Huawei Mate 40 series: Renders όλων των μοντέλων σε όλα τα χρώματα

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 series: Renders όλων των μοντέλων σε όλα τα χρώματα

Λίγο πριν την επίσημη ανακοίνωση, έχουμε renders των επερχόμενων Huawei Mate 40, Pro και Pro Plus σε όλα τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν. Ο γνωστός leakster @evleaks μας φέρνει τα νέα renders, όπου βλέπουμε όλη τη νέα σειρά και τις διαφορές μεταξύ των μοντέλων.

Αρχικά, όλα τα μοντέλα της σειράς έρχονται με κυρτή οθόνη, με οπή για τη selfie κάμερα στα αριστερά. Το Huawei Mate 40 έχει μονή οπή, αλλά και λίγο μεγαλύτερα bezel στο πάνω και το κάτω μέρος της οθόνης, ενώ βλέπουμε πως εξοπλίζεται με τετραπλό σύστημα κάμερας. Από την άλλη, τα Huawei Mate 40 Pro και Pro Plus έρχονται με διπλή οπή, καθώς φιλοξενούν μαζί με τη selfie κάμερα και τον αισθητήρα 3D. Επιπλέον, τα δύο μοντέλα έχουν μικρότερα bezel.

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 series: Renders όλων των μοντέλων σε όλα τα χρώματα

Η διαφορά μεταξύ του Mate 40 Pro και του Pro Plus φαίνεται να είναι η κάμερα, καθώς το πρώτο εξοπλίζεται με τέσσερις αισθητήρες, ενώ το δεύτερο με πέντε. Σύμφωνα με τη πηγή, η νέα σειρά Mate 40 θα έρθει σε πέντε χρώματα: λευκό, μπλε, μαύρο, πράσινο και πορτοκαλί, με την πλάτη των δύο τελευταίων χρωμάτων να φαίνεται σα να είναι από δέρμα. Περισσότερα στις 15:00, όπου και θα δούμε τις συσκευές επίσημα, ενώ περιμένουμε να επιβεβαιωθούν και οι απίστευτα υψηλές τιμές της σειράς Mate 40.

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 series: Renders όλων των μοντέλων σε όλα τα χρώματα

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Matt Louder

αν είχε το μήλο πισω θα “κάναμε” ολοι woooow… τώρα απλα meh!

aeropostale7

εχω το Mate 30 Pro και ειναι υπερτουμπανο και χωρις google service οτι θελω το εχω κατεβασει απο το ap store,more aps .APK κατεβασα το google service στου φιλου μου το P40 PRO το ηθελε να το εχει εμενα δεν με πειραζει καν και συνεχως βαζουν νεες εφαρμογες μεσα ,οποιος το σκεφτεται να παρει Huawei και κολλα στο θεμα του google service kai playstore να μην το σκεφτει καν !!!

Ιωάννης jb

Άθλιοι Κινέζοι.. Πάλι φουλ αντιγραφή! 6 χρώματα η μηλιά 6 χρώματα κ η Χαβάη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.