Huawei P9 lite 2017 για ζωντανές φωτογραφίες

Huawei P9 lite 2017 Ελλάδα τιμή, Huawei P9 lite 2017 για ζωντανές φωτογραφίες

Το Huawei P9 lite 2017 έρχεται να γεφυρώσει το «χάσμα» μεταξύ των mid-range smartphone και των ναυαρχίδων, προσφέροντας προηγμένες επιδόσεις, οι οποίες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν κάμερα αυξημένων απαιτήσεων και τάχιστο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος.

Το Huawei P9 lite έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών, οκταπύρηνο Kirin 655, με μέγιστο χρονισμό στα 2,1 GHz γραφικά Mali-T830MP2, RAM στα 3 GB και αποθηκευτικό χώρο στα 16GB. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.000 mAh. Σε ότι αφορά το λειτουργικό σύστημα, τρέχει Android 7.0 Nougat σε συνδυασμό με το EMUI 5.0.

Huawei P9 lite 2017 Ελλάδα τιμή, Huawei P9 lite 2017 για ζωντανές φωτογραφίες

Η οπίσθια κάμερα επεξεργάζεται άμεσα τις λεπτομέρειες, ενώ άμεση είναι και η ανταπόκρισή της στην κίνηση. Επιπλέον, παρέχει ζωντανή απεικόνιση των λεπτομερειών και των χρωμάτων.

Η ρύθμιση «Pro» παρέχει εύκολη ρύθμιση λευκού και του ISO ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε και το επίπεδο ομορφιάς με το πάτημα ενός πλήκτρου άμεσα.

Επιπλέον, η κάμερα διαθέτει HDR, λήψη πανοραμικών φωτογραφιών, σάρωση εγγράφων και λήψη βίντεο σε αργή κίνηση. Αν θέλετε, μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερες λειτουργίες λήψης για να εμπλουτίσετε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητές του.

Η κάμερα selfie έρχεται με διάφραγμα F2.0 και ευρυγώνιο φακό 27mm. Μάλιστα, ακόμη και σε χαμηλές συνθήκες φωτός, το Huawei P9 lite με τον αισθητήρα του θα φωτίσει την οθόνη και το πρόσωπό σας, εξασφαλίζοντας τέλειες selfie.

Εξίσου βολικός και γρήγορος είναι και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος της συσκευής, ο οποίος είναι κυκλικός και βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και την ξεκλειδώνει σε 0,3s.

Huawei P9 lite 2017 Ελλάδα τιμή, Huawei P9 lite 2017 για ζωντανές φωτογραφίες

Στα υπόλοιπα, το νέο EMUI 5.0 έρχεται με σειρά νέων χαρακτηριστικών. Η διεπαφή είναι ελαφρύτερη, πιο διαφανής και μινιμαλιστική και προσφέρει πιο γρήγορη πρόσβαση στις συντομεύσεις. Ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει περισσότερο με τις ειδοποιήσεις, οι οποίες ταυτόχρονα του παρέχουν πιο πολλές πληροφορίες.

Η τιμή του Huawei P9 lite 2017 αγγίζει τα 279 ευρώ.

Sponsored

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gio

Να δω με τι θα το συγκρινουν σ αυτη τη τιμη..να κλαψω..α5 2017?κλαιω ηδη

ΝΙΚΟΣ

Σαρώνει η Huawei με τα lite και το honor. Αναμένεται ανταγωνισμός από την ΝΟΚΙΑ. Άρα ακόμη πιο προσιτές τιμές σύντομα.

loki

Παιδιά προσοχή!!!
Όσοι ενδιαφέρεστε για το P9 lite 2017 πρέπει να ξέρετε ότι είναι ακριβώς η ίδια συσκευή με το P8 lite 2017. Απλά κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο σε κάποιες ευρωπαϊκές αγορές ως P8 lite 2017, ενώ τώρα έρχεται στην Ελλάδα από τα μεγάλα καταστήματα ως P9 lite 2017. Είναι καθαρά μια ανοησία της Huawei στο θέμα της ονομασίας.
Προσοχή! Μιλάω μόνο για το μοντέλο του 2017.
Όμως, θα ήθελα να τονίσω πως κάποια σκρουτζομάγαζα, που είναι όντως αξιόπιστα, είπαν να κάνουν την μαγκιά τους και να υπερχρεώσουν την ίδια συσκευή 20-25€ παραπάνω. Π.χ. το Kaizershop προσφέρει το P9 lite 2017 dual στα 205€, ενώ έχει το P8 lite 2017 dual στα 192€. Ίδια ram, ίδιος εσωτερικός αποθήκευσης, ίδιος επεξεργαστής, ίδια τα πάντα. Είναι τουλάχιστον ντροπή να συμβαίνουν τέτοια πράγματα.
Ανακεφαλαίωση: P8 lite 2017 = P9 lite 2017
https://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_2017_gets_another_name__p9_lite_2017-news-23825.php
Προσοχή στους επίδοξους αγοραστές.

Γεώργιος

‘Εχω το συγκεκριμένο τηλέφωνο από τον Οκτώβριο του 2016!!!Το φορτίζω και ο φορτιστής του υπερθερμαίνεται, αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στην υπερθέρμανση του κινητού!!!Υπερθέρμανση είχε από την πρώτη στιγμή!!! Εντονότερη παρουσιάστηκε πριν 3 μήνες όταν του τοποθέτησα κάρτα sim για μεγαλύτερες ταχύτητες. Οσο περισσότερο το δουλεύω έχει μεγαλύτερη υπερθέρμανση. Εχει συνεχώς κολλήματα και ρίχνει τις ταχύτητες!!!Δεν έχω άλλη συσκευή για να με εξυπηρετήσει να το στείλω για έλεγχο ούτε σου δίδουν άλλη!!! Φταίει η κάρτα γραφικών, ο επεξεργαστής;Είναι απόλυτα αναγκαίο για τη δουλειά μου!!!

loki

@Γεώργιος Δεν μπορεί να μιλάς για το μοντέλο του 2017 διότι αυτό κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο. Επομένως, αναφέρεσαι στο P9 lite (2016), το οποίο είναι best seller και με εξαιρετικές κριτικές.
Στείλ’το στο σέρβις. Ίσως η μπαταρία σου να έχει θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.