Huawei P9: Πέρασε απο το Antutu και σκόραρε σχεδόν 100.000

Mπορεί να απομένουν μόνο λίγες μέρες για την επίσημη παρουσίαση του Huawei P9, ωστόσο έχουμε νέα στοιχεία για το πολυαναμενόμενο smartphone, μετά το πέρασμα του απο το Antutu, όπου το σκόρ του ήταν 96.043.

Τα στοιχεία που μας δίνει το Antutu δεν είναι πάρα πολλά, φαίνεται όμως πως ο επεξεργαστής του θα είναι ο Kirin 955 και όχι ο 950, ενώ στην GPU δεν έχουμε αλλαγές, με την Mali T-880 MP4 να ενσωματώνεται στο νέο smartphone της Huawei. Σημαντική είναι και η πληροφορία που μας δίνεται για την μνήμη RAM και τον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο, όπου σύμφωνα με το Antutu, θα είναι 4GB και 64GB αντίστοιχα.

Η οθόνη του Huawei P9 θα είναι 5.2 ιντσών ανάλυσης 1920x1080pixels ενώ οι κάμερες, 13Megapixel η πίσω και 8Megapixel η μπροστά, χωρίς να γίνεται κάποια αναφορά στην dual camera που αναμένεται να έχει το P9.

Η απόδοση του Kirin 955 είναι αρκετά καλή και μάλιστα καλύτερη απο αυτήν του Kirin 950 στο Mate 8, χωρίς όμως να ενθουσιάζει, αν σκεφτούμε πως κάποια smartphones όπως το Samsung S7 σκοράρουν κοντά στα 130.000.

Σε λίγες μέρες (6 Απριλίου) θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε τα πάντα για το P9 και το Techblog θα βρίσκεται στο Λονδίνο για να σας μεταφέρει όλα τα νέα και τις εντύπωσεις απο το νέο smartphone της Huawei.

Huawei P9 AnTuTu benchmark, Huawei P9: Πέρασε απο το Antutu και σκόραρε σχεδόν 100.000

Huawei P9 AnTuTu benchmark, Huawei P9: Πέρασε απο το Antutu και σκόραρε σχεδόν 100.000

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

To θέμα είναι η μπαταρία. Αν με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε αξιοπρεπή μπαταρία και όχι τη ξεφτίλα του S7 δε νομίζω κάποιος να κοιτάξει το Antutu. Επιπλέον αν σκεπτούμε το signal processor της Huawei θα έχουμε και αξιοπρεπή λήψη σήματος. Και όχι σαν την ξεφτίλα του S7. Ποιος ασχολείται με αυτά θα μου πείτε… Ευτυχώς που υπάρχει και η Huawei.

chris

Κατσε να δεις την μπαταρια του γιατι η ξεφτιλα του P8 δεν απειχε πολυ απο του s6,g4. Επίσης η μετριότητα της huawei με το κακασχημο σχεδιο, την οχι κορυφαια καμερα, την οχι κορυφαια οθονη, και με τιμη οχι vfm θέλει πολυυυυυ δρόμο να συγκριθεί με τo galaxy.

dark_master

Troll mode (On): Το Μ9 βγάζει 117.000 μετά την αναβάθμιση σε 6.0.1

Troll Mode (Off): Τα νούμερα δεν μετράνε αυτά καθε αυτά σου δίνουν όμως μια αίσθηση που θα κυμανθεί η συσκευή.
Ελπίζω ο 955 να μην ρουφά τη μπαταρία με το καλαμάκι και η GPU του να είναι ισάξια των υπόλοιπων ναυαρχίδων (μιας που σιγά σιγά ανεβάζει και η Huawei τη τιμή των συσκευών της)

mixtri

To Mate 8 πάντως ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ότι υπήρχε από phablet σε θέματα χρηστικότητας.
Όλα τα επαγγελματικά κινητά αυτή τη στιγμή έχουν χάλια μπαταρία. Εκτός του ΜΑΤΕ 8.

Τα νούμερα αυτά είναι η απόλυτη ΧΑΖΑΜΑΡΑ. Όλη η ιστορία κρύβεται πίσω από την αξιοποίηση των πόρων. Τι να την κάνεις τη ψησταριά αν σου βγάζει 140000. Mobile επεξεργαστές φτιάχνουν, όχι grill.

