Huawei P20: Benchmark επιβεβαιώνει την 18:9 αναλογία οθόνης και ανάλυση 1080p+;

Huawei P20 benchmark επιβεβαιώνει 18:9 αναλογία οθόνης ανάλυση 1080p+, Huawei P20: Benchmark επιβεβαιώνει την 18:9 αναλογία οθόνης και ανάλυση 1080p+;

Το Huawei P20 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στους επόμενους μήνες, ίσως κατά την διάρκεια του MWC 2018. Ο κατασκευαστής θέλει ελκύσει τα βλέμματα πάνω στην νέα γενιά P smartphones, εξοπλίζοντας τα με κορυφαία χαρακτηριστικά.

Φυσικά, ένα κομμάτι το οποίο η Huawei θα ανανεώσει είναι ο σχεδιασμός. Όπως συνέβη στα Mate 10 μοντέλα, έτσι και τα επερχόμενα P20 θα ακολουθήσουν την bezel-less τάση του τελευταίου χρόνου και την 18:9 αναλογία οθόνης. Το τελευταίο χαρακτηριστικό φαίνεται πλέον να επιβεβαιώνεται (αν και πολλοί το θεωρούσαν ήδη δεδομένο) σύμφωνα με το benchmark html5test.com. Επιπρόσθετα, η Huawei μπορεί μεν να αναβαθμίσει το εσωτερικό και τις κάμερες του επερχόμενου P20, όμως μάλλον θα διατηρήσει την ανάλυση οθόνης σε επίπεδα FullHD.

Huawei P20 benchmark επιβεβαιώνει 18:9 αναλογία οθόνης ανάλυση 1080p+, Huawei P20: Benchmark επιβεβαιώνει την 18:9 αναλογία οθόνης και ανάλυση 1080p+;

Όπως υποδεικνύει το html5test, από το οποίο υποτίθεται πως πέρασε η πολυαναμενόμενη ναυαρχίδα του Κινέζου κολοσσού, το Huawei P20 θα ενσωματώνει οθόνη με aspect ratio 18.7:9 και ανάλυση 2244×1080 pixels. Για την ακρίβεια, η αναγραφόμενη ανάλυση στο benchmark είναι 748×360 pixels καθώς πρόκειται για το 1/3 του πλήρους μεγέθους. Η συσκευή που πέρασε από τον ιστότοπο έχει κωδική ονομασία EML-AL00, δηλαδή μια από τις εκδόσεις του P20 που θα κυκλοφορήσει.

Τελικά, η Huawei μάλλον θα διατηρήσει την οθόνη σε χαμηλότερα επίπεδα ευκρίνειας, πιθανώς για να καταστήσει έμμεσα την Mate 10 σειρά ως τους κορυφαίους, top-tier εκπροσώπους. Μια άλλη εξήγηση είναι πως η ανάλυση θα διατηρηθεί κοντά στο FullHD μόνο για το βασικό P20 μοντέλο, με τις πιθανές Plus και Pro κυκλοφορίες να ενσωματώνουν καλύτερα panels. Σε μερικές εβδομάδες θα μάθουμε την αλήθεια από τα χείλη της ίδιας της Huawei, όταν και θα επισημοποιήσει την νέα P20 σειρά τηλεφώνων.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Άσχετα με το αν είναι σημαντική ή όχι η διαφορά ανάλυσης μεταξύ FHD και 2K, πραγματικά με φοβίζει αυτή η τακτική που αρχίζουν να εφαρμόζουν όλες οι εταιρίες. Είναι σαν να σου λένε ότι αν θες ναυαρχίδα πραγματική θα πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και τεράστια συσκευή από 6” ίντσες και άνω. Η μείωση των bezels ναι μειώνει το μέγεθος της συσκευής αλλά δεν αρκεί για να χειριστείς τόσο μεγάλες συσκευές με το ένα χέρι. Προσωπικά όντας κάτοχος του S8 των 5.8” και έχοντας μεγάλα δάχτυλα, φτάνω οριακά το status bar. Ένας με μικρότερα δάχτυλα δεν θα φτάνει ούτε τη μπάρα των ειδοποιήσεων. Τέλος πάντων, ωραίο φαίνεται ότι θα είναι το P20 με τα μειωμένα bezels.

ΘΑΝΟΣ

χμ…. ειμαι 1000% οτι το 2018 θα ξεπερασει την apple ειναι το μονο σιγουρο. προσφερει πολυ καλα κηνιτα τηλεφωνα τεχνολογικα λεπτο ντιζαιν και καταπληκτικες επιδοσεις για αντροιτ κηνιτο. μονο μην ανεβασει της τιμες της αν κανει κατι τετοιο δεν θα την προτιμηση ο κοσμος. και please intsew 5.2 το πολυ.. μετα δεν ειναι κηνιτο ειναι παντοφλα… go go huawei…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.