Huawei Mate 10 & Mate 10 Pro: Με τιμές από 650 έως και 1138 δολάρια

huawei mate 10 mate 10 pro prices, Huawei Mate 10 & Mate 10 Pro: Με τιμές από 650 έως και 1138 δολάρια

Εχθές το επερχόμενο Huawei Mate 10 πόζαρε στον φακό και σήμερα έρχονται νέες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Οι διαρροές κάνουν λόγο για Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro, ενώ υπάρχει και μια φωτογραφία που δείχνει ο μπροστινό γυαλί των δυο μοντέλων.

Βλέπουμε ότι Huawei Mate 10 και Huawei Mate 10 Pro έχουν το ίδιο ύψος, αλλά το Pro θα είναι ελαφρώς πιο φαρδύ.

Το Huawei Mate 10 θα έρθει με οθόνη 5.9 ιντσών EntireView 18:9 aspect ratio, πιστοποίηση IP67 και μπαταρία 4200mAh. Θα διατεθεί με μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB με τιμή περίπου στα 650 δολάρια. Υπάρχει μια δεύτερη έκδοση με μνήμη RAM 6GB, χωρητικότητα 128GB και τιμή περίπου 744 δολάρια, ενώ η τρίτη έκδοση με 6GB RAM, ενσωματωμένη μνήμη 256GB κοστίζει 850 δολάρια.

Huawei Mate 10 4GB + 64GB τιμή 650 δολάρια

Huawei Mate 10 6GB + 128GB τιμή 744 δολάρια

Huawei Mate 10 6GB + 256GB τιμή 850 δολάρια

Το Huawei Mate 10 Pro θα είναι λίγο πιο διαφορετικό. Ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων είναι τοποθετημένος στην πλάτη, είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από το Mate 10, αλλά κρατά το 18:9 ratio. Θα έχει κυρτές άκρες και 90% αναλογία οθόνης-συσκευής. Η μπαταρία παραμένει στα 4200mAh

Όσο για τις τιμές, το Mate 10 Pro θα διατεθεί σε 4 εκδόσεις:

Huawei Mate 10 Pro 6GB + 64GB τιμή 835 δολάρια

Huawei Mate 10 Pro 6GB + 128GB τιμή 941 δολάρια

Huawei Mate 10 Pro 6GB + 256GB τιμή 1042 δολάρια

Huawei Mate 10 Pro 8GB + 256GB τιμή 1138 δολάρια

To Mate 10 θα ανακοινωθεί επίσημα 16 Σεπτεμβρίου.

huawei mate 10 mate 10 pro prices, Huawei Mate 10 & Mate 10 Pro: Με τιμές από 650 έως και 1138 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Saša

Δεν θα ειναι ελαφρως πιο φαρδυ, μεγαλυτερη οθονη εχει το Pro, τσεκαρε τα κατω bezels. ^_^

Dimitrinho

Επιτέλους αυτό είναι κινητό μπράβο huawei όσο για αυτό που με ρώτησε ένα παιδί εδώ στο techblog σε αλλο αρθρο για το ποιες εταιρίες πάνε για λουκέτο δεν έστειλα στο άλλο γιατί γινόταν χαμός από σχόλια και τσακωμους.λοιπον αυτές είναι:HTC lg Sony επίσης και η Samsung θα είναι της σειράς όπως ήταν τότε πριν ξεκινήσει να αντιγράφει το iphone που εκείνη την εποχή έπαιζε μπάλα μόνο του.οσο για τα iPhone θα συνεχίσουν να τα αγοράζουν γιατί είναι life style κινητά που τα αγοράζουν για αυτό τον λόγο οι διάσημοι όπως επίσης που το αγοράζει ο απλός κόσμος που θέλει απλά να κάνει φιγούρα και τα κορίτσια στο Instagram και υπαρχουν και αυτοι που δεν έχουν λεφτά αλλά θα πάρουν το καινούργιο iPhone με δόσεις επειδή είναι iPhone άσχετα αν θα κάνουν αναπάντητες επειδή δεν εχουν καρτα.Για να μην με παρεξηγηθουν οι apple fanboy ευτυχώς υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις που όντως τους βολεύει και επίσης το ίδιο πιστεύω για την Samsung

Γιώργος Κ.

Αυτές είναι τιμές. Λογικά το απλό θα έρθει στα 700 ευρώ. Και πάλι είναι πολύ καλά για ναυαρχίδα του 2017 με τα χαρακτηριστικά που λέγεται ότι θα έρθει. Να τα βλέπουν αυτά μερικές Samsung/ Apple… Δεν είναι τυχαία τρίτη η Χαβάη. Κορυφαίες συσκευές που δεν τους λείπει τίποτα σχεδόν σε καλές τιμές.

NikosAr

Και τα 2 είναι ωραία …. αν και θα μπορούσαν να έχουν χαμηλότερες τιμές …. γενικά όλες οι εταιρίες έχουν υπερτιμολογήσει τα κινητά τους ( ίσως ξέρουν κάτι που εμείς οι καταναλωτές αγνοούμε)

NikosAr

Dimitrinho@
Τελείως άστοχα τα σχόλια σου με το άρθρο … λες μπράβο στη Huawei για τα κινητά που επίσης είναι πανάκριβα και κοροϊδεύεις άλλους που αγοράζουν στην ίδια τιμή apple και αναλύεις πως αγοράζει ο κόσμος αυτές τις « ακριβές συσκευές …. πες μας εσυ τον τρόπο που θα αγοράσεις το Huawei mate pro στα 1138€ ?

