Huawei P Smart: Στο Πλαίσιο με τιμή 249 ευρώ

Τα καταστήματα Πλαίσιο έφεραν στην Ελλάδα το νέο δίκαρτο Huawei P Smart με οθόνη αφής 5.65″ LCD IPS ανάλυσης 2160×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 659, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, dual camera 13MP + 2MP και κάμερα μπροστά 8 MP.

To Huawei P Smart ενσωματώνει μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD έως και 256GB, τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 8.0 Oreo και έχει τιμή 249 ευρώ.

Το Huawei P Smart ουσιαστικά είναι το Honor 9 lite με κάποιες μικρές διαφορές και θα το βρείτε σε τρια χρώματα, μαύρο, μπλε και χρυσό.

Huawei P Smart Πλαίσιο τιμή 249 ευρώ, Huawei P Smart: Στο Πλαίσιο με τιμή 249 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Νομίζω με αυτά τα χαρακτηριστικά και την τιμή είναι δύσκολο να βρει αντίπαλο. Ειδικά όσον αφορά στη διπλή κάμερα και τα περιθώρια. Η χαβαη πλέον ξεπερνά και τη Samsung στον αριθμό μοντέλων και μπερδεύει

Νάσος

Τελικά είναι ‘Oreo’ 😉, είναι όμορφο.

Gim

Επειδη εως το Σαββατο θα παρω νεα συσκευη να προτιμησω αυτο η το Mate 10 lite..? Η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη..

Geo pap

Ενημερωτικο site κάνει post-διαφήμιση κινητου τηλεφώνου…not bad kappa

King 3

Χα χα χα τελικά ειναί μουφα . Παιδιά πηγαίνετε από κοντά να το δείτε και τι φωτογραφίες βγάζει.

Ioannis

μονο σε σχεδιαση (τουλαχιστον απο το ιντερνετ) λεει…. σε χαρακτηριστικα δεν διαφερει και σημαντικά και τον ανταγωνισμο με τον 625 ας πουμε… και σε καμερα τι κανει? 2 καμερες για εφε χωρις εστω eis? ε οχι δεν αξιζει εχει καλυτερες προτασεις εκει εξω … αν εκανε κατω απο 200 θα ελεγα οκ αλλα με 250 δεν…

John

Και το mate 10 lite μουφα ειναι , χειροτερη οθονη και καμερα απο το Samsung J5 (κυκλοφορουν στο youtube συγκριτικα). Καμια σχεση με το mate 10 pro που ειναι απο τα κορυφαια κινητα.

Kostas-DOHA

Μπααα….θα παρω J5 (ναι – ναι J5) η μαλλον SONY (ναι – ναι SONY)
Εμεινα….Παυλοπουλος!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.