Ο Kirin 980 είναι πιο γρήγορος από τον A12 Bionic της Apple σύμφωνα με την Huawei

huawei kirin 980 πιο γρήγορος από a12 bionic apple, Ο Kirin 980 είναι πιο γρήγορος από τον A12 Bionic της Apple σύμφωνα με την Huawei

Η Huawei δείχνει να μην “φοβάται” τον A12 Bionic που βρίσκεται στα iPhone Xs, Xs Max και XR, μιας και δήλωσε πως ο επεξεργαστής Kirin 980 που θα βρίσκεται στα αναμενόμενα smartphones Mate 20 και Mate 20 Pro, θα είναι πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο της Apple.

Ο επεξεργαστής HiSilicon Kirin 980 θα κάνει το ντεμπούτο του στα νέα Mate 20 που θα παρουσιαστούν στις 16 Οκτωβρίου στο Λονδίνο και θα ξεκινήσει η αναμέτρησή τους με τον A12 Bionic της Apple μιας και οι δύο είναι βασισμένοι στην αρχικτεκτονική των 7nm. Η Huawei είχε προσπαθήσει να κάνει τον Kirin 980 τον πρώτο εμπορικά διαθέσιμο επεξεργαστή στα 7nm αλλά η Apple την πρόλαβε μιας και κυκλοφόρησε πρώτη τα νέα iPhone.

huawei kirin 980 πιο γρήγορος από a12 bionic apple, Ο Kirin 980 είναι πιο γρήγορος από τον A12 Bionic της Apple σύμφωνα με την Huawei

Η Huawei εργάστηκε πάνω από τρία χρόνια για την ανάπτθυξη του Kirin 980 και έχει επικεντρωθεί στη βελτίωση της αποδοτικότητας, της τεχνητής νοημοσύνης και της συνδεσιμότητας, με την εταιρεία να ισχυρίζεται πως είναι 75% πιο γρήγορος και διαθέτει 46% ταχύτερη GPU από τον Kirin 970. Σημαντική είναι και η μείωση στην κατανάλωση ενέργειας μιας και ο Kirin 980 καταναλώνει, σύμφωνα με τη Huawei, 57% λιγότερη ενέργεια, με αυτήν της GPU να έχει μειωθεί κατά 178% σε σύγκριση με την προηγούμενη στον Kirin 970.

Στον τομέα της AI, ο Kirin 980 θα διαθέτει ξεχωριστή NPU (Neural Network Processing Unit) για τις λειτουργίες της τεχνητής νοημοσύνης ενώ στον τομέα της συνδεσιμότητας, θα είναι ο πρώτος επεξεργαστής που θα υποστηρίζει LTE Cat.21 με μέγιστη ταχύτητα download στα 1.4Gbps. Μένει να δούμε και στην πράξη τις ικανότητες του Kirin 980 στα νέα Mate 20, με τις συγκρίσεις που θα γίνουν με τον A12 Bionic να αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Μαύρη διαφήμιση αυτή η χαβαι… η μόνη πρωτιά είναι αυτή , 1η στους επεξεργαστές 7nm τώρα ΘΑ είναι η 1η στο 5G …

metalmania

Φαντάζεσαι να παει τωρα η apple και να μοιράζει πυροσβεστήρες στους πελατες??😝😝

Panagiotis

NikosAr που είδες ότι λέει 1η στο 5G δεν μας το δείχνεις; Mην λέμε ότι μας κατέβει.

Panagiotis

metalmania πυροσβεστήρες στην Huawei; Eίδες κανένα Huawei να πάρει φωτιά; Eκτός αν αναφέρεσαι στην Samsung όποτε είναι άκυρο το post για εδώ.

metalmania

Παναγιωτη μαλλον δεν κατάλαβες οτι το εγραψα χαριτολογωντας λογω που εκανε το ιδιο η huawei μοιραζοντας powerbanks σε πελατες εξω απο καταστηματα.

George

Ναι, ο καινούργιος επεξεργαστής της Huawei είναι καλύτερος από τoν καινούργιο των νέων iPhone. ‘Οπως επίσης καλύτερος, όπως όλα δείχνουν, θα είναι και ο καινούργιος snapdragon της qualcom που θα παρουσιαστεί σύντομα. Για άλλη μια φορά τα iPhones αποδεικνύονται όχι μόνο υπερτιμημένα, αλλά και πίσω από τον ανταγωνισμό. Δυστηχώς….

