Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;

Φέτος η Google λέγεται ότι θα ανακοινώσει δυο Nexus, το ένα από την Huawei και το άλλο θα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Nexus 5 της LG. Σήμερα διέρρευσε ένα hands-on video 10 δευτερολέπτων που απ ότι φαίνεται δείχνει το Huawei Nexus το οποίο μάλιστα μάλλον θα έχει θύρα USB Type-C.

Από το video δεν είναι εύκολο να καταλάβουμε αν είναι φτιαγμένο από πλαστικό ή μέταλλο, αν και μοιάζει να έχει μεταλλικό φινίρισμα αλλά παράλληλα θυμίζει και το υλικό που είχε το Nexus 5. Οπότε περιμένουμε την ανακοίνωση ή νέα leaks για να μάθουμε τι υλικό έχει χρησιμοποιηθεί.

Όπως έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το video επιβεβαιώνει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά και τα κουμπιά είναι τοποθετημένα στο πλάι, κάτι που θυμίζει την σχεδιαστική γραμμή που ακολουθεί η Huawei. Το camera module στην πίσω πλευρά θυμίζει εκείνο του Nexus 5 ενώ στην κάτω πλευρά φαίνεται ότι θα έχει θύρα USB Type-C, κάτι που έχει ακουστεί και ως φήμη.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei Nexus μπορεί να έχει οθόνη 5.7 ιντσών QHD AMOLED , επεξεργαστή Snapdragon 810 μιας και ο 820 αναμένεται να κυκλοφορήσει τέλος του 2015 και να μπει στις πρώτες συσκευές του 2016.

Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;, Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;

Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;, Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;

Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;, Huawei Nexus: Πρωταγωνιστεί σε video με θύρα USB Type-C;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

MINI HDMI ΘΕΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!ΚΑΙ OXI USΒ ΤΥPE ΘΥΔΦΗΗΦΕΡΗΦ

Darth

οχι δεν μπορουσαν να βαλουν την πανέμορφη πλατη του mate 7………. βάλανε αυτο το άθλιο πλαστικο λεγε με lg

Gvirginia

@Nick Το USB-C υποστηρίζει μετάδοση ήχου/εικόνας, γιατί να βάλουν και mini hdmi?

KostasB

Εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω πως ξεχώρισαν το type c σ’ αυτήν την μάπα ανάλυση. Περισσότερο σαν μία περίεργη και διαφορετική θύρα θα έλεγα ότι φαίνεται στο κάτω μέρος και όχι σαν usb οποιουδήποτε τύπου.

Sokos

Μόνο εγώ βλέπω χρυσές κουκκίδες στο κάτω μέρος της συσκευής; δεν μου κάνει για type-c,πιο πολύ για dock μοιάζει!

Φώτης

Darth@@@ η lg εχει τα πιο ποιοτικά πλαστικά ομως…

zd

Για ονομα…ελεος με αυτη την “ποιοτικη πλατη”.Απο τοτε που δινουμε σημασια στο αλουμινενιο καπακι,που πσντα βαζουμε σε μια πλαστικη θηκη,οι εταιριες το γύρισαν στο φινιρισμα κ πατατησαν την εξελιξη της συσκευων.Ανουσια εξελιξη σε μοαταρια,σε επεξεργαστες,αφαιρεση specs.Δεν αξιζει αυτη αλλαγη.Ας ειναι συσκευαρα με αποσπωμενη μπαταριαρα ,με sd,με με κ το καπακι το βαζω σε θηκη.

petros

να ρωτησω κατι .Γιατι οι μεγαλες εταιριες βαζουν αλουμινιο και γυαλι στα κινητα τους την ωρα που το 30%-50% των αγοραστων θα παρει μια πλαστικη θηκη?

Ilias kap

Petros Συμφωνώ απόλυτα…

petros

ilias kap το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο γυρω στα 50%-70% και αυτο δεν ειναι ρευνα απλα καθε μερα βλεπω κινητα με θηλες περισσοτερα απο τα απλα και το κακο ειναι επειδη βαζουν ακριβα υλικα το κινητο ακριβενει.Ευχαριστω για την ωρα σας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.