Huawei P20 Pro: Η twilight απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα

Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P20 Pro: Η twilight απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα

Αναμφισβήτητα το Huawei P20 Pro είναι ένα από τα καλύτερα smartphones που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Όμως η ναυαρχίδα της Huawei δεν ξεχωρίζει μόνο για τις επιδόσεις της αλλά και για τον σχεδιασμό της και συγκεκριμένα την απόχρωση “Twilight”.

Δεν είναι τυχαίο ότι η συγκεκριμένη απόχρωση εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως στην Κίνα.

Η εντυπωσιακή αυτή απόχρωση με τις χρωματικές διαβαθμίσεις και με το γυαλιστερό της φινίρισμα έρχεται να δώσει άλλη διάσταση στον σχεδιασμό και στα χρώματα των κινητών καθώς τραβά πάνω της τα βλέμματα και είναι σίγουρο ότι κάνει τον κάτοχό του κινητού να ξεχωρίζει.

Η απόχρωση twilight πραγματικά έρχεται να μας θυμίσει τα χρώματα του λυκόφωτος ξεκινώντας από μωβ το οποίο μεταβάλλεται σταδιακά σε μπλε και στη συνέχεια σε ένα γαλαζοπράσινο teal. Ακολουθεί δηλαδή τους νόμους της Φυσικής ως προς τη σειρά των χρωμάτων στο φάσμα του ορατού φωτός. Ταυτόχρονα η γυάλινη πλάτη έρχεται να επισφραγίσει την κομψότητα της συσκευής.

Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P20 Pro: Η twilight απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα

Πηγή έμπνευσης για την εν λόγω απόχρωση αποτέλεσε η φύση και συγκεκριμένα το Βόρειο Σέλας. Η φύση έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για αμέτρητους ζωγράφους στο πέρασμα των αιώνων, αποτελώντας τη βάση των αριστουργημάτων τους. Στις δυναστείες της Κίνας, οι ζωγράφοι των ανακτόρων αποτύπωναν τις εντυπώσεις τους από διάφορα τοπία με ένα πινέλο χρησιμοποιώντας μελάνι και νερό με την κλασική τεχνική που σήμερα είναι γνωστή ως guohua. Φυσικά και γνωστοί ζωγράφοι της Δύσης όπως οι Claude Monet και Vincent Can Gogh δεν άφησαν τη φύση ανεκμετάλλευτη αποτυπώνοντάς την ομορφιά της με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Δεν αποτελεί επομένως έκπληξη το ότι η Huawei εκμεταλλεύτηκε την ομορφιά της φύσης για το νέο της «αριστούργημα». Μάλιστα, παρόλο που μπορεί να φαίνεται εύκολη υπόθεση, τελικά δεν είναι καθώς χρειάστηκαν αρκετές προσεκτικές αποφάσεις ούτως ώστε η διαβάθμιση των χρωμάτων να αποτυπωθεί σε μια φορητή συσκευή ρεαλιστικά, σε όλο της το μεγαλείο, διατηρώντας τη γοητεία και το μυστήριο που περιβάλλει το φαινόμενο. Έτσι, σχεδιάστηκαν αμέτρητα πρωτότυπα και εν τέλει χρησιμοποιήθηκε μη αγώγιμη επίστρωση NCVM προκειμένου η απόδοση του εφέ να είναι όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστική.

Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P20 Pro: Η twilight απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα

Εκτός βέβαια από την πρωτότυπη απόχρωση, να θυμίσουμε ότι το Huawei P20 Pro προσφέρει ανεπανάληπτη εμπειρία φωτογραφίας χάρη στην τριπλή κάμερα της Leica στην πλάτη του και μάλιστα την υψηλότερη μέχρι στιγμής βαθμολογία που έχει συγκεντρώσει smartphone στο Dxo Mark, ήτοι 109 βαθμοί.

Το Huawei P20 Pro έρχεται με οθόνη 6,1 ιντσών, τον οκταπύρηνο Kirin 970 με 4 πυρήνες χρονισμένους στα 2,36GHz και 4 στο 1,8GHz, RAM στα 6GB κι αποθηκευτικό χώρο στα 128GB. Η κάμερα στην πλάτη του περιλαμβάνει έναν RGB αισθητήρα στα 40MP με διάφραγμα f/1.8, έναν μονοχρωματικό στα 20MP με διάφραγμα f/1.6 και έναν τηλεφακό f/2.4. H selfie κάμερα έρχεται στα 24MP με διάφραγμα f/2.0. Η μπαταρία του διαθέτει χωρητικότητα 4.000mAh και έρχεται με πιστοποίηση IP67 για προστασία από νερό και σκόνη.

Η έκδοση Twilight του P20 Pro είναι διαθέσιμη και στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα τοπικά σας καταστήματα και τον πάροχό σας. Στη χώρα μας το Huawei P20 Pro έρχεται με τιμή 879 ευρώ.

Huawei P20 Pro Twilight, Huawei P20 Pro: Η twilight απόχρωση που τραβάει τα βλέμματα

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρηστος

Απαραδεκτα υψηλη τιμολογηση, πολυ κακο βιντεο φοβερο μαρκετινγκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.