Huawei P10 Lite: H value for money πρόταση

Huawei P10 lite Ελλάδα τιμή value for money, Huawei P10 Lite: H value for money πρόταση

Το Huawei P10 Lite αποτελεί τη λεγόμενη «value for money» πρόταση της εταιρείας, όπου η τιμή δεν θυσιάζεται εις βάρος της ποιότητας.

Η οπίσθια κάμερα έχει ανάλυση 12MP και η μπροστινή 8MP. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3000mAh με δυνατότητα ταχείας φόρτισης και για λειτουργικό φοράει το Android 7.0 Nougat με το EMUI 5.1. Διαθέτει δυνατότητα διπλής SIM. Ας δούμε μερικά από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει:

Υπερταχεία φόρτιση
Ένα στοιχείο που έχει αναφερθεί ξανά είναι η δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης, καθώς οι επιδόσεις δεν αρκούν αν οι χρήστες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το smartphone ξέγνοιαστα και με την άνεσή τους.

Στο P10 Lite, η βελτιστοποίηση της χρήσης της μπαταρίας πραγματοποιείται με την τεχνολογία Smart Power-Saving 5.0, η οποία διαχειρίζεται τις λειτουργίες του τηλεφώνου και των μεμονωμένων εφαρμογών, με σκοπό να υπάρχει μεγαλύτερη δυνατότητα χρήσης από ότι στην περίπτωση των ανταγωνιστικών smartphones.

Huawei P10 lite Ελλάδα τιμή value for money, Huawei P10 Lite: H value for money πρόταση

Ταχύτατη αυτόματη εστίαση
Σχετικά με την κάμερα του P10 Lite, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της, το οποίο χρήζει αναφοράς είναι η γρήγορη αυτόματη εστίαση και τα όμορφα θολά τοπία στα πορτρέτα. Στοιχεία που μέχρι πριν λίγα χρόνια διέθεταν μόνο οι DSLR μηχανές. Με το Huawei P10 Lite μπορείτε να χαίρεστε φωτογραφίες με υψηλής ποιότητας αποτέλεσμα.

Η χρήση αισθητήρα με περισσότερα pixels, δημιουργεί φωτογραφίες που είναι πιο φωτεινές σε πιο σκληρά backgrounds, πιο πλούσιες σε λεπτομέρειες και με λιγότερο θόρυβο. Κάθε λήψη χαρακτηρίζεται από μεγάλη ευκρίνεια, καθώς η λειτουργία αυτόματης εστίασης χρησιμοποιεί το σύστημα PDAF (Phase Detection Auto Focus).

Knuckle Sense: Ανοίξτε λειτουργίες με τις αρθρώσεις σας
Η Huawei χρησιμοποίησε την νεότερη έκδοση λειτουργικού συστήματος EMUI 5.1 στο P10 Lite. Πρόκειται για μια προσθήκη στο Android 7.0 σύστημα, το οποίο παρέχει ακόμα πιο εύχρηστες λειτουργίες. Ο στόχος των σχεδιαστών του EMUI σε αυτή την έκδοση ήταν να αυξηθεί και να διευκολυνθεί η χρήση του κινητού. Οι περισσότερες υπηρεσίες είναι διαθέσιμες σε τρία βήματα και οι πιο σημαντικές άμεσα διαθέσιμες.

Στο EMUI, υπάρχουν ιδέες που ανήκουν στη Huawei. Μια από τις πιο χρήσιμες και πιο πρωτότυπες τεχνολογίες είναι η Knuckle Sense. Με αυτή τη λειτουργία σας δίνεται η επιλογή να ανοίξετε ορισμένες λειτουργίες με τις αρθρώσεις σας. Σχεδιάζοντας το σωστό σύμβολο με την άρθρωση στην οθόνη, μπορείτε να αποτυπώσετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, να καταγράψετε ένα βίντεο ή να ανοίξετε μια επιλεγμένη εφαρμογή. Αυτός είναι ένας γρήγορος και βολικός τρόπος λειτουργίας μοναδικός στο Huawei P10 Lite.

