Huawei P20 και P20 Pro: Αυτές θα είναι οι εκδόσεις και οι τιμές τους στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης

Huawei P20 και P20 Pro, Huawei P20 και P20 Pro: Αυτές θα είναι οι εκδόσεις και οι τιμές τους στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης

H ανακοίνωση των Huawei P20 και P20 Pro αλλά και η μικρότερη έκδοση της σειράς, Huawei P20 Lite, απασχολεί σχεδόν καθημερινά τα ειδησεογραφικά μέσα αλλά και τους φίλους της τεχνολογίας ανά τον κόσμο. Το τελευταίο leak του Roland Quandt στο twitter φέρνει στο προσκήνιο νέες πληροφορίες για τις τιμές και εκδόσεις των δύο ναυαρχίδων.

Σύμφωνα λοιπόν με το διάσημο leaker, τα Huawei P20 και P20 Pro που θα κυκλοφορήσουν στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης θα κοστίζουν €679 και €899, αντίστοιχα. Δηλαδή, ουσιαστικά έρχεται να επιβεβαιώνει προηγούμενες διαρροές για τις ευρωπαϊκές τιμές των επερχόμενων μοντέλων.

Αντίστοιχα, οι εκδόσεις των συσκευών αναφορικά με τη μνήμη θα είναι 4 GB RAM σε συνδυασμό με 128 GB αποθηκευτικού χώρου για το Huawei P20 και 6 GB RAM και ίδιο αποθηκευτικό χώρο για το P20 Pro.
O Roland Quandt στο ίδιο tweet υποστηρίζει ότι για την εν λόγω αγορά δε θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα εναλλακτικές εκδόσεις από τη Huawei.

Huawei P20 και P20 Pro, Huawei P20 και P20 Pro: Αυτές θα είναι οι εκδόσεις και οι τιμές τους στις αγορές της Δυτικής Ευρώπης

Επιπλέον, ανέβασε και ένα νέο στιγμιότυπο με τα Huawei P20 και P20 Pro να φιγουράρουν το ένα δίπλα στο άλλο τονίζοντας ότι το πρώτο ενσωματώνει 5.8” οθόνη, ενώ το δεύτερο 6.1” (και όχι 6.01 όπως είχε διαρρεύσει), κάνοντας παράλληλα και μία σύγκριση μεγέθους.

Μία σχεδόν εβδομάδα μας έμεινε μέχρι τα επίσημα αποκαλυπτήρια της πιο πολυσυζητημένης σειράς smartphone του Κινέζου κατασκευαστή, η οποία έχει κυριολεκτικά μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Τύπου εδώ και αρκετό καιρό. Μέχρι βέβαια τις 27 Μαρτίου όλο και περισσότερα στοιχεία θα έρχονται στο φως.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Φοβερό ντιζάιν με notch επάνω … αλλά και φυσικό πλήκτρο κάτω (2 σε 1) μπράβο, είμαι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί ως το χειρότερο ντιζάιν σε κινητό για το 2018

stathis

Ήμουν έτοιμος να αγοράσω το mate 10 pro αλλά είπα να περιμένω να παρουσιάσουν το p20 pro , τι κατάλαβα? Πήγαν και βάλανε το κουμπί και έχουν και notch, σαν κάγκουρας σε smartphone! Κρίμα για την εταιρεία που έκανε τοσο χάλια επιλογή , κατάντησε το p20 lite πιο εμφανήσιμο απο το p20 pro!!

Mike

Πολύ άσχημο

Koukoz

Καλώς να ορίσει!!! Μπας και πέσει η τιμή στο 10pro

Darth

οτι ποιο άσχημο εχει βγει ποτε απο την huawei…… όσο καλη και να είναι σαν συσκευή εμφανισιακά είναι κάτι σαν εφιάλτης

Μανώλης

αν είναι έτσι θα πέσει πολύ γέλιο!!!

χρηστος

Το ασχημια ειναι αυτη, ελεος..

Legend

Εντελώς κακόγουστο από μια εταιρία με πολλές όμορφες συσκευές. Θα πέσει γέλιο όντως!!

JohnWave

Άσχημο δεν θα το έλεγα. Μέτριο για τα δεδομένα του 2018, ναι. Από την αρχή είχαμε πει ότι έπρεπε να εφαρμόσει το design του Mate 10 Pro που είναι πολύ όμορφο και το είχε και έτοιμο. Για το notch ok τα έχουμε πει. Tουλάχιστον είναι μικρότερο από εκείνο του iphone. Για το κουμπί κάτω; Θα μπορούσε η Huawei να ισχυριστεί ότι το έβαλε γιατί είναι πιο πρακτικό για όσους χρησιμοποιούν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ναι έχει βάση αυτό το επιχείρημα αλλά αν το έκανε γι’ αυτό το λόγο, τότε είναι σαν να λέει ότι στην top ναυαρχίδα της (Mate 10 Pro) το έβαλε σε λιγότερο πρακτικό σημείο και ότι στο επόμενο mate θα το βάλει και εκεί μπροστά…

mobilelover

Για να δούμε την κάμερα γιατί και για το mate 10 pro τα ίδια έλεγαν οτι βγαζει τρελες φωτογραφιες και βγαζει πανω κάτω ιδιες με το s8.

Chris_BMW

@JohnWave

Το οτι δεν βρίσκεις άσχημο αυτό αλλα βρίσκεις άσχημο το I phone Χ με ξεπερνάει ..
Το notch ειναι notch.Λιγο μικρότερο λίγο μεγαλύτερο δεν παύει να υπάρχει και εφόσον κάποιον τον ενοχλεί (αφού στο σημείο εκείνο κόβει μέρος της οθόνης ) θα τον ενοχλεί ..

Τακης

Απο την μια εβγαλε το εκπληκτικο mate 10 pro και απο την αλλη εθαψε την σειρα P.

JohnWave

@Chris_BMW, μάλλον είσαι προκατειλημμένος μαζί μου. Για μένα :
->Πανέμορφες μοντέρνες συσκευές : Galaxy S8/S9 και Huawei Mate 10 Pro.
->Μοντέρνα συσκευή με μειονέκτημα το notch : Iphone X.
->Μοντέρνα αλλά μέτριας εμφάνισης συσκευή λόγω notch και old style κουμπιών: Ηuawei P20 Pro.
->Ξεπερασμένης εμφάνισης συσκευές: Sony Χperia XZ2 και iphone 8/8 Plus.

Λοιπόν μην σε ξεπερνούν πράγματα αδίκως.

Άσχετο : Kαι για τις κάμερες που μου την είχατε πέσει με τον Παπαροκά, πιστεύω ότι είδατε ότι σωστά έλεγα ότι το διπλό διάφραγμα στην κάμερα του S9 ήταν μαρκετινίστικο τρικ στην πράξη και δεν κατάφερε να ξεπεράσει την περσινή του Pixel 2. Tι σημαίνει αυτό; Ότι θεωρώ μάπα την κάμερα του S9; Όχι. Μια χαρά είναι όπως και iphone X. Aπλά είναι κατώτερες αυτής ενός περσινού μοντέλου και αυτό δεν είναι θετικό για τις δύο κορυφαίες εταιρίες. Ελπίζω πλέον να σου είναι ξεκάθαρος ο συλλογισμός μου για τα δύο πράγματα που με κόντραρες τελευταία. 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.