Smartphones

Huawei P50 Pocket: Εμφανίζεται σε φωτογραφίες του Harper’s Bazaar

Το Huawei P50 Pocket αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Δεκεμβρίου και η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι θα είναι clamshell foldable, ενώ έχουμε ρίξει και μια ματιά στο πίσω μέρος. Σήμερα, το Harper’s Bazaar, το διάσημο περιοδικό μόδας, δημοσίευσε στο Weibo φωτογραφίες του τηλεφώνου από πολλές οπτικές γωνίες. Τη συσκευή κρατούσε η Guan Xiaotong, μια Κινέζα ηθοποιός και τραγουδίστρια.

Οι εικόνες επιβεβαιώνουν το σχέδιο δύο κύκλων όπου ο πρώτος δακτύλιος φιλοξενεί τρεις κάμερες και ένα μόνο LED, ενώ ο δεύτερος είναι μια μικρή οθόνη για AOD, ειδοποιήσεις και selfies.

Το Huawei P50 Pocket απευθύνεται ιδιαιτέρως στους fashionistas και αποτελεί μια προσπάθεια της εταιρείας να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy Z Flip3.

Η συσκευή κερδίζει με την εμφάνισή της, Το σημείο πώλησης του τηλεφώνου θα είναι η εμφάνισή του, πράγμα που σημαίνει ότι προδιαγραφές όπως το chipset και το λειτουργικό σύστημα HarmonyOS 2.0 θα ενδιαφέρουν λιγότερο τους πιθανούς αγοραστές.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά, δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό, αλλά υπάρχουν υποψίες για ένα chipset Snapdragon 888 χωρίς μόντεμ 5G.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.