Agnostos13

@George:

Σε βλέπω πολύ σίγουρο για να βασίζεσαι σε φήμες για προϊόντα που ΘΑ βγουν…
Και μ’ αρέσει που καταλήγεις οτι η Apple είναι πίσω από τον ανταγωνισμό του μέλλοντος!

Fotis

Καλά εντάξει.

ΝΙΚΟΣ

Αχρείαστα marketinistika κόλπα. Με έναν snapdragon 450 καλύπτονται οι ανάγκες του 90% των χρηστών smartphones. Απλά ντόρο κάνουν όλοι με χαζά, αχρείαστα νούμερα να πολώσουν κόσμο
να πάνε να σκάσουν έναν σκασμό ευρω , να πάρουν ακριβό smartphone να μπάινουν Instagram λίιιγο πιο γρήγορα. Τρίχες.

Giannisanag

Αμφιβάλλω αν εστω το 10% των σχολιαστων εδω μεσα έχει συνειδητοποιησει τι μπορούν να κανουν τα καινουρια τσιπ που έρχονται . Και ακομα λιγοτεροι πρόκειται να τα αξιοποιησουν. Και αυτο ισχυει και για kirin και για snap και για A12. Τι εννοω: Το ποιο εντυοωσιακο κομματι του keynote της apple για μενα ηταν οι AR capabilities του νεου τσιπ (1τρις συναψεις σε σχεση με 600εκ του Α11) και ειδικα το βιντεο με τα real time metrics στην προπονηση του basket. (Οσοι δεν ξερετε τι λεω μπειτε και δειτε το. Ειναι ανεπίτρεπτο σε site τεχνολογιας να μην ξερετε ακριβώς τι λεει η κάθε εταιρεία και να σχολιαζετε βάσει φημων και σπεκουλας). Αυτες οι δυνατότητες θα υπάρχουν και στα τσιπ των ανταγωνιστων και ανοιγουν ενα συναρπαστικο κεφαλαιο για apps που ουτε θα φανταζόμασταν πριν 3 χρονια. Σε αυτό το κόμματι η apple υπερτερεί οχι λογω της απολυτης ισχυος του τσιπ της αλλα λογω του απίθανου integration με το λειτουργικο. Αυτο ειναι κατι που καμμια αντροιντ εταιρεία δεν εχει. Απο την αλλη και για να γυρισω στο αρχικό μου ερώτημα: Ποσοι απο εδω μεσα σκοπευουν να αξιοποιησουν τις δυνατότητες αυτες σε οποιοδηποτε τηλεφωνο; Ποσοι χρειαζονται την ισχυ του 980 του 855 και του… Συνέχεια »

JohnWave

H Apple θα πάρει τον κατήφορο όταν δεχθεί πλήγμα στο μοναδικό της συγκριτικό πλεονέκτημα, τη συνεργασία επεξεργαστή και λογισμικού. Το αν στα benchmarks ο Kirin 980 βγει ανώτερος από το Α12 δεν θα έχει καμία σημασία αν στα συγκριτικά tests ταχύτητας το iphone θα ανοίγει πιο γρήγορα τις βαριές εφαρμογές (πχ παιχνίδια). Με άλλα λόγια πρέπει να βοηθήσει και η Google.

Dimitrinho

Η huawei πολύ απλά είναι η κορυφαία σε όλα δεν υστερεί σε τπτ από τον ανταγωνισμό δεν υπάρχει λόγος πλέον να αγοράζει κανείς apple και Samsung πεταμένα λεφτά είναι παίρνει huawei και καθάρισε φανταστείτε με το mate 20 pro τι έχει να γίνει πόσο πόνο θα μοιρασει.υπερηφανος κάτοχος huawei mate 10 pro

Dim777

@ Giannisanag σε καποια συμφωνω αλλα στο τελος που λες για one plus ειναι ατυχες το παραδειγμα!!! ξερω ατομo που ακομα εχει το one plus 1 και μαλιστα στη γερμανια (το παιδι που το χει ειναι προγραμματιστης) αρα και ξερει και ασχολειται με την τεχνολογια, αλλα οταν τον ρωτησα γιατι δεν το αλλαζει μου πε οτι παει ακομα πολυ καλα χωρις κολληματα. Aλλος το αλλαξε φετος λογω μπαταριας και επειδη ειπε να παει σε καποιο αλλο (παλι one plus ηθελε απλα δεν ηθελε να δωσει 500 ευρω). ξερω παιδι που εχει το huawei p7 εδω και 4 χρονια και προχθες παραγγειλε το poco γιατι ηθελε κι αυτος μια αλλαγη. και στις 3 περιπτωσεις αυτοι ξοδεψαν απο 260 ευρω και κατω ο καθενας τους και ηταν σουπερ ευχαριστημενη απο αποψη αποδοσης. Αρα υπαρχουν κινητα που οντως ειναι flagship killer. Καλα η συγκιρση One plus 6 με iphone 7 plus απο οπου και να την πιασεις ειναι καπως! απο οθονη απο φωτογραφια απο μπαταρια απο γρηγραδα και για μενα και για ομορφια!! γουστα ειναι αυτα βεβαια