Αν ψάχνετε για ένα smartphone με αρκετά καλές επιδόσεις, πολύ καλή μπαταρία και σε προσιτή τιμή, τότε η λίστα με τις επιλογές μικραίνει επικίνδυνα, με το Huawei P10 Lite να αποτελεί ίσως την μοναδική επιλογή.

To Huawei P10 Lite έχει τιμή 299 ευρώ.

Huawei P10 lite Ελλάδα τιμή value for money, Huawei P10 Lite: H value for money πρόταση

“Sponsored”

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dark_master

με την ώρα τους….

Apostolos

Με 100 παραπάνω παίρνεις LG g6

Darth

@Apostolos με 210 ευρώ παραπάνω και οχι 100 (τημες skroutz) γιατι ουσιαστικα εσυ συγγρινεις τιμή skroutz (g6) με επίσημη τημη (p10 l)

τιμές skroutz 210 ευρώ διαφορά
επίσημη τιμή 230 ευρώ διαφορά

Ιωάννης jb

Πρόσφατα χρειάστηκα οικονομική συσκευή…
Δεν σκέφτηκα καν την Huawei.. Με το p9 lite θα είχα αρκετά αλλά θα έχανα σε αδιαβροχοποιηση και κάμερα από m5 οπότε προτίμησα να δώσω ακόμα λιγότερα και να πάρω xa που έχει ότι και το p9 lite συν otg και πολύ μικρότερο μέγεθος….
Τώρα για το p10 lite πάλι έχω τις ενστάσεις μου.. παρόλο που το συμαζεψε λίγο σαν μέγεθος η Χαβάη μας, πάλι δεν είναι αδιάβροχο και πάλι απουσιάζει το usb host-otg

keysmith

αυτό που δεν βάζει capacitive πλήκτρα πλοήγησης κάτω όπως η xiaomi/lenovo και ενώ υπάρχει ο χώρος πρέπει να το ξανασκεφτεί..

Κρίμα και άδικο να χάνεις οθόνη για αυτά τα πλήκτρα (και ενώ υπάρχει ο χώρος).

Apostolos

Darth ξανα κοιτα το λιγο στο σκρουτζ

Λεωνίδας

6 σχόλια, κι όμως ούτε ένα για το συγκεκριμένο κινητό. Με πόσα θα παίρναμε κάτι άλλο,οι άλλες εταιρίες κάνουν αυτό, το άλλο, κλπ. Μάλιστα…Ξεκολλήστε λίγο απ’το τί έχετε και αν έχετε να σχολιάσετε κάτι επί τούτου, καλώς. Αλλιώς μην γ….. το θέμα. Προσωπικά, αν και δεν έχω ακόμα κάποιο huawei, πολύ ευχαρίστως θα ήταν η επόμενη αγορά μου. Πολύ αξιόπιστα τηλέφωνα και το συγκεκριμένο μάλιστα στην κατηγορία του πολύ καλό. Ίσως μας κακοφαίνεται λίγο που οι τιμές τσίμπησαν λιγάκι, αλλά τα προηγούμενα χρόνια ας πούμε ότι ήταν “τιμές γνωριμίας”…Ευχαριστώ.

jimaras

ας μας πει καποιος για το κινητο..αξιζει?ειναι καλο?σε αυτη την τιμη και λιγο πιο πανω δεν ειναι καλυτερο το xiaomi mi 5??

Γιάννος

Ωραία εξωτερική εμφάνιση, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, αλλά αν θέλουμε να μιλήσουμε για value for money προτάσεις στην μεσαία κατηγορία τότε σίγουρα θα κοιτάξουμε Xiaomi. Για την ακρίβεια Xiaomi και για την μεσαία προς υψηλή κατηγορία. Δε θυμάμαι παράδειγμα η Huawei να δίνει επεξεργαστή με επιδόσεις κοντά στους 93.000 πόντους στο Antutu με τιμή συσκευής 200 ευρώ μόνο. Το P10 lite δίνει 65.000 πόντους, ενώ υπάρχουν Xiaomi συσκευές εξοπλισμένες με τον helio x25 με ανώτερες επιδόσεις και σε επεξεργαστή, αλλά και σε γραφικά. Σε τιμή δύο κατοστάρικα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.