial intelligence γιατί μπορούν).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.