Huawei P11/P20 Plus και Lite: Διέρρευσαν renders, έρχονται με notch σαν του iPhone X

Η Huawei σύντομα θα παρουσιάσει τα επερχόμενα P20P11) smartphones της, συγκεκριμένα στις 27 Μαρτίου, τα οποία θα αποτελέσουν και τους εκπροσώπους στις high-end / mid-range κατηγορίες. Πριν λίγο διέρρευσαν renders δύο εξ’ αυτών.

Συγκεκριμένα, τον γύρο του διαδικτύου κάνουν renders των P20 Plus και Lite. Ο δημοφιλής leaker @onleaks μαζί με το Tiger Mobiles συνεργάστηκαν και δημοσίευσαν δύο βίντεο που παρουσιάζουν τις συσκευές από όλες τις γωνίες. Τα smartphones μοιάζουν αρκετά, τόσο μεταξύ τους, όσο και συγκριτικά με το… iPhone X. Μοιράζονται τον ίδιο “στρογγυλοποιημένο” σχεδιασμό, ενώ στο εμπρόσθιο κομμάτι και συγκεκριμένα στο πάνω μέρος είναι εμφανής η ύπαρξη μιας εγκοπής (notch) για την τοποθέτηση του ακουστικού, της κάμερας και των αισθητήρων. Η πλάτη θυμίζει επίσης το επετειακό κινητό της Apple, αφού η διπλή και τριπλή κάμερα των Plus / Lite αντίστοιχα είναι κάθετα τοποθετημένη.

Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι η έλλειψη ύπαρξης αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Plus. Η Huawei θα έχει μάλλον ενσωματώσει μια τεχνολογία παρόμοια του Face ID στην συσκευή ή κατάφερε να τοποθετήσει τον αισθητήρα κάτω από την οθόνη. Πάντως, να σημειωθεί πως τον Δεκέμβριο ο Κινέζος κολοσσός είχε παρουσιάσει ένα προηγμένο module ανάγνωσης προσώπου που μάλιστα θεωρούσε καλύτερο της TrueDepth κάμερας. Σε ενάμισι μήνα περίπου θα γνωρίζουμε και επίσημα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο smartphones, μαζί φυσικά με το κλασικό P20/P11 μοντέλο. Αναμένουμε με περιέργεια και ανυπομονησία.

Το high-end Plus μοντέλο:
Huawei P11 P20 Plus Lite διέρρευσαν renders έρχονται notch iPhone X, Huawei P11/P20 Plus και Lite: Διέρρευσαν renders, έρχονται με notch σαν του iPhone X

Η mid-range Lite έκδοση:
Huawei P11 P20 Plus Lite διέρρευσαν renders έρχονται notch iPhone X, Huawei P11/P20 Plus και Lite: Διέρρευσαν renders, έρχονται με notch σαν του iPhone X

Πηγή 1, Πηγή 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Don Mitso Mou

Κάθετη κάμερα……check
Notch…………………check

Ok, we’re good to go

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

χαχα μα ποσο μικρή εταιρεία ειναι στην ουσια… αντιγράψτε ελευθερα κινεζακια! βαλτε κ μηλο απο πισω στο κινητό..

thomas7

ΤΡΑΓΙΚΟΙ

Βανζελ

Απλά ξενερωσα με Huawei ,ξεφτυλικια ,αν βάλει ο σχεδιαστής της apple το πουλι του να πετάει από το ακουστικό θα το βάλει κι η Huawei .
Να αντιγραφείς τα καλά ,πάει στο διάολο,αλλά όχι να αντιγραφείς και τα απαράδεκτα.

Αστέριος Στέλιος

Η Apple έχει το notch επειδή το υπόλοιπο μπροστινό μέρος είναι μόνο οθόνη. …η Huawei (αν είναι όντως έτσι η συσκευή ) στο plus μοντέλο βλέπω στο μπροστινό κάτω μέρος εχει ένα bezel 4 στρέμματα! !!!!!!!!!!!!!!!
Που πας καραμήτρο με τόση ασχήμια ???
Που πας που μου αντεγραψες αυτό που ενόχλησε τους περισσότερους ???(ακόμα και τους φανατικούς αϊφονακηδες)
Απλά τραγικό. ..τέλος

