Huawei P20: Πέρασε από το Geekbench με Android 8.1 Oreo, αλλά και 4GB RAM

Huawei P20 πέρασε Geekbench Android 8.1 Oreo 4GB RAM, Huawei P20: Πέρασε από το Geekbench με Android 8.1 Oreo, αλλά και 4GB RAM

Οι διαρροές και οι φήμες που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τα επερχόμενα Huawei P20 smartphones είναι πραγματικά αμέτρητες. Οι πολυαναμενόμενες συσκευές του Κινέζου κατασκευαστή αναμένεται να χαίρουν μεγάλης αποδοχής από τον τεχνολογικό κόσμο, σύμφωνα με το ήδη εκδηλωμένο ενδιαφέρον.

Πριν από λίγο, μια νέα σημαντική πληροφορία έρχεται να προστεθεί στις ήδη γνωστές για το επερχόμενο Huawei P20. Συγκεκριμένα, η συσκευή φαίνεται πως πέρασε από το Geekbench, φανερώνοντας κάποια βασικά τεχνικά της χαρακτηριστικά. Το κινητό, με κωδική ονομασία EML-L29, πέτυχε βαθμολογία 1878 στο Single-Core και 6699 στο Multi-Core, ενσωματώνοντας τον AI επεξεργαστή HiSilicon Kirin 970. Η αλήθεια είναι πως τα δύο αποτελέσματα δεν είναι ικανοποιητικά, αφού το P20 βρίσκεται αισθητά πίσω από τα Xperia XZ2 (σκορ 2454 / 8446) και Galaxy S9 (σκορ 3759 / 8830) που κρύβουν στο εσωτερικό τους τους πανίσχυρους Qualcomm Snapdragon 845 και Exynos 9810 αντίστοιχα. Επιπλέον, ένα χαρακτηριστικό που καλό θα ήταν να αναβαθμιστεί είναι ο χώρος της μνήμης RAM. Εκείνος μένει στάσιμος στα 4GB, όσα δηλαδή θα έχει και το απλό P20 Lite μοντέλο. Μάλλον η Huawei θα εξοπλίσει με 6GB μνήμης συστήματος μόνο το top-tier P20 Pro smartphone.

Όμως, από το Geekbench μαθαίνουμε και μια πολύ θετική πληροφορία. Ο λόγος για το λογισμικό που θα τρέχει η νέα P20 συσκευή (και μάλλον μαζί της οι Lite / Pro εκδόσεις) που δεν είναι άλλο από το Android 8.1 Oreo. Φυσικά, εκείνο θα βασίζεται στο EMUI, όμως η αποστολή του κινητού με προ-εγκατεστημένη την νεότερη Android έκδοση είναι μια εξαιρετική κίνηση από πλευράς Huawei. Εν κατακλείδι, μπορεί οι επιδόσεις του P20 να μην είναι οι ιδανικές για τα δεδομένα του 2018, όμως αν εκείνο τοποθετηθεί στο κατάλληλο εύρος τιμών, κάποια στοιχεία όπως το Android 8.1 Oreo ίσως αποτελέσουν ελκυστικούς παράγοντες για πολλούς καταναλωτές. Αποβλέπουμε στην 27η του Μαρτίου όπου και θα ανακοινωθούν επίσημα τα τρία νέα P20 smartphones.

Huawei P20 πέρασε Geekbench Android 8.1 Oreo 4GB RAM, Huawei P20: Πέρασε από το Geekbench με Android 8.1 Oreo, αλλά και 4GB RAM

Huawei P20 πέρασε Geekbench Android 8.1 Oreo 4GB RAM, Huawei P20: Πέρασε από το Geekbench με Android 8.1 Oreo, αλλά και 4GB RAM

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Ηuawei P20 2018 : 1878 – 6699
Galaxy S8 2017 : 2015 – 6793

Πριν λίγο έτρεξα το geekbench. Στο antutu έβγαλα 201597.
Εντάξει από ένα σημείο και πάνω οι διαφορές στα σκορ είναι για να χουμε να λέμε ΑΛΛΑ και πάλι το βρίσκω φάουλ να βγάζει ναυαρχίδα η Huawei με μικρότερο σκορ σε σχέση με την περσινή ναυαρχίδα του ανταγωνιστή της. Όσο για την πιθανή χαμηλή τιμή κυκλοφορίας, ε 490€ δεν θα είναι.(σημερινή τιμή S8). Άντε να δούμε μπας και το σώσει κάποια ευχάριστη έκπληξη στην κάμερα.

mech.al.

Το περσινό ΜΙ6 έχει 2006 και 6438 αντίστοιχα, άρα αυτό πρέπει να είναι η λιτε έκδοση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.