George

@Giannisanag: Θα σου απαντήσω στο ερώτημα σου περί σύγκρισης iPhone 7 plus με οneplus 6 εντελώς ξεκάθαρα: Δεν υπάρχει καν σύγκριση!!Και τι ακριβώς εννοώ: Και τα δύο κινητά είναι ταχύτατα, πανέμορφα με καλές κάμερες κτλ. Δεν πρόκειται να σου δημιουργήσουν κανένα θέμα γενικά. ‘Ομως: Στο ios για να περάσεις ένα τραγούδι, να μεταφέρεις αρχεία βίντεο, φωτό κτλ πρέπει να είσαι απόφοιτος MIT. ‘Εχουν κάνει το πιο απλό πράγμα στον κόσμο επίτηδες τόσο περίπλοκο, λες και είναι πυρηνική φυσική. Δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλον browser εκτός τον προεγκατεστημένο safari. Δεν μπορείς να διαμορφώνεις τον launcher όπως θες εσύ. Τα αξεσουάρ και το service κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία. Εφαρμογές που στο android είναι δωρεάν ή εχουν μια συγκεκριμένη τιμή, οι ίδιες ακριβώς εφαρμογές στο ios κοστίζουν σημαντικά ακριβότερα! Και τόσα, μα τόσα άλλα μειονεκτήματα του ios που θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο ολόκληρο. Για πια σύγκριση μιλάμε λοιπόν;;? Εννοείται πως το oneplus 6 είναι η πιό σοφή επιλογή. Και κοστίζει και λιγότερο. Το iPhone 7 plus είναι καλό μόνο στον τομέα που λέγεται “μεταπώληση μεταχειρισμένου κινητού.” Και όσο για την αναβάθμιση λογισμικού, αυτό ηταν πράγματι ένα θέμα (περισσότερο ψυχολογικό είναι η αλήθεια) που όμως λύθηκε από την Google με τον καλύτερο τρόπο… Συνέχεια »

Geo

https://m.youtube.com/watch?v=emPiTZHdP88
Θα συμφωνήσω.. Με 300 τα κάνεις όλα άνω του μετρίου..

Giannisanag

@george ξέρω καλα το οικοσύστημα των iphone. Ειχα iphone (Το πρώτο) ,3g,3gs,4,4s,5s,6s, ipad air, macbook Ξερω τα στραβα τους και τα καλα τους.αυτο που εχει και πληρωνεις ειναι αυτο που ειπε ο Johnwave παραπανω,η ποιοτητα λειτουργιας που προσφέρει ο συνδυασμός λειτουργικού με επεξεργαστή. @dim777 Δεν με καταλαβες. Δεν λεω τι θα αγοραζε καποιος τώρα μεταξύ 7 plus και 1+6 , λεω οτι αυτος που εδωσε τοτε κανα 1000αρικο για 7 plus 128gb τωρα(2 χρονια μετα) ακομα και να μην παρει καινουριο δεν εχει μενει πισω σε αποδοση, κι αν αποφασίσει να το πουλήσει θα παρει ενα 400αρι για το 7αρο plus θα βαλει ενα 950αρι και θα.παρει παλι iphone Xs Max 256. Θα κρατήσει ολες τις πληρωμενες εφαρμογές και τα βιβλια του και θα εχει δωσει απο το 2016 συνολο 1600 ευρώ δηλαδη 800.το χρονο…. Οι περιπτώσεις που κρατανε κάποιοι τα flagship killer περισσοτερο απο 2 χρονια σαφως και υπάρχουν αλλα ειναι λιγοτερες.και σιγουρα ελαχιστες αναμεσα στους σχολιαστες εδω. Θα συμφωνήσω με τον johnwave οτι για το θεμα του integration πρεπει να βοηθησει η google μα δεν το βλεπω. Τελος υπαρχει ενα τεραστιο θεμα στο αντροιντ. Ως ανθρωπο του μαρκετιγκ και των πωλήσεων με εξιταρει. Ως καταναλωτη καποιες φορες με… Συνέχεια »

NikosAr

@George+
Πολύ σωστη η τοποθέτηση σου, σε απάντηση προς @ giannisanag όμως ρε φίλε δεν χρειάζεσαι πλέον διδακτορικό για να περάσεις τραγούδια και φωτό σε iPhone …..!! Φτάνει να έχεις WiFi και να συγχρονίσεις το iTunes με όποια συσκευή έχεις με iOS ( iPhone, iMac, iPad κλπ) όπως ακριβός κάνεις όταν έχεις λογαριασμό στη google και συχρονιζεις τα πάντα !!

