Huawei P9 Lite 2017: Mid-range αλλά με υψηλές επιδόσεις

Huawei P9 Lite Ελλάδα τιμή, Huawei P9 Lite 2017: Mid-range αλλά με υψηλές επιδόσεις

Η τεχνολογία των smartphones έχει αναπτυχθεί τόσο πολύ ώστε κάποια μοντέλα της μεσαίας κατηγορίας μπορούν πλέον να ανταπεξέλθουν και με το παραπάνω στις απαιτήσεις των χρηστών. Το Huawei P9 Lite 2017 είναι ένα mid-range μοντέλο, το οποίο όμως διακρίνεται για τις επιδόσεις και την ευχρηστία του και αντέχει το τεστ του χρόνου.

Το Huawei P9 Lite 2017 έρχεται με οθόνη 5,2 ιντσών, οκταπύρηνο HiSilicon Kirin 655, με τέσσερις πυρήνες στα 2,1 GHz και τους άλλους τέσσερις στα 1,7 GHz, γραφικά Mali-T830MP2, 3 GB RAM, αποθηκευτικό χώρο 16GB και μπαταρία 2.900 mAh. Για λειτουργικό φορά το Android 7.0 Nougat σε συνδυασμό με το EMUI 5.0.

Για την κατασκευή του Huawei P9 Lite 2017 έχει χρησιμοποιηθεί γυαλί εκτός από το πλαίσιο, γεγονός που αποδίδει την αισθητική ανωτερότητα της συσκευής. Ο οκταπύρηνος Kirin 655, κάνει όσο καλύτερη αξιοποίηση των 8 πυρήνων γίνεται, ώστε να μην υπάρχουν ενοχλητικά κολλήματα και οι εφαρμογές να τρέχουν άμεσα.

To Huawei P9 Lite 2017 έρχεται με κάμερα 12MP και κάμερα σέλφι στα 8MP. Η οπίσθια κάμερα δίνει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 1080p και χαρακτηρίζεται από το γεγονός ότι μπορεί να επεξεργαστεί άμεσα τις λεπτομέρειες, ενώ ανταποκρίνεται άμεσα και στην κίνηση.

Huawei P9 Lite Ελλάδα τιμή, Huawei P9 Lite 2017: Mid-range αλλά με υψηλές επιδόσεις

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Huawei P9 Lite 2017, είναι ο βελτιωμένος αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος. Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος βρίσκεται στην πίσω όψη του κινητού και εκτός από ξεκλείδωμα μπορεί σε συνδυασμό με το EMUI να εκτελέσει κι άλλες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα να εμφανίσει την μπάρα ειδοποιήσεων, αν ο χρήστης κάνει το αντίστοιχο swipe down (εφόσον η συσκευή είναι ξεκλείδωτη). Με το EMUI 5.0 το 90% των αλληλεπιδράσεων του χρήστη με το τηλέφωνο δεν απαιτεί περισσότερα από 3 αγγίγματα.

Όλα τα παραπάνω, κάνουν το Huawei P9 Lite 2017 μια ευχάριστη στη χρήση συσκευή, ακόμα και μετά από πολύμηνη χρήση και το διαφοροποιούν από άλλα κινητά της κατηγορίας του.

Για παράδειγμα, το LG K10, το οποίο ανήκει στην ίδια κατηγορία, παρόλο που είναι ένα ιδιαίτερα καλό smartphone για την κατηγορία του, έρχεται με μνήμη στα 2GB αντί για τα 3GB που προσφέρει το Huawei P9 Lite 2017, ενώ και η μπαταρία του είναι μικρότερης χωρητικότητας στα 2.800mAh. Επιπλέον, θα μπορούσε να ειπωθεί ότι κι ο οχταπύρηνος Cortex-A53 στο 1.5 GHz προσφέρει χαμηλότερες επιδόσεις από τον Kirin 655.

Πρόκειται λοιπόν, για ένα smartphone της μεσαίας κατηγορίας που έρχεται πιο κοντά από ποτέ στα ακριβότερα μοντέλα της αγοράς.

Huawei P9 Lite Ελλάδα τιμή, Huawei P9 Lite 2017: Mid-range αλλά με υψηλές επιδόσεις

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κατερινα

Θα ήθελα να λεγατε κ τιμή ,σε ένα ολοκληρωμένο ρεπορτάζ επιβάλλεται!
Ευχαριστώ

Κώστας Βλαχάκης
pascalis

θελω να στειλω μια σελιδα με ενα κηνιτο αλλα δεν μου αφηνετε…

Alex

Κώστα το link που παραθέτεις είναι για το P9 Lite με τα 2GB ram. Το μοντέλο του άρθρου είναι το P9 Lite 2017 με 3GB ram.

KostasB

Νομίζω πως το Huawei P9 Lite 2017 που αναφέρεται στο άρθρο είναι το ίδιο ακριβώς κινητό με το Huawei P8 Lite 2017 που ήδη κυκλοφορεί. Μάλλον κυκλοφορεί με διαφορετικές ονομασίες ανάλογα την αγορά που προορίζεται.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδια έχετε δίκιο, το μοντέλο με μνήμη RAM 3GB έχει τιμή 279 ευρώ από ότι βλέπω στα καταστήματα.

Makis

Να ρωτησώ κατι.Αναβαθμιση στο Huawei P9 Lite 2016 σε Nougat ποτε θα γίνει?

Panagiotis

Στα 280ε χάνει αμέσως την ανταγωνιστικότητα του από άλλα φθηνότερα και καλύτερα (πχ xiaomi redmi note 4 στα 190ευρώ ) στα περισσότερα σημεία smartphones.
…ειδικά και αν υπολογίζουμε παλαιότερες περυσινές ναυαρχίδες(ακομα και το “κανονικο” Ρ8 ειναι στα 180ευρω και καλύτερο εννοείται).
Επιπλέον αν δεν κάνω λάθος η huawei φέρνει επίσημα στην Ελλάδα μόνο την εκδοση με τα 2gb ram και όλα τα άλλα είναι παραεισαγωγές από σκρουτζομάγαζα.

konstantinos

Καλησπερα κωστα πραγματικα βγαζεις πολυ καλα αρθρα αλλα θελω μια γνωμη γτ σεβομαι απεριοριστα τις γνωσεις σου…!!!Βρισκω το huawei p9 lite 2017 σφραγισμενο 130€ με 2 χρονια εγγυηση ειμαι αναμεσα σε αυτο και στο xiaomi redmi note 4 4 gb ram/64 gb rom που βρισκω 181 € απο σκρουτζ με 1 χρονο εγγυηση!!!Πες μου σε παρακαλω παρα πολυ ποιο απο τα 2 αξιζει περισσοτερο?Και ποσο καλυτερο ειναι το huawei απο το xiaomi αυτο στην καμερα και στη αναλυση οθονης??
Αναμενω με ανυπομονησια την απαντηση σου συνωνοματε!!!!!Ευχαριστωωω παρα πολυ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.