Huawei Mate 9 Porsche Design: Με οθόνη 5.5″ QHD και τιμή 1395 ευρώ

Τελικά η επιλογή της Huawei να κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9 στη Γερμανία, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Η Huawei τους εξέπληξε όλους με την παρουσίαση του Huawei Mate 9 Porsche Design, το οποίο δεν είχε διαρρεύσει καθόλου μέχρι σήμερα.

Το τμήμα της Porsche δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται με τα smartphones, αλλά είναι η πρώτη φορά που συνεργάζεται με την Huawei. Η Porsche Design ιδρύθηκε από τον εγγονό του Ferdinand Porsche, ο οποίος είχε σχεδιάσει την Porsche 911 το 1963. Υπάρχει όμως και ένα άλλο γερμανικό όνομα που έχει βάλει την υπογραφή του στο smartphone και δεν είναι άλλη από την Leica.

Tο Huawei Mate 9 Porsche Design είναι λίγο μικρότερο από την κανονική έκδοση που θα κυκλοφορήσει στη μαζική αγορά. Ενσωματώνει AMOLED οθόνη 5.5 ιντσών QHD (534ppi vs. τα 1080p και 373ppi του Huawei Mate 9). Έχει μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 256GB, χωρίς υποδοχή για microSD.

Στην πλάτη υπάρχει η ίδια dual κάμερα από την Leica. Mια 20 Megapixel f/2.2 μονόχρωμη και μια 12 Megapixel f/2.2 έγχρωμη. Οι δυο κάμερες έχουν οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, αλλά μπορούν να κάνουν χρήση και του 4-in-1 hybrid autofocus που περιλαμβάνει laser, phase-detect, depth και contrast detection. Επιπλέον, υπάρχει και dual-tone dual-LED flash.

Η κάμερα υποστηρίζει το νέο Hybrid Zoom feature, το οποίο θα σου επιτρέπει να κάνεις zoom χωρίς να υπάρχει σημαντική απώλεια στην ποιότητα της εικόνας. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για εγγραφή 4K video, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 8 Megapixel με διάφραγμα φακού f/1.9 και autofocus.

Η 4000mAh μπαταρία έχει υποστήριξη για τεχνολογία Huawei SuperCharge, μπορεί μέσα σε 5 λεπτά να φορτίσει για να αντέξει μια ολόκληρη μέρα. Με φόρτιση 10 λεπτών μπορείς να παρακολουθήσεις δυο ολόκληρες ταινίες.

Το απευθύνεται σε λίγους, ή έστω λιγότερους απ΄ότι το κανονικό Huawei Mate 9. Θα διατεθεί στα ευρωπαϊκά Porsche Design Stores προς το τέλος Δεκεμβρίου. Η τιμή του είναι στα 1395 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Huawei Mate 9: Επίσημα με οθόνη 5.9″, Leica κάμερα, Kirin 960, τιμή 699 ευρώ

huawei mat 9 porsche design, Huawei Mate 9 Porsche Design: Με οθόνη 5.5″ QHD και τιμή 1395 ευρώ

huawei mat 9 porsche design, Huawei Mate 9 Porsche Design: Με οθόνη 5.5″ QHD και τιμή 1395 ευρώ

huawei mat 9 porsche design, Huawei Mate 9 Porsche Design: Με οθόνη 5.5″ QHD και τιμή 1395 ευρώ

huawei mat 9 porsche design, Huawei Mate 9 Porsche Design: Με οθόνη 5.5″ QHD και τιμή 1395 ευρώ

huawei mat 9 porsche design, Huawei Mate 9 Porsche Design: Με οθόνη 5.5″ QHD και τιμή 1395 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
makis

Samsung design…..