George

Δείτε το βίντεο με το τεστ αντοχής του Jerryringeverything για το νέο iPhone XS, Max, και ακούστε προσεκτικά τα σχόλιά του. Ο τύπος πραγματικά μας ανοίγει τα μάτια: “Το νέο iphone XS Max. H τελευταία προσπάθεια της Apple να πουλά το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά.” “Ο λόγος που η Apple αφαίρεσε τις θύρες από τα τηλέφωνά της και τα laptops, είναι οτι τα 23 διαφορετικά dongles που πουλά στο website της αποτελούν καθαρό κέρδος για εκείνη μιας και ο χρήστης πρέπει να αγοράσει αναγκαστικά κάποιο.” ( η Apple τα πουλά 7-8€ ενώ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με αυτά που κοστίζουν 30 λεπτά). “Η Αpple δημιουργεί ένα πρόβλημα (έλλειψη audio jack, έλλειψη γρήγορου φορτιστή) και σε χρεώνει (πολύ ακριβά εννοείται) για τη λύση του.” “Μιλώντας για γενναιοδωρία, αν σου σπάσει το γυαλί στην πλάτη, θα πληρώσεις.. 599 δολλάρια!!!…’ “Το δήθεν sapphire της Apple γρατζουνιέται όπως το γυαλί στο level 6” “Είναι σαν ο Tim Cook να βγήκε στη σκηνή με ένα πλήρως λειτουργικό Note 9 και με μια κίνηση του χεριού όπως ο Thanos (Αvengers), αφαίρεσε όλα τα καλά του στοιχεία, αύξησε την τιμή και έτσι έχουμε ένα iphone XS Max.” “Mπορείς να του βάλεις ένα skin και να υποκριθείς… Συνέχεια »

Peat

έχω ένα iphone xplus , θα το λιώσω μεχρι 2025 θα το κρατήσω , ένα κάρο λεφτά πλήρωσα.
εδώ να δεις απόσβεση…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

δεν πιστευω οτι ειναι αληθεια αυτα που ισχυριζεται η Χαβάη.
καταρχην δεν μπορω να πάρω στα σοβαρα εταιρεία που ενω πρωτη αντεγραψε το iphone x νοτς της apple ,βγηκε να μοιρασει powerbanks στους κατοχους του ιδιου κινητου που αντιγραφει.

και εδω που τα λεμε το σ α π α κ ι ο kirin 970 δεν μπορουσε να σηκωσει ουτε ενα λεπτο 4K 60frames recording στο p20pro….
εκανε δλδ ξαφνικα με τον 980 τοοοσο μεγαλο βημα που ξαφνικα ειναι καλυτερος απο τον a bionic που ηδη τo iphone απο πέρυσι σηκωνε χωρις κανεναν περιορισμό χρονου τα 4k 60frames?

eleonora

Ο,τι και να λετε η Apple ειναι παντα ενα βημα μπροστα και οι αλλοι την αντιγραφουν!!!Ειτε λεγεται huawei,ειτε samsung.Η sony χαραζει ενα δικο της δρομο,ισως,και για αυτο ειναι πολυ χαμηλα σε πωλησεις.Οποιος αγορασε περυσι το Iphone X δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το φετινο Iphone Xs και απο τις ναυαρχιδες του ανταγωνισμου,ειτε σε χαρακτηριστικα,ειτε σε εμφανιση.

JohnWave

H eleonora είπε:
“Ο,τι και να λετε η Apple ειναι παντα ενα βημα μπροστα και οι αλλοι την αντιγραφουν!!!”

