Huawei P9 & P9 Plus: Πάνω από 12 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως

Huawei P9 & P9 Plus 12m sales, Huawei P9 & P9 Plus: Πάνω από 12 εκατ. πωλήσεις παγκοσμίως

Μέσω του CEO του Huawei Consumer Business Group, Yu ChengDong, η Huawei ανακοίνωσε πως έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια κομμάτια των Huawei P9 και Huawei P9 Plus.

Πρόκειται για άνοδο 2 εκατομμυρίων από τα 10 εκατ. που είχε ανακοινώσει τον Δεκέμβριο του 2016. Ο ίδιος σημειώνει ότι μαζί τα Huawei P10 και P10 Plus αναμένονται να ξεπεράσουν επίσης τον στόχο των 10 εκατ. αποστολών.

Ως ο τρίτος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο η Huawei απέστειλε 139 εκατ. συσκευές μέσα στο 2016. Ο αριθμός είναι αρκετά εντυπωσιακός για την ίδια, αλλά και η άνοδος που σημείωσε από το 2015 ήταν εξίσου εντυπωσιακή. Για την ακρίβεια είχε άνοδο 29% από την περασμένη χρονιά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Yu έχει ήδη θέσει από τον Φεβρουάριο του 2016, πολύ υψηλά τον πήχη για την εταιρεία. Ο ίδιος έχει δηλώσει πως η Huawei σε 2 χρόνια θέλει να πάρει τη δεύτερη θέση από την Apple. Μέχρι το 2021 ο στόχος είναι να ξεπεράσει και τη Samsung, τον μεγαλύτερο κατασκευαστή παγκοσμίως.

Η Huawei είναι πλέον αρκετά επιθετική και μένει να δούμε αν θα πετύχει τους στόχους της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Πέτρος Π

Λογικό μου φαίνεται… Για όσους γνωρίζουν και το ψάχνουν λίγο παραπάνω και δεν παίρνουν μόνο Samsung, τα P9 μαζί με το Oneplus 3 ήταν οι καλύτερες περσινές συσκευές στον χώρο των Android… Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, ωραίο design, ποιοτικότατη κάμερα με δυνατότητες πέρα από τα συνηθισμένα, και ωραίο interface… Νομίζω φέτος θα τα πάνε ακόμα καλύτερα… Το P10 με 650 € τιμή εκκίνησης είναι εξαιρετικό! Φαίνεται και στο πρόσφατο review του Κου Βλαχάκη!

Βασίλης

Μήπως είναι υπερβολή το 650 και 800 αντίστοιχα ;

Αντώνης

Είμαι κάτοχος p9 και πραγματικα χωρίς να φοράω οπαδικά γυαλιά δεν μπορώ να βρώ ένα σημείο που να υστερεί.

Ιωάννης jb

Γιατί να πάω σε p9 τη στιγμή που κάνει 4 κατοσταρικα…
Με λιγότερα παίρνω x performance…
Με λίγα περισσότερα παίρνω htc 10…
Μία τρύπα στο νερό θα κάνει έτσι όπως το πάει ακου εκεί πιο ακριβό ένα huawei από sony κ λίγο φθηνότερο από htc μιλάει γελάει ο κόσμος

Thodoris

650 ευρώ τιμή εκκίνησης και έχει τα πάντα στους τομείς που θέλω , για μένα είναι must buy αλλά σε κάνα μήνα.

mixtri

Για να είμαι ειλικρινής Ιωάννης jb δε με ενδιαφέρει τι θα κάνεις.

Φωτης

Ιωαννη@ για το htc 10 που λες συμφωνω..Κινηταρα!!!!!!!

Ντ. Ζ

Ε όχι ρε παιδιά να συγκρίνουμε τη huawei με την πρώην… Ηtc. Και βέβαια κοστίζει παραπάνω και το mate 9 και το p10. Σε οποιοδήποτε συγκριτικό σε ποιότητα, μπαταρία, θερίζουν.

@tito

Πρωην δεν ξερω αν ειναι η htc παντως το p9 ειναι κατωτερο απο το htc10 και στον ηχο και στην καμερα και σε soc,λογισμικο …Συμφωνω με Ιωαννης jb !! Ειδαμε και τις leica των p9 με αστεια εγγραφη βιντεο και σιγουρα πισω απο s7/g5/xz/htc10 στις φωτο

karlos

απλα κορυφη ολοι οι υπολοιποι τρωνε την σκονη του.απο πλευρας τιμης και 1100€ να ειχε και παλι λιγα θα τα θεωρουσα για αυτο το τεχνολογικο θαυμα.

Νέστωρ

Πιάστε τα κινητά στα χέρια σας ,κάντε αναλυτικές συγκρίσεις ,χωρίς παπαγαλισμούς απ τους reviewers, και μετά γίνεται φανμπόιδες χωρίς αιτία .. Ότι τι δηλαδή ,το htc10 είναι ΚΛΑΣΗΣ ανώτερο απ p9;;; Κάπου χάνει κάπου κερδίζει , τέλος.. και πάει λέγοντας με όλα τα άλλα κινητά ίσης ποιότητας.

Το p10 θα το δούμε και αυτό στη πράξη .

takhs

Μπραβο τους , για μενα αξιζει το p9 , και σαν ποιοτητα κατασκευης δεν χανει σε τπτ απο τις περσινες ναυαρχιδες. Εχει παει σε αλλο επιπεδο γενικα η Huawei και σιγουρα ειναι ανταξια με \την σαμσουγκ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei P60 Pro: Photo Master και Mate X3: Lightest Foldable

Η Huawei παρουσίασε επίσημα τη νέα σειρά προϊόντων υψηλών προδιαγραφών, με πρωταγωνιστές τα κορυφαία smartphones HUAWEI P60 Pro και Mate X3.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 50 Pro: Ναυαρχίδα με ασυναγώνιστα … μειονεκτήματα

Ενώ το Mate P50 Pro έχει κάποια καλά σημεία, απαιτεί από εσάς να κάνετε δύο μεγάλες θυσίες χωρίς να προσπαθεί να σας δελεάσει με μια πιο προσιτή τιμή.

Smartphones Huawei Huawei P30 Pro

Huawei P30 Pro: Πρόβλημα, δεν αναγνωρίζεται η κάρτα SIM

Χρήστες smartphone Huawei P30 Pro ανέφεραν ένα πρόβλημα που αφορά την αναγνώριση της κάρτας SIM τους.

Smartphones OPPO Huawei Android Smartphones

Η Oppo ξεπέρασε τη Huawei για πρώτη φορά στην κινεζική αγορά smartphones

Τα smartphone της Huawei αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην αγορά της Κίνας με τις πωλήσεις να πέφτουν και σε αυτή τη χώρα, τη χώρα προέλευσής τους.