Huawei Mate 10: Teaser που “πειράζει” το Galaxy Note 8;

Huawei Mate 10 teaser galaxy note 8, Huawei Mate 10: Teaser που “πειράζει” το Galaxy Note 8;

Ένα teaser του Huawei Mate 10 που ήρθε στη δημοσιότητα φαίνεται ότι “πειράζει” τη Samsung για το Galaxy Note 8 και την οθόνη του.

Μετά την LG, η οποία πρόσφατα δημοσιοποίησε δύο teaser videos για το LG V30, με τα οποία “κοροϊδεύει” το S-Pen, φαίνεται να ήρθε και η σειρά της Huawei να εμπαίξει λίγο τον ανταγωνισμό.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι σίγουρο αν το teaser είναι αυθεντικό, καθώς η πηγή διατείνεται ότι το βρήκε με κάποιον τρόπο από τη Huawei.

Σε μαύρο φόντο το teaser εμφανίζει το πλαίσιο του Huawei Mate 10, παρόμοια -δηλαδή με το teaser του Galaxy Note 8- και μέσα αναφέρεται “BIGGER is Good” δηλαδή “Το μεγαλύτερο είναι καλό”.

Από κάτω αναφέρεται η ημερομηνία παρουσίασης στις 16 Οκτωβρίου και το hashtag #beyondthegalaxy. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ημερομηνία παρουσίασης του Huawei Mate 10 έχει ξαναακουστεί από προηγούμενες πληροφορίες.

Η πρόταση μπορεί να εκληφθεί σαν ότι το Huawei Mate 10 θα έρχεται με μεγαλύτερη οθόνη από του Galaxy Note 8, δηλαδή μεγαλύτερη των 6,3 ιντσών.

Δεδομένου ότι στο teaser το μοντέλο φαίνεται με ελαχιστοποιημένα bezels, πρόκειται μάλλον για το Huawei Mate 10 Pro, το οποίο λέγεται ότι θα είναι bezel-less, ενώ το κανονικό Huawei Mate 10 θα έρχεται με κανονικά bezels.

Στα υπόλοιπα, απ’όσα έχουν κυκλοφορήσει, το Huawei Mate 10 θα ενσωματώνει τον Kirin 970 και διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες της Leica.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bezilys

Αντε και στο τέλος θ; το κυκλοφορούμε με 10 ίντσα κινητά! The bigger is good γελάνε και τα πεζοδρόμια, κινητό είναι όχι *******

N.trofic

That’s what she said.

alxgiann

Εγώ κάνω 2-3 κλήσεις την μέρα μέσο όρο και υπάρχουν μέρες που δεν έχω καμία κλήση.
Αλλά χρησιμοποιώ την συσκευή για άλλα πράγματα 3-4 ώρες την μέρα.
Είναι καλή η μεγαλύτερη οθόνη, θα αγοράσω κινητό με τα χαρακτηριστικά που θέλω αλλά και με όσο πιο μεγάλη οθόνη μπορεί να αντέξει η τσέπη μου.
Και για τις 2-3 κλήσεις, υπάρχουν και ΒΤ ακουστικά.

Παπαροκας tiamat

ασε μωρη χαβαη…..
κινητα με μεγαλη οθονη χωρις πενακι σαν το mate υπαρχουν πολλα…. σαν το note με πενακι κανενα !…..

Παπαροκας tiamat

βεβαια εφοσον δε το δαμε σε κανενα twitter ,μαλλον περι τρολλιας και ψευτικης διαρροης επροκειται ….

Apostolos

Εδώ να πούμε όσοι πήραν 6αρι και πάνω, έχουν αρχίσει να το βαριούνται

JohnWave

Εμένα θα με κέρδιζε διαφημιστικό μιας συσκευής που θα έλεγε “To μεγαλύτερο είναι καλό…αρκεί να μπορείς να το χειριστείς με το ένα χέρι”. Το σκέτο “Bigger is good” είναι σαν να σου λέει ότι αν μια εταιρία βγάλει μετά 7 ιντσών συσκευή θα είναι καλύτερη. Δεν πάμε καλά…

enki

ξυπνησαν και οι κινεζιες τωρα να φτασουν την samsung.ειναι για γελεια οι τυποι.ας κοιταξουν να φτιαξουν καμερα πρωτα και οθονη και τοτε το ξανασυζηταμε

Kwstas

Kamera san tn leica file dn exei I samsung mpee

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.