Η eleonora αγνοεί ότι η Apple ακολούθησε άλλες εταιρίες :
-> στον περιορισμό των bezels.
-> στην υιοθέτηση oled οθόνης.
-> στην υιοθέτηση fast charging.
-> στην υιοθέητηση wireless charging.
-> στην υιοθέτηση διπλής κάμερας
-> στην υιοθέτηση διαφράγματος κάτω του 2.0
-> στην υιοθέτηση stereo speakers
-> στην αδιαβροχοποίηση
-> in display fingerprint scanner (θα το ακολουθήσει)

Θα υπάρχουν και άλλα, αυτά μου έρχονται γρήγορα στο μυαλό. Όλα τα παραπάνω είναι θετικά στοιχεία. Οι άλλες εταιρίες τα δύο τελευταία χρόνια έχουν αντιγράψει από την Apple δύο αρνητικά στοιχεία : To notch και την έλλειψη θύρας ακουστικών.

Η άγνοια της eleonoras και της πλειοψηφίας των αγοραστών iphone είναι ο λόγος που η Apple κάνει ότι της καπνίσει. Το λέμε συνεχώς και επιβεβαιωνόμαστε διαρκώς.

godis

JohnWave το εχω ξαναγραψει η microsoft ειχε ολα τα φοντα και ηταν η μονη εταιρια που μπορουσε να ξεπερασει την Apple και το λειτουργικο της τωρα γιατι ειχε τετοια τροπη το προτζεκτ της μονο εκεινη γνωριζει πραγματικα.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš 

jownwave και το unibody χωρις αποσπωμενη μπαταρία και το αισχρο 18.5 προς 9 απο την apple το αντιγραψανε…

μην ξεχνας οτι η samsung παρηγαγε το 19:9 oled του iphone x οποτε γνωριζε πολυ καλα τι ερχοτανε απο την apple οταν εφτιαχνε το μακροστενο s8

επισης τον αισχρο και ελλεινο διαχωρισμό στα specs στο s9 και s9plus απο την apple το αντεγραψε κι αυτο.

και ασε που φετος θα την αντιγραψει ΚΑΙ στον αριθμο των μοντελων και θα παρουσιασει 3 αντι για 2 με το μεγαλο μοντελο να ειναι στις ιντσες και στην τιμη του iphone x max

μην σου κακοφανει αν δεις s10 plus με νοτς , 3d scanner προσωπου αλα iphone x και χωρίς θυρα ακουστηκων στα 1300 δολάρια.

ειπαμε ΜΠΑΜΠΑΣ ΟΛΩΝ H ΑPPLE !

Ηλίας

1)IOS οικοσύστημα (δεν υπάρχει απλά άλλο ούτε καν κοντά)
2)Μεταπώληση
3)Απροβλημάτιστη λειτουργία
4)Αναβαθμίσεις
5)Ασφάλεια
6)Όταν κάποιο προϊόν είναι δωρεάν ,το πιο πιθανό είναι να είσαι ο ίδιος το προϊόν

Περίπου ανά δυο χρόνια σπρώχνω 200 με 300 και έχω όλα αυτά , γιατί να μπω σε περιπέτειες?

johny

Προσωπικά γουστάρω apple λόγο λειτουργικου.το ποιος αντέγραψε ποιον δεν με απασχολεί γιατί λίγο πολύ ο ένας αντιγράφει τον άλλον.μου αρέσει που βλέπω κάποιους εδώ μέσα πολύ ενημερωμένους και βοηθάνε και τους υπόλοιπους να γνωρίζουν και δύο πράγματα επιπλέον.κακα τα ψέματα αλλά σαν το οικοσύστημα της apple και το λειτουργικό δεν υπάρχει.και επειδή έχω σχεδόν ασχοληθεί με όλες τις εταιρίες,το συμπέρασμα μου είναι πως σαν την apple και σαν το iphone δεν έχει.τρια χρόνια έκανα πειράματα με διάφορες συσκευές αλλά ήρθε η ώρα να γυρίσω για ακόμα μια φορά πίσω στην apple με το iphone xs.παντως περιμένουμε πως και πως παρουσιάσεις του Κωστα και τη γνώμη του που σίγουρα μετράει.

JD

Μπραβο στην huawei που παραδιδει μαθηματα στον ανταγωνισμο. Και δεν εννοω φυσικα την Apple , αυτοι απευθυνονται σε συγκεκριμενο κοινο και εχουν και πολυ περιορισμενο ποσοστο αγορας. Μιλαω για τον ανταγωνισμο στο πιο δημοφιλες λειτουργικο που σαρωνει σε μεριδια αγορας στο android.

