Huawei P20: Με Android 8.1 Oreo και EMUI 8.1;

Huawei P20 Android 8.1 Oreo, Huawei P20: Με Android 8.1 Oreo και EMUI 8.1;

Με Android 8.1 Oreo και το νέο EMUI 8.1 θα έρχεται η νέα σειρά Huawei P20, σύμφωνα με το XDA Developers.

To XDA Developers, βασίζει τα στοιχεία του σε αρχεία του firmware της συσκευής με κωδική ονομασία EMILY, η οποία αποδίδεται στο Huawei P20.

Μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε παραπάνω στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το EMUI 8.1, αλλά ακούγεται ότι θα είναι «δυτικοποιημένο» σε κάποιο βαθμό.

Να υπενθυμιστεί ότι η Google, λάνσαρε το Android 8.1 Oreo τον Δεκέμβριο, το οποίο εισήγαγε την Neural Networks API, η οποία επιτρέπει σε τρίτους προγραμματιστές να εκμεταλλευτούν την μονάδα Neural Processing (NPU) του Kirin 970. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Huawei διαφημίζει τα χαρακτηριστικά ΑΙ της κάμερα του Huawei Mate 10, το Android 8.1 θα επιτρέψει περισσότερες καινοτομικές χρήσεις για την NPU.

Να σημειωθεί ότι προηγούμενα αρχεία του firmware είχαν υποδείξει ότι το Huawei P20 ίσως έρχεται με notch παρόμοιο με του iPhone X, όπου εκεί θα βρίσκεται η Point Cloud Depth Camera.

Στα υπόλοιπα, λέγεται ότι το Huawei P20 θα έρχεται με τρεις κάμερες στην πλάτη, οθόνη 6 ιντσών και αναλογία 18:9. Για SoC θα ενσωματώνει τον Kirin 970 και θα συνοδεύεται από 6GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

Η σειρά Huawei P20 αναμένεται να ανακοινωθεί στις 27 Μαρτίου σε εκδήλωση στο Παρίσι. Η Huawei φαίνεται ότι προτίμησε να μην επισκιαστεί από την παρουσίαση των Samsung Galaxy S9 και Samsung Galaxy S9 Plus στο MWC 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Salmatias Daltis

Ελπιζω να μη δουμε και σε αυτο υπερθερμανση. Θα ειναι κριμα. Παντως ακουγεται καλο.
Υγ γνωριζει κανεις ποσο ειναι καλα να δωσω το παλιο μου s5 ? (Να μη το χω και καθεται)

Darth

στο p10 ειχε υπαρθερμανση μονο στα games (βαριά) κατι το οποιο ειναι και λογικο για αυτη την gpu

εξαλου κανεις δεν παιρνει αυτες της συσκευες για gaming (γενικος gaming στο smartphone ειναι ξεφτιλα)

Γιωργης σιφακακης

Αντε και στο επομενο μοντελο της σειρας να βαλουν 5 καμερες πισω και 3 μπροστα ετσι για marketing λες και η αποδοση της καμερας μετραει απο το ποσες καμερες θα ειναι ρε δεν πανε καλα εκει στην huawei εχει λασκαρει καμια βιδα δεν κοιτανε να βελτιωσουν την μπαταρια λεω εγω καλυτερα και το ui που ειναι ιδιο απο το 2013 τεσπα salmatias φιλε μου δυστυχως απο το s6 και κατω τα εχει φαει η μαρμαγκα δεν αξιζει να το πουλησεις γιατι η τιμη που θα πιασει δεν θα ξεπερναει τα 80 ευρω και στο λεω γιατι ρωτησα για το δικο μου S6 και μου ειπαν 130 με 150 ευρω περιοδος κρισης βλεπεις οποτε αστο για δευτερο η και τριτο κινητο φιλικα στο λεω δεν αξιζει να το πουλησεις

Γιωργης σιφακακης

Αντε και στο επομενο μοντελο της σειρας να βαλουν 5 καμερες πισω και 3 μπροστα ετσι για marketing λες και η αποδοση της καμερας μετραει απο το ποσες καμερες θα ειναι ρε δεν πανε καλα εκει στην huawei εχει λασκαρει καμια βιδα δεν κοιτανε να βελτιωσουν την μπαταρια λεω εγω καλυτερα και το ui που ειναι ιδιο απο το 2013 τεσπα salmatias φιλε μου δυστυχως απο το s6 και κατω τα εχει φαει η μαρμαγκα δεν αξιζει να το πουλησεις γιατι η τιμη που θα πιασει δεν θα ξεπερναει τα 80 ευρω και στο λεω γιατι ρωτησα για το δικο μου S6 και μου ειπαν 130 με 150 ευρω περιοδος κρισης βλεπεις οποτε αστο για δευτερο η και τριτο κινητο φιλικα στο λεω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.