Έρχεται και το Huawei P20 Porsche Design στο Παρίσι;

P20 Porsche Design, Έρχεται και το Huawei P20 Porsche Design στο Παρίσι;

Αυτήν την εβδομάδα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Παρίσι και στην επίσημη ανακοίνωση της σειράς Huawei P20. O λογαριασμός της κινέζικης εταιρείας στο Twitter έχει γεμίζει tweets για τις φωτογραφικές ικανότητες του P20 Pro και όχι μόνο, αλλά εμείς ξεχωρίσαμε το teaser για την Porsche Design έκδοση της σειράς που απ’ ότι φαίνεται δε θα λείπει από το μεγάλο event.

Ο Κινέζος κατασκευαστής πιστός στο ραντεβού του με την Porsche και τα πολυτελή μοντέλα της σειράς Porsche Design ετοιμάζει, ή μάλλον έχει έτοιμο, ένα ακόμη. Η φωτογραφίες ενός συλλεκτικού μοντέλου έχουν ήδη διαρρεύσει με ευδιάκριτο το λογότυπο της πολυτελούς έκδοσης στο πίσω μέρος. Στην πλάτη της συσκευής εμφανίζεται επίσης το λογότυπο της Leica, καθώς και η τριπλή κάμερα σε οριζόντια αυτή τη φορά θέση, οπότε το πιο πιθανό είναι να έχουμε να κάνουμε με την ανακοίνωση του Huawei P20 Pro Porsche Design.

Θα είναι μάλιστα αυτό το πρώτο μοντέλο με αποθηκευτικό χώρο 512GB από τη Huawei; Αυτό θα το μάθουμε πολύ σύντομα. Όπως όλα δείχνουν αύριο, Τρίτη 27 Μαρτίου, θα συντονίσουμε τα ρολόγια μας σε ώρα Παρισιού για να δούμε περισσότερα από ό,τι περιμέναμε. Το Teblog θα είναι παρόν σε ένα ακόμη ραντεβού με την τεχνολογία. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.