Gp

Καποιος πιο πανω λεει οτι εχει το iphone x plus και οτι θα το κρατησει ως το 2025. Απορια. Ποτε εβγαλε η apple μοντελο x plus και δεν το πηραμε χαμπαρι;

gh114

Ειναι η εποχη της mid και low range γκαμας smartphone οσο και να τσακωνομαστε για το ποιο τσιπ ειναι καλυτερο. Πλεον το μεγαλυτερο μερος των χρηστων ειναι καλυμμενο με ενα 200 αρι. Βαζεις πλαι πλαι ενα xiaomi ενα iphone και ενα samsung (τυχαιες μαρκες) και οι διαφορεσ στη ταχυτητα ναι μεν υπαρχουν αλλα δεν ειναι dealbreakers η αγορα εχει φτασει σε κορεσμο δε θελω αλλα νουμερα θελω κατι πρωτοπορειακο δε με νοιαζουν οι 160 πυρηνες που θα εχει η qualcom στον snapdragon ουτε ποσο πιο γρηγορος ειναι a12 απο τον ανταγωνισμο.
ΥΓ
Ο καθενας μπορει να κανει τα χρηματα του οτι θελει και να τα επενδυσει σε οποιο smartphone θελει και τον ΒΟΛΕΥΕΙ δε χρειαζεται να hateαρουμε ο ενας την επιλογη του αλλου.

JohnWave

@godis, ναι όντως μπορούσε να το επιτύχει η Microsoft αλλά δεν έδωσε τα κατάλληλα κίνητρα στους developers εφαρμογών και έτσι την πήρε η κάτω βόλτα.

@Παπαροκας tiamat – Enûma Eliš, ναι και αυτά που λες δείχνουν πως ενώ η Apple αντιγράφει από τους άλλους τα θετικά πράγματα, οι άλλες εταιρίες παίρνουν από εκείνη τα αρνητικά της. Μπαμπάς πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση η Apple. Ήταν ο μπαμπάς τα πρώτα χρόνια επί εποχής Jobs όταν η Apple καινοτομούσε. Στα επόμενα χρόνια έμεινε πίσω και έγινε το μαθητούδι. Έβλεπε τα θετικά του ανταγωνισμού και τα εφάρμοζε με μεγάλη καθυστέρηση.

@gh114, όντως ο καθένας μπορεί να κάνει τα χρήματά του ότι θέλει. Απλά δεν μπορεί να λέει ότι θέλει χωρίς επιχειρήματα. Διαφορετικά θα βγαίνει ο καθένας και θα λέει ότι του καπνίσει. Σαν να βγω πχ και να πω πως όλοι αντιγράφουν την Alcatel. Ε δεν θα είναι λογικό να φάω κράξιμο; Επίσης η κάθε εταιρία μπορεί να κάνει ότι θέλει. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να κριτικάρουμε αρνητικά με επιχειρήματα, πράγματα που δεν μας αρέσουν.

Dim777

@ Giannisanag

Με το χερι στην καρδια. εσυ θα τι θα προτιμουσες? Ενα one plus 6 στα 550 ή ενα iphone 7plus στα 400+? θεωρεις 800 ευρω για τηλεφωνο το χρονο ειναι λιγα λεφτα? Επισης θεωρεις οτι αυτοι που παιρνουν ενα note το αλλαζουν στο χρονο? πολλοι το κραταν κοντα στα 3 και περισσοτερο. Επισης υπαρχουν ατομα που αγοραζουν ενα iphone και σε λιγους μηνες θα παρουν το επομενο. Δεν ειμαι hater της apple αλλα οχι και ετσι (μονη καμερα και ουτε hd οθονη στα 929 ευρω και ουτε γρηγορο φορτιστη μεσα). Να δουμε τι θα κανει η huawei. Προσωπικα εχω αλλαξει διαφορες εταιριες. Η huawei με εξεπληξε ευχαριστα με το mate 9 (που εχω αυτη τη στιγμη και πραγματικα δεν υπαρχει λογος να το αλλαξω).
Οσο για τη συζητηση ποιος αντιγραφει ποιον, ολοι αντιγραφουν ολους ειναι τοσο προφανες αυτο.

Darth

@Geo το θεμα ειναι μονο η ταχυτιτα? αν για σενα ναι τοτε ναι σε καλυπτει αλλοι θελλου και αλλα πραγματα οπος camera οθονη ηχος στα ακουστικα καλη ποιοτιτα κτασκευης κλπ κλπ
εκει πας 300χ3 δεν εχει σιμασια σε ποια εταιρεια πανω κατω σε αυτο το επιπεδο τημης τα εχεις ολα οτι και να παρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.