Dimitrinho

@NikosAr δες καλύτερα τις τιμές:
Huawei Mate 10 4GB + 64GB τιμή 650 δολάρια κάτι που σημαίνει ότι θα έρθει στην Ελλάδα με τιμή έως 699 ευρώ το iphone 8 και το galaxy s8 στα 900 κάτι ευρώ κοστιζουν δεν μιλαω για τις τιμές στο skroutz.
Huawei Mate 10 Pro 6GB + 64GB τιμή 835 δολάρια άρα μέχρι 899 ευρώ στην Ελλάδα το iphone x στα 1200 ευρώ θα έρθει και το note 8 γύρω στα 1100 ευρώ.
Άρα που βλέπεις ίδιες τιμές;εκτός αν μπερδεύτηκες εκεί που λέει μέχρι αυτή την τιμή κάτι που εξαρτάται από την χωρητικότητα αλλά αυτό που μας νοιάζει είναι η τιμή εκκίνησης το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι στις 16 Οκτωβρίου θα παρουσιαστεί το καλύτερο κινητό όλων των εποχων επίσης η huawei είναι top brand πλέον έχει γίνει πολύ ανώτερη από apple και samsung

Georgerapp

Dimitrinho εγω σε ειχα ρωτήσει.
Για htc ειμαι βέβαιος οτι θα φουνταρει για lg sony νομίζω θα συνεχίσουν να ζουν ακόμα αλλα την samsung τι την έβαλες;ειναι κράτος στο android,πολυ επιθετικός και μεγαλος παίχτης και η hauwei και μπράβο της που απογαλακτιστηκε απο την qc και δεν κάθετε να ανεχτεί τα παιχνίδια της sammy που τραβα το stock του πρώτου snap αλλα οχι και η sammy για φούντο.

vladimiros

Μπαα δεν νομιζω το απλο Huawei Mate 10 (64GB) να κανει εδω στην χωρα μας μονο 700 ευρω..γιατι εδω με φ.π.α κ.α θα ειναι κοντα στα 800..και το Mate 10 Pro θα ξεκιναει απο τα 900 και θα φτανει μεχρι και τα 1200 για την μεγαλη εκδοση.. γιατι θυμαμε το Iphone Χ σε δολαρια το ειχαν 999,και στην χωρα μας γυρο στα 1200ευρω

Dimitrinho

@vladimiros επειδή συνήθως για έναν περίεργο λόγο τα huawei εδώ στην Ελλάδα τα πουλάνε πιο φθηνά σε σχέση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν το βρίσκω απίθανο να πουληθεί σε αυτές τις τιμες που είπα έχει ξαναγίνει άλλωστε

vladimiros

@ Dimitrinho Μακαρι να ειναι πιο φθηνα για να τα παρουν αυτοι που θελουν,πριν λιγο ειδα την τιμη του Mate 9 εξαρχης,και ηταν 750ευρω στο σκρουτζ ..οποτε δεν νομιζω το 10αρι να κανει 700…εχουν ανεβει ολοι στις τιμες η Huawei δεν νομιζω να κανει υποχωρηση,που ειναι και στην 3θεση στις πωλησεις αν δεν κανω λαθος!

Blats

Μου αρεσει που η Huawei κορόιδευε την αναγνώριση προσώπου του Iphone και δεν κοιτάει την άσχημη καμπούρα της….!

Acrovat

Ούτε ο ίδιος ο χαβάης δεν θα δώσει 1139 ευρώ για να το αγοράσει…

Fok

Θυμηθείτε. Θα είναι με διαφορά οτι καλύτερο υπάρχει. Πιστεύω αυτό και το note 8 θα είναι οι δύο καλύτερες συσκευές της αγοράς.

Μιτς

Σίγουρα θα είναι όπως στο 9.Μια έκδοση γύρω στα 7 και μια στα 1000 συλλεκτική όπως το Porsche. Για όσους δεν είναι κολλημένοι, και ξέρουν από mate8, 9 και p10,, αν κάνει αυτά που περιμένουμε, μάλλον θα είναι το ν. 1

Giok

Εγώ φίλοι μου που έχω το mate 9, πίνω νερό στο όνομα του.φανταστείτε ότι ως και αυτό έπαιζα με συσκευές της Samsung note3, note 4,s6 edge κ. Ομως με έχει συνηθίσει τόσο στο αποτύπωμα στην πλάτη, που θα με στενοχώρησει μπροστά. Γενικά το συμπέρασμα μου ειναι: Οι μόνοι που χάνουν από την εξέλιξη είναι όσοι κολλάνε σε μια μάρκα. Είναι κανόνας. Απόλυτο κινητό δεν υπάρχει κι όποιος το λέει είναι στην καλύτερη ανίδεος.

petros

Ολοι γιναν S8 plus,!!!!! μου θυμίζει εποχές που ολα εμοιαζαν με iPhone

bezilys

@petros bezeles δεν θέλατε? Τα πήρατε έτσι είναι τα bezeles σκέτο γυαλί όλα μοιάζουν μεταξύ τους εκτός από μερικά όπως sony που έχουν την δικιά τους ταυτότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.