Kostas-DOHA

Πραγματικα απαραδεκτη εταιρια…πας στο Κολωνακι και ντρεπεσαι να το βαλεις πανω στο τραπεζι…πας στον Βερτη και ντρεπεσαι να το στησεις διπλα στα πανερια…πας Κυριακη στην πεθερα σου να σε ταισει και δεν μπορει η Qουρια να παινεψει τον γαμπρο της….απα πα…

Vladimiros

Αλιμονο πως να μην αντιγραψει η Huawei,αλλα εγω δεν μενω εκει..βλεπω στο high end μια διπλη καμερα και μια μονη,δηλαδη τρεις καμερες… τουλαχιστον σε αυτον τον τομέα παει ενα βημα μπροστά..οποτε μενει να δουμε τι δυνατότητές θα εχει η τριπλη καμερα..

liris11

προσωπικά Ούτε εμένα μου αρέσει αλλά δεν μπορώ τους απλε φανατικούς που παντού βλέπουν αντιγραφές .. και αν το ΠΑΜΕ έτσι τότε και η απλε αντέγραψε με το 7 +που έχει ίδια πλάτη και θέσει στις κάμερες με το honor v8 αλλά δεν μίλησε κανείς .. αλλά Έχω ακούσει και το θεϊκό Ότι και σε Αυτό το p 9 αντέγραψε Την απλε από τής φήμες και η νινο το αποτύπωμα κάτι από την οθόνη την απλε από τής φήμες αντέγραψε και η θεία μου την απλε αντέγραψε .. Δηλαδή έλεος

Αγγελος

Κινηταρα η huwaei κανει πολυ καλη δουλεια

ΝΙΚΟΣ

To notch είναι η μεγαλύτερη μαλ…ια της εποχής μας. Τραγικό να τραβάει η Apple τους υπόλοιπους στα σκατά που πέφτει η ίδια. Περί ορέξεως και γούστου βέβαια….

Chris _BMW

Μα καλα χαζοί ειναι όλοι !!!

Αφού εδω στο techblog αποδείχτηκε οτι δεν πουλάει το X γιατι το αντιγράφουν ;;

Στα της συσκευής τωρα .. Αντιγράφει μονο την εγκοπή (!) ή όλο το τηλέφωνο ! 🤔

Γιατι εγώ βλέπω πλήρη αντιγραφή και στο γυαλί μπρος πίσω και στη διάταξη και το σχήμα (κυκλικό ) των εγκοπών των ηχείων και στη γυαλιστερή επιφάνεια γύρω γύρω ανάμεσα στις δυο επιφάνειες και στη διάταξη αλλα κ τοποθέτηση της κάμερας (αριστερά της συσκευής )
ΑΛΛΑ έχω να πω οτι η le… κάτι έκανε καλύτερη δουλειά !!!

alex

Το Εssential phone δεν κυκλοφόρησε αρκετά πριν το Iphone Χ? Εκτός αν δε μετράει αυτό για κάποιο περίεργο λόγο..

Αγγελος

Νικο ρε αγορι μου πηγαινε κανενα γηπεδο αμα θες να βρισεις εδω μιλαμε για τεχνολογια.το notch θα ειναι αναγκαιο κακο μεχρι να βρουμε ενα τροπο να σε βγαζουμε σελφι χωρις να φαινεται κατι στην οθονη.επι του παροντος καπου πρεπει να βαλουμε ενα φακο τι να κανουμε τωρα αλλα υπαρχει η τεχνολογια να εχουμε πολυ μικρα περιθωρια.αμα δε σ αρεσει παρε samsung

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

elex τρολλαρεις.
το essential εκανε αρνητικο παταγο και μαζεψε ολη την αρνητική δημοσιότητα απο τις τραγικες πωλησεις του. λες αυτο να αντεγραψε η Huawei και οχι το iPhone x ?

ομως πειτε μου κατι εγω αν χρειαστω κινητο που σκ… να στραφω!?

η Samsung εφαγε μαυρο λογω της π@#στιας με το πετσοκομμενο μικρότερο s9 και το κακο new design , η Huawei αποδείχτηκε ενας ακομα copy κινεζος, lg και htc παραπαιουν και δεν εχουν καν service πια στην Ελλάδα, αρα που πας αμα θες καλο καμεροκινητο??

liris11

όχι όχι το essential αντέγραψε την απλε από τής φήμες

hayatevo

Alex σωστός και εκεί έχει γίνει πολύ καλύτερη υλοποίηση από το Χ που πιο τραγικό πεθαίνεις. To ph-1 γενικά είναι από τα πιο όμορφα κινητά που έχω δει.

