Huawei Mate 10 Pro: Θα επιζήσει από τον JerryRig?

Το Mate 10 Pro είναι, αυτή την στιγμή, η καλύτερη και πιο premium πρόταση της Huawei στην αγορά των κινητών τηλεφώνων. Όμως, πόσο ανθεκτική συσκευή είναι; Αυτό θέλησε να μάθει ο γνωστός JerryRigEverything.

Ο δημοφιλής Youtuber ξεκίνησε και φέτος τα περίφημα τεστ… επιβίωσης του σε smartphones με πρώτο το Mate 10 Pro. Η συσκευή δοκιμάστηκε στην αντοχή της οθόνης για γρατζουνιές, την διάρκεια ζωής της αν έρθει σε επαφή με φωτιά, την ανθεκτικότητα/στιβαρότητα της αλουμινένιας κατασκευής, την ποιότητα του γυαλιού που καλύπτει τους φακούς και φυσικά το κατά πόσο λυγίζει. Εν τέλει, τα αποτελέσματα των παραπάνω δοκιμασιών θα αποδείξουν την συνολική ποιότητα του κινητού και είτε θα βγάλουν την Huawei “ασπροπρόσωπη”, είτε πιθανώς να την βάλουν σε μπελάδες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο του Zack Nelson (JerryRig) στην αρχή του άρθρου. Η αλήθεια είναι πως το Mate 10 Pro άντεξε επάξια σε όλα τα τεστ, ενώ μάλιστα σε ένα άγγιξε και ρεκόρ αντοχής. Δείτε τα… βασανιστήρια παραπάνω.

Huawei Mate 10 Pro επιζήσει JerryRig, Huawei Mate 10 Pro: Θα επιζήσει από τον JerryRig?

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

βλεπω καασκευη αψογη δεν τσιγουνευτηκε η huawei

Panagiotis

Το έχω εδώ και λίγες ώρες στα χέρια μου. Πρώτες εντυπώσεις φοβεροοοοοό.

Dmak

Αναμενόμενη τετοια αντοχη. Οποιος το πιασει στα χέρια του θα καταλαβει. Λογω δουλειάς ειχα και το Note 8, και το Mate 10 pro. Κανω συγκριση λογω του οτι ανεκαθεν το Note ηταν η κορυφη. Το μονο καλυτερο κατα τη γνώμη μου στο Note ηταν η οθονη. Και φυσικα το πενάκι για οποιον το χρειάζεται. Τελικα κατεληξα στο Mate. Καλυτερο κρατημα, πιο σβελτο, καμερες ισαξιες. Πρωτη φορά δεν χρειαζομαι power bank για την χρηση που κάνω, και αυτο το supercharge ειναι απο αλλο πλανήτη. Εχει βέβαια κάποια χαζο bug, τα οποια οι περισσότεροι θεωρουν πως λογικα θα διορθωθουν στα επόμενα updates.

JohnWave

Μαζί με το Note 8 τα δύο καλύτερα phablets σήμερα. Πολύ όμορφο, γερό, με amoled οθόνη ( λίγο κατώτερη του Note σε θερμοκρασία χρώματος), με άψογη κάμερα, με άψογη ταχύτητα και με super μπαταρία. Μακάρι η σειρά P της Huawei να ήταν ίδια με τη σειρά Mate σε μικρότερο απλά μέγεθος.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

φιλε johnwave σε μικρότερο υπάρχει και το s9… oh wait😂 πλέον ειναι πετσοκομμενο και άσχημο….

John

Δεν μπορούν όλες οι εταιρείες να βγάζουν πανέμορφα κινητά όπως τα…. Sony.:-)

JohnWave

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, κακίες…:p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.