Huawei Mate 10: Teaser για τον Kirin 970

Την ταχύτητα του Huawei Mate 10 προβάλει σε βίντεο η εταιρεία, λίγο πριν την ανακοίνωση της συσκευής τον Οκτώβριο, εστιάζοντας στον Kirin 970.

Το teaser είναι στα Γερμανικά καθώς έχει αναρτηθεί από την Huawei Γερμανίας και έχει τον τίτλο: “Συναντήστε την συσκευή που περιμένατε” (Meet the device you were waiting for).

Παρόλο που δεν αναφέρεται ξεκάθαρα ότι πρόκειται για το Mate 10, στο τέλος αναφέρει “Huawei Mate” και με δεδομένο ότι όλο το βιντεάκι εστιάζει στον Kirin είναι δεδομένο ότι αναφερόμαστε στον διάδοχο του Huawei Mate 9.

Huawei Mate 10 teaser, Huawei Mate 10: Teaser για τον Kirin 970

Στο βίντεο εναλάσσονται σκηνές που παρουσιάζουν πράγματα που συσχετίζονται με την ταχύτητα όπως το μετρό και οχήματα της Formula 1 κι ανάμεσα σε αυτά φιγουράρει και ο Kirin, ο οποίος ακούγεται ότι προσφέρει ύστατη ταχύτητα.

Ταυτόχρονα αναφέρονται: “Δυναμική, τέμπο, θέληση, επιτυχία, ταχύτητα”.

Το Huawei Mate 10 αναμένεται στις 16 Οκτωβρίου. Εκτός από τον Kirin 970, σύμφωνα με τις πληροφορίες θα έρχεται με QHD οθόνη 6.1 ιντσών, RAM στα 6GB, αποθηκευτικό χώρο 64GB, διπλή κάμερα της Leica με αισθητήρες στα 34MP και κάμερα selfie 16MP.

Η μπαταρία του αναμένεται με χωρητικότητα 4.000 mAh και για λειτουργικό μάλλον θα φορά το Android 8.0 Oreo.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΣ

Η Huawei πάει με βήματα σταθερά για την κορυφή, χωρίς να προσπαθεί να εντυπωσιάσει και να καινοτομήσει. έχει πιάσει καλύτερα από όλους το θέμα :
Τηλέφωνα φτιάχνουμε , όχι διαστημόπλοια. Καλή κατασκευή, προσεγμένη rom,αυτονομία, αξιοπιστία και συμφέρουσα τιμή για απόδοση. THE END..

Νικ

Mate 8 μετα απο 16 μηνες χρήσης χαλασε η μπαταρια και πηρε αερα το γυαλί της οθόνης με αποτέλεσμα να εχει θαμπωσει πανω και κάτω. Τωρα που την βλέπετε αυτη την ποιότητα που ολο λετε εγω δεν ξέρω.

ΝΙΚΟΣ

Έχεις εγγύηση 2 χρόνια. Λογικά στο φτιάξανε Νικ. Αστοχίες υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Νικ

Ακομα δεν το πηγα. Κατσε να βρω τιμολόγια. Παντως απογοήτευση για μενα η huawei. Τετοια δεν συμβαίνουν ουτε στην τελευταία φασονατζιδικη κινεζια. Και κατσε να δουμε και την αντιπροσωπεία τι θα μας πει

ΝΙΚΟΣ

Εύχομαι να καθαρίσεις ανέξοδα και σύντομα. Αλλά αστοχίες τέτοιες και χειρότερες συμβαίνουν και σε Samsung ,apple, Lg.

Fok

Εγώ το έχω κοντά δύο χρόνια, η μπαταρία φυσάει και έχει και μια πτώση σε νερό μπανιέρας για λίγα δευτερόλεπτα χωρις πρόβλημα. Θεωρώντας ότι σίγουρα δεν είναι κάποιος κλώνος από ιντερνετικο κατάστημα Προφανώς έφαγε κάποιο δυνατό χτύπημα από πτώση για να έχει τέτοια απίθανα προβλήματα που πρώτη φορά ακούω γενικα, αλλά και στα 4 που ξέρω γνωστών, είναι απόλυτα απροβληματιστα. Γενικά τα προβλήματα στο mate είναι από όλες τις ναυαρχίδες τα λιγότερα αν σερφαρεις λίγο στα forum. Πιθανόν να έπεσες και στην απειροελαχιστη πιθανότητα αστοχίας.

Νικ

Το τηλεφωνο δεν εχει κανενα χτυπημα. Παντα σε θήκη μεσα ειναι.Κλωνος δεν ειναι.

Νικ

Νικο εχεις δικιο. Και σε άλλους συμβαίνουν αυτα. Απλα διπλη αστοχια; ειμαι σουπερ ατυχος. Το θεμα ειναι η αντιπροσωπεία. Να μην με αρχίσει τα η μπαταρια δεν είναι στην εγγύηση ή πήρε υγρασία…μανουλες ειναι σε αυτά

Λευτερης

Μπορω να σου χαλασω μπαταρια σε 3 μηνες αν θες οποιουδηποτε κινητου. Ειδικα αν το κινητο υποστηριζει fast charging. Οι περιααοτεροι δεν ξερουν πως να συντηρουν τις μπαταριες τους.

Δημήτρης

Με το τζάμι το ειχα και εγώ το πρόβλημα στο 8 και στην αντιπροσωπεία μου το άλλαξαν αμέσως! Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος απο τη σειρά mate!

enki

τι να κανει ο kirin μπροστα στον 845 τις qualcmnon και exynos10 τις samsung παλι πισω θα ςιναι.εκει που γελαμε ομως ειναι με τα mp..ρε σεις οσα mp και να βαλετε δεν τον εχετε κινεζιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.