Lostinside

Οκ συνεργασία..αλλά βρε hua 1400;

Λευτερης

Ολα τα prosche design κινητα ηταν πανάκριβα

Ηλίας

Με 1395€ γελάνε και οι πέτρες…

Ανδρεας

Νταξει παιρνω ενα λαπτοπ με αυτα τα λεφτα και τα σπεκξ και ειμαι κομπλε!!! 😃

Mary

Ρε παιδιά ειλικρινά τώρα, δεν κοίταξαν να φτιάξουν ούτε το skin της συσκευής για να έχουν τα εικονίδια ίδιο design και ζητάνε 1400€ ;

Agnostos13

Samsung Design…
Porsche Logo…
Huawei Brand…
Leica Camera…
Android OS…
1400$ Price…

GS

Το τηλέφωνο είναι από άλλο πλανήτη αλλά εντάξει 1400 ευρώ απλά ΓΕΛΟΙΟ.Βέβαια θα μου πεις έχει και το όνομα Porsche επάνω.ΚΑΙ?Απαράδεκτη τιμή όπως και να ναι.

Filipp Drake

Όλοι εσείς που σχολιάζετε τη τιμή, σας είπε κανείς ότι τέτοια κινητά απευθύνονται στη μάζα; Πότε τα Porsche Design προϊόντα ήταν φθηνά; Πάρτε από Skroutz κάποιο που να σας αρέσει και αφήστε να το πάρουν όσοι μπορούν και το θέλουν.
Όσον αφορά το κινητό, απλά τα σπάει! Και με ιδανικό μέγεθος. Το μόνο που με χάλασε κάπως, είναι το μπροστινό πλήκτρο. Θα προτιμούσα να έχει το fingerprint scanner στην πίσω πλευρά όπως το απλό Mate 9. Περιμένουμε και ένα review για την κάμερα τώρα, αν και πιστεύω ότι μάλλον θα είναι η καλύτερη στην αγορά μέχρι στιγμής…Αν είναι όντως, θα είναι μεγάλος πειρασμός για αγορά.

Lostinside

Filipp Drake χωρίς να θέλω να σε θίξω, όπως θίγεις εσύ άλλους περί μάζας κλπ πίστεψε με βγάζω αρκετά λεφτά το μήνα ώστε να παίρνω ότι θέλω. Θεωρώ όμως ότι το vfm εδώ πήγε περίπατο.

Ιωάννης jb

Filip drake.. Έχεις καταλάβει ότι απευθύνεται σε ωνασιδες??
Τι χαζομαρες περί κορυφαίας συσκευής είναι αυτά???
Για ποζερια είναι!!!!
Οι υπόλοιποι που κραζετε την τιμή πραγματικά απορω αν έχετε λογική σκέψη

bezilys

Παιδιά Porsche είναι λογικό είναι να κάνει τόσο! Δηλαδή τι περιμένατε! ???χαχαχαχα

petros

Μου θυμίζει το MOTOROLA RAZOR κάποτε , που η ιδια συσκευη ειχε βσλει το logo dolce cabbana και στοιχιζε 3πλασια τιμη, η απόλυτη ηλιθιότητα

Παπαροκας tiamat

Ποσο λετε να πεσει στο σκρουτζ να το παρω!?

Ειναι θεικο

Vasilist

Ότι Είναι ακριβό είναι αλλά Είναι luxury κομμάτι μην γκρινιάζετε για την τιμή, πάρτε την απλή έκδοση αυτή είναι για τους λεφτάδες.

Jorge

Αν είχε και το UI της Blackberry θα ήταν μαμάτο!

endru

φανταζεστε να ελεγε φεραρι design…. 5000 ευρω… χριστε ριξε κεραυνους στα αρωστα. ιδι καβαλισε το καλαμι ι huawei αδελφακια με το μηλο.

Νικ

Καλα τρελό γέλιο 1400 ε και ο αλος λέει πάρε την φτηνή έκδοση με 800 ε δηλ χαχαχα ρε πάτε καλά βγάζετε τόσα το μήνα 2 ας φτάσει brand name Σάμμυ και μήλο και μετά να πάει σε αυτές της τιμές όχι πρώτα το εύκολο και μετά το δύσκολο καλό κιν δεν λέω αλλά με το που πιάσει κάτι πάει περίπατο η τιμή έλεος

ΒΑΡΣΑΜΙΔΗΣ

Το δευτερο καλυτερο κινητο στη αγορα Huwgei Mate 9 αρκετα ακριβο απο οτι αξιζει η τιμη που αζιζει κατα τη γνωμη μου ειναι 600€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.