Huawei P9: Φωτογραφίζεται με dual-camera και θύρα USB Type-C

Το Huawei P9 διέρρευσε σε live φωτογραφίες ενώ έρχονται νέες πληροφορίες που λένε ότι συνολικά θα δούμε τέσσερις εκδόσεις, το P9, P9 lite, P9 Max και μια ειδική έκδοση με ενισχυμένα specs, όπως μεγαλύτερη RAM, χωρητικότητα και οθόνη μεταξύ P9 και P9 Max.

Οι εικόνες του Huawei P9 επιβεβαιώνουν την dual-camera στην πλάτη στα 12 Megapixel και η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την εστίαση στις φωτογραφίες, αφού έχει γίνει η λήψη. Το σημερινό leak επιβεβαιώνει και τον αισθητήρα αποτυπωμάτων στην πλάτη όπως και την χρήση μετάλλου για την κατασκευή.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Huawei P9 αναμένεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950, Mali-T880 MP4 GPU, μπαταρία 3900mAh, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Στην κάτω πλευρά είναι τοποθετημένη η θύρα USB Type-C, η υποδοχή ακουστικών και το ηχείο.

Στο 9 Max (ή P9 Plus) μπορεί να δούμε Kirin 955 και μνήμη RAM 4GB.

Η επίσημη ανακοίνωση του Huawei P9 αναμένεται μέσα στο επόμενο τρίμηνο.

huawei p9 live photos, Huawei P9: Φωτογραφίζεται με dual-camera και θύρα USB Type-C

huawei p9 live photos, Huawei P9: Φωτογραφίζεται με dual-camera και θύρα USB Type-C

huawei p9 live photos, Huawei P9: Φωτογραφίζεται με dual-camera και θύρα USB Type-C

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tester

I’m in love with an alien…lol

Darth

Δίπλα στο flash τι είναι το μαύρο πράγμα? Laser focus? Η κάτι άλλο είναι?

Ιωάννης jb

Ασχημουτσικο.. με καλά χαρακτηριστικά… πολύ δύσκολα θα το έπαιρνα!
Επρεπε να το παρουσιάσουν στην εκθεση τις βαρκελώνης

Nick

Μακάρι να σταματήσει εδώ αυτή η αηδία με τις 2 κάμερες στο μάτι μου είναι πολύ άσχημο αν θέλουν καλύτερη απόδοση στην κάμερα να βάλουν μια μεγάλη.Κατά τα άλλα η Huawei έχει πολύ καλά κινητά…

Ιωάννης jb

@Nick +1

JohnWave

Kαταρχάς δεν νομίζω να είναι όπως στην 1η φωτό. Λόγω γωνίας λήψης ή φακού φαίνεται το κάτω bezel πολύ μεγάλο. Επίσης θεωρώ λάθος τακτική την καθυστέρηση κυκλοφορίας του εκτός αν η τιμή του είναι τόσο δελεαστική που θα μπορεί να κοντραριστεί άνετα με την τιμή του S7 τότε. Πωλήσεις θα κάνει αρκετές στην Κίνα όπως πάντα αλλά το θέμα είναι να κάνει και γερό μπάσιμο στην Ευρώπη.

vladimiros

Καλα αν κανουν και το Iphone 7 απο πισω ετσι δηλαδη με 2 καμερες,παιζει να μην το παρουν ουτε οι λατρεις του Iphone..εχουμε το G5 να το βλεπουμε και να τρομαζουμε φτανει δεν θελουμε και αλλα..το Huawei P8 παντος πολυ ομορφο κινητο!

Solon

@Nick
Λες να είναι τόσο βλάκες που το σκέφτηκες εσύ και όχι αυτοί; Η μεγαλύτερη κάμερα χρειάζεται απαραίτητα και μεγαλύτερο βάθος για να μπορεί να εστιάσει σωστά. Κάτι τέτοιο θα αύξανε πολύ το πάχος του κινητού. Για αυτό δεν μπορούν να βάλουν μεγάλη κάμερα. Έτσι βάζουν δύο μικρές.

ChrisG

ας βάλουν και άλλες 2 κάμερες στα δεξιά να μην χαλάει την συμμετρία.κρίμα είναι.σιγά σιγά τηλεσκόπια θα αρχίζουν να ενσωματώνουν πάνω στα κινητά προκειμένω να πουλήσουν.όλοι μείνανε απο ιδέες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.