Ήρθε η επανάσταση της Full View οθόνης στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

, Ήρθε η επανάσταση της Full View οθόνης στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

Το Huawei P smart κυκλοφορεί και στην ελληνική αγορά, πρόκειται για ένα mid-range smartphone, το οποίο ενσωματώνει FullView οθόνη, φέρνοντας την επανάσταση στην κατηγορία αυτή.

Είναι αναμφισβήτητο ότι η νέα τάση στα smartphones είναι η οθόνη FullView, η οποία καταλαμβάνει μεγαλύτερο ποσοστό της πρόσοψης σε σχέση με πρότινος. Το Huawei P smart, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις, έρχεται με FullView Display με οθόνη 5,65 ιντσών αναλογίας 18:9, FHD+ ανάλυσης και αναλογίας οθόνης/πρόσοψης που ξεπερνά το 80%, προσφέροντας έτσι μία απολαυστική εμπειρία προβολής.

Με κομψό design, άρτια συναρμολόγηση και κυρτό σχεδιασμό οθόνης 2.5D, το HUAWEI P smart προσφέρει άνετο κράτημα και υπέροχη αίσθηση στην αφή.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, στην καρδιά του Huawei P smart χτυπά ο επεξεργαστής Kirin 659 τεχνολογίας 16 nm και οκτώ πυρήνων (4×2,36 GHz + 4×1,7 GHz), ο οποίος συνοδεύεται από RAM στα 3GB και αποθηκευτικό χώρο 32GB. Για λειτουργικό φορά το Android Oreo 8.0 και το EMUI 8.0.

, Ήρθε η επανάσταση της Full View οθόνης στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

Tο Huawei P smart έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη με αισθητήρες 13 και 2 MP. Με το εκπληκτικό bokeh εφέ, τη λειτουργία πορτραίτου, το Smart Face Beauty, τον έλεγχο μέσω χειρονομιών και μια σειρά καινοτόμων λειτουργιών, ο χρήστης μπορεί να συλλάβει ανά πάση στιγμή ανεπανάληπτες στιγμές.

Η κάμερα selfie του Huawei P smart έρχεται με ανάλυση 8 MP με ενισχυμένη λειτουργία πορτραίτου και αναγνώριση προσώπου για τέλειες selfies. Συνδυαστικά δε, με τον αλγόριθμο βελτιστοποίησης χρωμάτων της Huawei, προσδίδει φυσική λάμψη στο δέρμα. Ακόμη, το Huawei P smart υποστηρίζει και ανέπαφο έλεγχο μέσω χειρονομιών, για μοναδικές selfies με ένα μόνο νεύμα.

Το EMUI 8.0 αποτελεί το πιο φιλικό προς τον χρήστη λειτουργικό σύστημα της Huawei, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αποτελεσματική διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών. Σε συνδυασμό με τον Kirin 659, το Huawei P smart ρυθμίζει την κατανάλωση πόρων από τον επεξεργαστή για μία ομαλότερη εμπειρία χρήσης.

Επιπλέον, η έξυπνη λειτουργία παράλληλης χρήσης εφαρμογών καθιστά δυνατή την εκτέλεση δύο apps ταυτόχρονα (όποτε αυτό είναι δυνατό σε εφαρμογές τρίτων) για ακόμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

, Ήρθε η επανάσταση της Full View οθόνης στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι συσκευές Android συνηθίζουν να αποκρίνονται ολοένα και πιο αργά καθώς περνά ο χρόνος, η Huawei ανέπτυξε το EMUI 8.0 το οποίο χρησιμοποιώντας ένα βελτιωμένο σύστημα διαχείρισης αρχείων, επιτρέπει στο P smart να τρέχει γρηγορότερα και ομαλότερα. Ο Kirin 659 επιτυγχάνει εξαιρετική κατανάλωση ενέργειας, για μεγαλύτερη αυτονομία χωρίς να επηρεάζεται η απόδοσή της.

Το Huawei P smart διαθέτει αισθητήρα 4ης γενιάς για αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος μέσα σε 0,3 δευτερόλεπτα, ποσοστό λανθασμένης απόρριψης 2% και πιθανότητα λανθασμένης αποδοχής που δεν ξεπερνά τη 1/50.000, για μία εμπειρία ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη προσφέρεται στην αγορά.

Η Huawei συνδύασε την αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος με άλλες λειτουργίες, όπως την πλοήγηση, τη λήψη φωτογραφιών και την απενεργοποίηση του ξυπνητηριού, χαρίζοντας έτσι μέσω του Huawei P smart μία ευφυέστερη και πιο εκλεπτυσμένη εμπειρία χρήσης.

Παράλληλα, το Huawei P smart είναι σε θέση να προσφέρει εντυπωσιακές εφαρμογές, όπως διαχωρισμό της οθόνης με ένα άγγιγμα, «κλωνοποίηση συσκευής», Huawei Share και διπλή σύνδεση Bluetooth, επιτρέποντας στον χρήστη να απολαύσει την καθημερινότητά του χωρίς περιορισμούς. Το Huawei P smart έρχεται με μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh με τεχνολογία έξυπνης εξοικονόμησης ενέργειας 6ης γενιάς, που προσδίδει στη συσκευή αυτονομία μίας ημέρας. Τέλος, το Huawei P smart έρχεται με δυνατότητα διπλής SIM.

Το Huawei P smart διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή 249 ευρώ.

, Ήρθε η επανάσταση της Full View οθόνης στα smartphones μεσαίας κατηγορίας

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Ποιά επανάσταση, τέτοια bezels είχε το LGG2

NikosAr

Αι Βάι ζήτω η επανάσταση, ζήτωωωω .. ότι μερικά * άρθρα διαφήμιση τα περνάτε ως άποψη …

Mary

Πιο ανέμπνευστα και αδιάφορα σχεδιαστικά κινητά δεν μπορεί να βγάλει; Το έχουμε ξαναδεί, φτάνει…

Υ.Γ. Παιδιά κάντε κάτι με τη mobile έκδοση του site γιατι εκτός των άλλων όταν πας να γράψεις σχόλιο μερικές φορές εμφανίζει όνοματα και mail άλλων…

Mary

Ad

Κώστας Βλαχάκης

Sponsored παιδιά, αναφέρεται στο link και μέσα στο άρθρο. Είναι τα λεγόμενα “native articles”.

Γιάννης

Εξαιρετικό κινητό, ελαφρύ και υπέροχη αίσθηση στο χέρι.

Giorgaras

Αμεσως να κατακρινεται το κινητο ακομα δεν βγηκε το οτι εχει μικροτερα μπεζελς απο το galaxy a8 διπλη καμερα που το a8 εχει μονη πισω και εχει μπροστα δυο κατα την γνωμη μου αχρειαστη η δευτερη το p smart εχει android 8 out of the box ενω το a8 βγηκε με nougat 7.1 και αργοτερα θα ερθει το update και τελος το κυριοτερο το p smart κοστιζει σε τιμη λιανικης μιλαω για επωνυμα καταστηματα 249 ευρω ενω το a8 499 ευρω γιαυτο δεν παμε μπροστα σαν χωρα σκεφτομαστε οχι τι προσφερει ενα κινητο και ποσο κανει αλλα τι ονομα φοραει λες και η huawei ειναι καμια τυχαια

jimaras

παιδια καλο το κινητο??επισης γενικα ειναι τεραστιο ή ειναι οκ το μεγεθος του?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.