Huawei Mate 11: Με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm;

Huawei Mate 11 ανακοίνωση, Huawei Mate 11: Με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm;

Με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος της Qualcomm λέγεται ότι θα έρχεται το Huawei Mate 11 (ή Huawei Mate 20), το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί στο γ΄ή δ΄τρίμηνο του έτους, σύμφωνα με δημοσίευμα του Digitimes.

Το Digitimes αναφέρει ότι η Qualcomm, για την κατασκευή του υπερηχητικού της αισθητήρας συνεργάζεται με την ταϊβανέζικη GIS και την κινέζικη O-film Tech, οι οποίες εξειδικεύονται σε λύσεις για οθόνες αφής.

Ο εν λόγω αισθητήρας είναι τρεις φορές πιο ακριβός από τους συνηθισμένους, αλλά έχει πάχος μόλις 0,44mm και δουλεύει με γυάλινο κάλυμμα πάχους μέχρι και 800 μικρόμετρα, ενώ οι συνηθισμένοι capacitive αισθητήρες απαιτούν πάχος 200-300 μικρομέτρα. Μάλιστα, ο αισθητήρας της Qualcomm θα λειτουργεί ακόμη και με βρεγμένα ή λαδωμένα δάχτυλα.

Βέβαια, η Huawei δεν είναι η μόνη εταιρεία που θέλει να βγάλει στην αγορά smartphone με in-display αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος. Παρόλο που η Vivo πήρε την πρωτιά, η Samsung ακόμη δεν το έχει κάνει. Οι τελευταίες πληροφορίες τη θέλουν να το ετοιμάζει για το Galaxy Note 9. Απομένει να δούμε ποιος θα προλάβει πρώτος την κούρσα αυτή.

Πάντως, οι κατασκευάστριες μέχρι στιγμής προτιμούν να εστιάσουν στον in-display δακτυλικού αποτυπώματος απ’ότι τον 3D αισθητήρα για την αναγνώριση προσώπου καθώς είναι ιδιαίτερα ακριβός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

Huawei μην τους λυπηθείς καθόλου πάμε γερα

I am

Δεν αλλάζω συσκευή μέχρι να μπει μέσα το αποτύπωμα. Η ασχήμια του τρέχοντος αποτυπωματος με χαλάει προσωπικά. –

Βασιλης

Εχουμε αναγαγει το κλειδωμα-ξεκλειδωμα του κινητου λες κι ειναι το μεγαλυτρο μας προβλημα.Προσωπικη αποψη μου ειναι πως πολυ λιγο με αφορα το πως θα κλειδωνω και θα ξεκλειδωνω το τηλεφωνο μου και περισσοτερο αν θα μου φτασει η ενεργεια του να βγαλω την μερα ,που ειναι και το πιο σημαντικο σε μια συσκευη ενεργοβορα και υψηλων επιδοσεων.Λες κι αν βαλω το δαχτυλο μου ή την φατσα μου λιγο πιο εδω λιγο πιο εκει ,πανω στην οθονη,πισω απ την οθονη,πλαι απ την οθονη ,θα καταρευσει το συμπαν.Ημαρτον πια μ αυτο το θεμα δλδ!

Makis

@ Βασίλης…..σωστότατος….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.