Huawei Nova 3i με Kirin 710, επιλογή 4GB/6GB, διπλή κάμερα και μπαταρία 3340mAh;

huawei nova 3i kirin 710 4gb 6gb μπαταρία 3340 mah, Huawei Nova 3i με Kirin 710, επιλογή 4GB/6GB, διπλή κάμερα και μπαταρία 3340mAh;

Μπορεί το Huawei Nova 3 να είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία αλλά η Huawei ετοιμάζει να κυκλοφορήσει το Nova 3i με επεξεργαστή HiSilicon Kirin 710 και αξιόλογα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Η συσκευή φαίνεται πως είναι εξοπλισμένη με οθόνη ίδια με του Nova 3, διπλή κάμερα και ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη αλλά και notch. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον επεξεργαστή HiSilicon Kirin 710 αρχιτεκτονικής 12nm, ενσωματώνοντας AI χαρακτηριστικά που υπήρχαν στον Kirin 970. Η κύρια κάμερα του Nova 3i διαθέτει φακούς 16MP και 2MP, αντί των 16MP και 24MP του Nova 3, ενώ τις selfie φωτογραφίες αναλαμβάνουν φακοί στα 24MP και 2MP. Η μπαταρία είναι μικρότερης χωρητικότητας από το Nova 3 και βρίσκεται στα 3340mAh χωρίς να υποστηρίζεται γρήγορη φόρτιση μέσω της λειτουργίας SuperCharge.

Το Nova 3i θα διατεθεί σε δύο συνδυασμούς που θα προκαλέσουν εντύπωση μιας και ο ένας διαθέτει 4GB RAM και 128GB και ο άλλος 6GB και 64GB αποθηκευτικού χώρου ο οποίος θα μπορεί να επεκταθεί με τη χρήση καρτών microSD. Τέλος, οι κάμερες της συσκευής θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λειτουργία 3D Qmoji η οποία προσαρμόζει την ομιλία και τις εκφράσεις του προσώπου σε 3D χαρακτήρες, ενώ δε λείπει και το GPU Turbo που υπόσχεται 60% αύξηση της απόδοσης στην επεξεργασία των γραφικών και 30% μείωση στην κατανάλωση ενέργειας.

huawei nova 3i kirin 710 4gb 6gb μπαταρία 3340 mah, Huawei Nova 3i με Kirin 710, επιλογή 4GB/6GB, διπλή κάμερα και μπαταρία 3340mAh;

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dim

Design αλα iPhone X 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.