Huawei P20 Lite: Η συσκευασία και το smartphone σε real life εικόνες

Νέες εικόνες του επερχόμενου Huawei P20 Lite ήρθαν στη δημοσιότητα καθώς και η συσκευασία του, ενώ ένα hands-on βιντεάκι που έχει κυκλοφορήσει δεν αφήνει πολλά στη φαντασία. Η συσκευασία του Huawei P20 Lite είναι λευκή ενώ το μοντέλο και το λογότυπο της εταιρείας αναγράφεται με χρυσά γράμματα.

Όσο για τη συσκευή, βρίσκεται σε συμφωνία με τις υπόλοιπες διαρροές που έχουμε δει μέχρι στιγμής και με τα renders, με οθόνη 18:9, notch και διπλή κάμερα στην πλάτη, στην πάνω γωνία αριστερά. Η κάμερα εμφανίζεται σε κάθετη διάταξη με το LED flash να βρίσκεται από κάτω από τους φακούς.

Huawei P20 Lite real-life εικόνες, Huawei P20 Lite: Η συσκευασία και το smartphone σε real life εικόνες

Huawei P20 Lite real-life εικόνες, Huawei P20 Lite: Η συσκευασία και το smartphone σε real life εικόνες

Huawei P20 Lite real-life εικόνες, Huawei P20 Lite: Η συσκευασία και το smartphone σε real life εικόνες

Για την κάμερα του Huawei P20 Lite η γνωστή εταιρεία συνεργάζεται με τη Leica. Η Huawei έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις κάμερες της, τονίζοντας τις δυνατότητες ΑΙ. Το Huawei P20 Lite θα ανακοινωθεί μαζί με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς P20, τα Huawei P20 και Huawei P20 Pro στις 27 Μαρτίου στο Παρίσι.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Techblock

Εχει notch μπροστα και πισω αισθητηρα αποτυπωματων.
Ρε γελιοι κινεζοι ο λογος που το iphone x εχει notch ειναι επειδη η apple δεν γουσταρε να βαλει πισω αισθητηρα αποτυπωματων και προτιμησε το notch για την αναγνωριση προσωπου.
Εσεις για ποιο λογο βαλατε και τα δυο; Απο τη στιγμη που στο κατω μερος εχετε κι ενα μεγαλο bezel για να χωρεσει το λογοτυπο Huawei.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.