Το Huawei Mate 10 θα έρθει σε 3 εκδόσεις

Huawei Mate 10 3 variants, Το Huawei Mate 10 θα έρθει σε 3 εκδόσεις

Η επίσημη ανακοίνωση της σειράς του Huawei Mate 10 έχει προγραμματιστεί για τις 16 Οκτωβρίου και μέχρι στιγμής είχε ακουστεί ότι θα δούμε 2 εκδόσεις. Ωστόσο οι πηγές του GSMArena κάνουν λόγο για 3 εκδόσεις: το standard Huawei Mate 10, το bezel-free Huawei Mate 10 Pro και το budget-friendly Huawei Mate 10 Lite.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το Huawei Mate 10 θα ενσωματώνει οθόνη IPS LCD μεγέθους 5.9 ιντσών και Full HD ανάλυσης. Ο επεξεργαστής θα είναι ο Kirin 970, η διπλή κάμερα στην πλάτη θα έχει την υπογραφή της Leica με διάφραγμα φακού f/1.6 και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων θα είναι ενσωματωμένος στο κεντρικό κουμπί στην κάτω πλευρά της οθόνης.

Huawei Mate 10 3 variants, Το Huawei Mate 10 θα έρθει σε 3 εκδόσεις

Το bezel-less μοντέλο με την ονομασία Huawei Mate 10 Pro θα έρθει με οθόνη EntireView, AMOLED ανάλυσης QHD. Η κάμερα θα είναι ακριβώς ίδια με την κανονική έκδοση. Μιας και στην μπροστινή πλευρά θα υπάρχει μόνο οθόνη από άκρη σε άκρη, ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων μετακινείται στην πλάτη. Το chipset παραμένει το Kirin 970.

Huawei Mate 10 3 variants, Το Huawei Mate 10 θα έρθει σε 3 εκδόσεις

Η τρίτη έκδοση ονομάζεται Huawei Mate 10 Lite, θα έχει την ίδια οθόνη 5.9 ιντσών FullHD όπως η standard έκδοση, αλλά χωρίς την συμβολή της Leica για την κάμερα και θα είναι η πιο οικονομική.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alex-22-gk

Η φωτογραφία σε αναλογία με το χέρι δε μου κάνει για 5.9″ με τέτοια bezels, αλλά και 6.9″ θα έλεγα.

One

Η δικαιολογία που χρησημοποιουν Apple & Samsung ότι θα βγάλουν bezeless συσκευές για να μπορέσουν να να ανταγωνιστούν τους Κινέζους κατασκευαστές αρχιζει να καταρρίπτεται.

Οι κινέζοι όχι μονο bezelless μπορούν να φτιαζουν αλλα και να εχουν σωστη αναλογία, χωρις εξογκώματα αισθητήρων όπως η Apple και μικροτερα bezel σε σχεση με το Note 8. Αμα βαλουν και τον αισθητηρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στη σωστη θεση τοτε σίγουρα θα είναι το καλύτερο bezeless με διαφορά.

Οσες παγίδες και να βαζουν οι μεγάλοι στους Κινέζους στο τελος τους γυριζει μπούμερανγκ. 😛

Είναι απίστευτη η εξέλιξη της Huawei όλα αυτά τα χρονια!

Darth

Κανένα από τα τρία
Το απλό έχει το συχαμα μπροστά το οποίο και είναι κακάσχημο και πιάνει χώρο το Pro και ακριβό και άθλια αναλογία και το τελευταίο τπτ το ιδιαίτερο

Από ότι φαίνεται εποχές mate 9 και galaxy note 4 έχουν περάσει πλέον μακριναρια κινιτα χωρίς λόγο και αιτία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.