Huawei P9: Αποστολή προσκλήσεων και ανακοίνωση στις 6 Απριλίου

Πρόσφατα είδαμε teaser από την Huawei, το οποίο έλεγε ότι 9 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει event στο Βερολίνο, χωρίς να λέει τι θα ανακοινώσει. Πολλοί υπέθεσαν ότι θα έρθει το Huawei P9, αλλά τελικά είναι άλλη η ημερομηνία που θα κάνει το ντεμπούτο του.

Για την ακρίβεια, η Huawei ξεκίνησε σήμερα να αποστέλλει προσκλήσεις για press event στις 6 Απριλίου. Στην πρόσκληση αναγράφει “Save the Date 06.04.2016” και θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο. Στην ίδια πρόσκληση υπόσχεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο.

Όσο για το hashtag #oo, είναι περίεργο αλλά ίσως αφήνει κάποιο hint για το ότι το Huawei P9 θα έχει dual-camera, όπως δείχνουν οι διαρροές.

Το Huawei P9 αναμένεται να έρθει σε 4 διάφορες εκδόσεις, Huawei P9, Huawei P9 lite, Huawei P9 Max και μια ειδική έκδοση με περισσότερη RAM και οθόνη μεταξύ P9 και P9 Max.

Λέγεται ότι το Huawei P9 lite θα φορά Snapdragon 650, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB, το P9 ενσωματώνει Kirin 950, 3GB RAM/32GB ενσωματωμένη μνήμη. Η ειδική έκδοση του P9 και το P9 Max θα φοράνε Kirin 955, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το P9 Max έχει οθόνη 6 ιντσών, ενώ όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με dual-camera στην πλάτη και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για τις τιμές, το Huawei P9 lite αναμένεται να κοστίζει 289 δολ., το Huawei P9 Max θα έχει τιμή 627 δολ. Η Huawei θέλει να απευθυνθεί σε όλη τη γκάμα της αγοράς με το P9.

Μέχρι την επίσημη ανακοίνωση κρατάμε τις επιφυλάξεις μας για τις πληροφορίες που διαρρέουν.

Το Techblog είναι προσκεκλημένο της Huawei και θα βρεθεί στο Λονδίνο στις 6 Απριλίου για να δούμε πρώτοι από κοντά το νέο Huawei P9.

huawei p9 launch date, Huawei P9: Αποστολή προσκλήσεων και ανακοίνωση στις 6 Απριλίου

huawei p9 launch date, Huawei P9: Αποστολή προσκλήσεων και ανακοίνωση στις 6 Απριλίου

huawei p9 launch date, Huawei P9: Αποστολή προσκλήσεων και ανακοίνωση στις 6 Απριλίου

huawei p9 launch date, Huawei P9: Αποστολή προσκλήσεων και ανακοίνωση στις 6 Απριλίου

huawei p9 launch date, Huawei P9: Αποστολή προσκλήσεων και ανακοίνωση στις 6 Απριλίου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Huawei αργείς και θα το χάσεις το καράβι. Τουλάχιστον ελπίζω η κάμερα σου και ο επεξεργαστής σου να είναι επιπέδου S6,S7,G4,G5, 6P γιατί αλλιώς το design δεν θα σε σώσει εκτός έδρας.

Darth

@JohnWave και στο p8 άργησε, αλλά έπαιξε καλά οτι αφορα της τιμές και το καλύτερο σχεδόν μηδενικό rma (κάτι το οποιο ειναι πρωτοφανές στης μερες μας επειδι όλοι βιάζονται να βγαλουν συσκευη και έρχεται με μπόλικες ατέλειες)

JohnWave

@Darth , ξέρεις τι σκέφτομαι : Μέχρι πρόπερσι που η Samsung το έχανε πολύ το παιχνίδι σε εμφάνιση και touchwiz, λάμβανα πολύ υπόψη μου κυκλοφορίες της Huawei κι ας είχαν μέτριες gpu. Eίχα αγοράσει και το P6. Πλέον όμως που η Samsung βελτίωσε τα δύο θέματά της, πρέπει νομίζω να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική η Huawei για να με ξανακερδίσει. Eίμαι τώρα κάτοχος του S6 και έχω μια άψογη οθόνη, μια άψογη κάμερα, μια premium εμφάνιση, έναν πολύ ισχυρό επεξεργαστή και ένα βελτιωμένο touchwiz με την 6.0.1. Το S6 το πήρα στα 390€ ( πάντα αγοράζω ναυαρχίδα προηγούμενου έτους). Πες ότι σε ένα χρόνο ή και λιγότερο το P9 πέσει στα 300€. Θα έχω λόγο να το αγοράσω ; Θα μου προσφέρει κάτι καλύτερο σε οθόνη, κάμερα ( για θόρυβο και dynamic range μιλώ και όχι για wide angle), επεξεργαστή για να πω ότι αξίζει να το πάρω ; Και άσε εμένα μετά από 1 χρόνο. Πες ότι τον Απρίλιο βγαίνει το P9 και κυκλοφορεί στα 450€ την ώρα που το S6 θα βρίσκεται στα 380€. Θα βρεις κάτι να πεις στον άλλον για να προτιμήσει το P9; Γι΄αυτό λέω ότι η Huawei πρέπει να τρέχει πιο γρήγορα στις κυκλοφορίες… Συνέχεια »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.