Πραγματικά η μεγαλύτερη ηλιθιότητα που έχω πιάσει μέχρι στιγμής είναι το S7. Μπαταρία μούφα, ακουστική: από τις χειρότερες εμπειρίες, αποσυνδέσεις από LTE σε άκυρες στιγμές, θερμοκρασία που ανεβαίνει σε δύσκολες συνθήκες μετάδοσης – δε ξέρω τι !@#$ έχουν κάνει -, μια από τις χειρότερες κεραίες της αγοράς, και βγαίνει και smartphone της χρονιάς. Θα τρελαθούμε εντελώς δηλαδή. Μόνο η οθόνη του αξίζει. Και το λογισμικό του μια μούφα είναι.

christe

”Φοβερό” Επαγγελματικό εργαλείο το mate 8 με ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ φαουλ στο λογισμικό με τις ειδοποιήσεις… Μαθε λίγο τι παίζει με την επιτυχία του επαγγελματικού χαβάη. Το λογισμικό της samsung πλέον είναι τούμπανο, ΔΕΝ ζεστένεται (στο λεω επειδη το εχω δουλέψει) κάμερα και οθόνη φοβερή. Πιο μέτρια πατάτα απο το mate 8 δεν υπάρχει. Το mate 7 ήταν τουμπανο.

JohnWave

Τα benchmarks από ένα σημείο και πάνω είναι αδιάφορα και ιδίως το antutu που έχει αλλάξει μάλλον κατά πολύ τον τρόπο μέτρησης :
S4 : 32000
S5 : 43000 ( 11000 παραπάνω σε σχέση με τον προκάτοχο )
S6 : 80000 ( 37000 παραπάνω σε σχέση με τον προκάτοχο )
S7 : 132000 ( 52000 παραπάνω σε σχέση με τον προκάτοχο )

Είναι η διαφορά στην απόδοση τόσο μεγάλη στην πράξη στην καθημερινή χρήση; Σαφώς όχι.

Η Huawei χάνει ουσιαστικά ένα εργαλείο marketing απέναντι στον ανταγωνισμό. Το άλλο ανταγωνιστικό εργαλείο, την ποιότητα κατασκευής, το έχει χάσει από τη στιγμή που και οι άλλες εταιρίες το γύρισαν σε premium κατασκευές. Στην οθόνη χάνει επίσης άσχετα με το πόσο οι 2K αναλύσεις είναι πραγματικά χρήσιμες. Στην προώθηση μιας συσκευής σίγουρα είναι.

Απομένουν 2 τομείς : Κάμερα και μπαταρία. Στην κάμερα καλείται να ισοφαρίσει ή ακόμα και να ξεπεράσει την ποιότητα των καμερών του S6,S7,G4,G5,6P. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τις ξεπεράσει. Να τις ισοφαρίσει είναι πιθανό αν λάβω υπόψη μου τη δουλειά που έγινε στο 6P. Απομένει λοιπόν μόνο η μπαταρία. Αν δεν δούμε κι εκεί συγκριτικό πλεονέκτημα τότε δεν βλέπω καλά το πράγμα ως προς τις πωλήσεις της εκτός Κίνας.

chris

Tα είπες όλα johnwave!!

mixtri

christe, δεν έχεις πιάσει ΜΑΤΕ 8 στα χέρια σου και δε ξέρεις τι σου γίνεται. Το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ πλέον στο νέο λογισμικό. Όλοι έχουν bug. Το software της samsung είναι bloatware with bugs. Όταν βγει το ΗΤC 10 θα κλαίγεστε καημένοι για την πατάτα που πήρατε. Το S7 το είχα για 5 μέρες. Αλλάζω κινητό κάθε βδομάδα βλέπεις λόγω δουλειάς. Το S7 είναι μια τεράστια πατάτα. Το ΜΑΤΕ 8 ήταν μακρά από τα καλύτερα ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ τηλέφωνα που έχω χρησιμοποιήσει, με απλά μέτρια κάμερα. Μπαταρία σκυλί, σήμα σκυλί, ταχύτητα μενού ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, συμβατότητα με ΒΤ άψογη. Το S7 μου έβγαλε ένα σωρό προβλήματα και η μπαταρία του είναι για ΚΛΑΜΜΑΤΑ. Χειρότερη και από για κλάμματα. Σε 8 ώρες χρήσης θέλει φόρτιση. Και ζεσταίνεται ΠΟΛΥ – γιατί λέτε ψέμματα; Πατάτα από τις λίγες.
Για αυτό το iPhone θα πουλήσει πάλι και θα ψάχνονται οι Samsung users, why why why haha!!!

christe

@mixtri δεν έχει νόημα η συζητηση. Εχεις δίκιο.

mixtri

Η διαφορά είναι ότι εγω τις εχω χρησιμοποιήσει αμφότερες τις συσκευές και εσυ απλα διαβάζεις my phone. Το κλουβί με τις τρελές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.