Παπαροκα πας κάλλιστα σε ένα mate 10 pro, σε ένα pixel 2 η σε ένα note 8. Απλά τα πράγματα 😉

Ζοις

Παπαροκα!
Σε Sony ίσως λέω εγώ τώρα!

Chris

Εμένα πάντως όχι μόνο δε με χαλάει, αλλά μου αρέσει το notch και στο iPhone και εδω. Στο Huawei μάλιστα φαίνεται πιο όμορφο

hayatevo

Bezilys άμα κάποια στιγμή διορθώσουν την επεξεργασία εικόνας μετά τη λήψη φωτογραφίας τότε ναι, να πάει σε Sony. Μπορεί να το διόρθωσαν με update μέχρι τώρα αλλά και πάλι πόσο μεγαλύτερη διαφορά να έχει;

John

Καθονται καποιοι και σχολιαζουν τα renders και τα photoshop , πιστευω δεν εχουν καταλαβει οτι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΗΤΟ. Καθηστε να δειτε το κανονικο πρωτα.

giorgosgek

@Chris_BMW Μαθαμε οτι πουλησε μετριοτατα και δεν πηγε κουβα η εταιρεια λογω της τιμης, επειδη εχει πολλους πιστους . Αυτο δεν λεει κατι για τη συσκευη σαν συσκευη , αλλες εταιρειες εχουν προχωρησει.

giorgosgek

Νotch και διπλες καμερες υπηρχαν πριν τα “εφευρει” η apple και το design και οι μεταλλικη κατασκευη unibody με τις κεραιες που ηταν αντιαισθητικες. Ξεκολλατε τα μυαλα σας , ελεος

Chris _BMW

@giorgosgek

Ρε φίλε ! Θα μας τρελάνεις ! Εσυ ξεκολλά επιτέλους απο το μίσος που τρέφεις προς την άλλη .. τι πράγμα ειναι αυτό ρε παιδι μου ..
Αυτό που βλέπω στις επανω φωτό δε πα να χτυπιέσαι ειναι ολόιδιο το I phone X .
Νotch και διπλή κάμερα έχει και το επερχόμενο Xiaomi mi mix 2 .. για πήγαινε δες το και ελα πες μου αν μοιάζει με κάποιο …

giorgosgek

@Chris _BMW Τι να κανουμε υπαρχουν τηλεφωνα με καλυτερα design.Τι δεν καταλαβαινεις; Θα προτιμουσα ενα iphone 8 χωρις πλαισιο και χωρις notch γιατι βλεπουμε οτι ενοχλει και υπαρχουν διαφορα προβληματα , ο κοσμος που το παιρνει απλα επιλεγει να το παραβλεψει , να εισαι σιγουρος αν υπηρχε και εκδοση με bezeless iphone χωρις notch , το iphone x δεν θα πουλαγε καθολου. Το notch και την διπλη καμερα την εκλεψε σε εισαγωγικα η apple απο αλλες εταιρειες ξεκαθαρα, απλα το εκανε μεγαλυτερο για να χωρεσει αισθητηρες και να κανει εντυπωση αισθητικα , δεν νομιζω να μιλαω κινεζικα , μαλλον δεν θες να καταλαβεις. Οσο για το μισος , δεν υπαρχει κανενα, εχω ξεκαθαρισει τη θεση μου , η apple εβγαζε και θελω να βγαζει αξιολογες συσκευες για να βοηθαει να ανεβουν τα standard, οχι να ανεβει η τιμη , να χασουμε features και να μπαινουν αντιαισθητικα πραγματα, οχι μονο η apple και η καθε apple. Εσυ βλεπω να βγαζεις χολη σε εταιρειες που κανουν εξαιρετικες δουλειες . Αν εβγαζε η apple το Mix και το iphone x το εβγαζε η xiaomi πχ , θα ειχες ριξει αλλο θαψιμο , ειδικα για το notch ,δεν ηταν λιγοι αυτοι που εκραξαν και… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.