Huawei P9: Φωτογραφήθηκε στα χέρια του προέδρου με dual-camera

Το Huawei P9 αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα στις 9 Απριλίου και ένα από τα χαρακτηριστικά ου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον είναι η dual-camera στην πλάτη του κινητού. Η Huawei έχει ξεκινήσει ήδη τα teaser με hashtag #oo, που λογικά αναφέρονται στην κάμερα.

Χάρη στα leaks έχουμε δει κάποιες εικόνες και renders του μη ανακοινωμένου Huawei P9, αλλά οι νέες φωτογραφίες που έρχονται από την Κίνα, δείχνουν τον πρόεδρο της Huawei να κρατά ένα κινητό με dual-camera την πλάτη. Όπως είναι αναμενόμενο, όλοι σκεφτόμαστε ότι είναι το Huawei P9. Οι εικόνες συμφωνούν με τις διαρροές που έχουμε δει μέχρι τώρα ενώ είναι εμφανής και η παρουσία του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Huawei P9 θα έχει τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις, το Huawei P9 Lite με οθόνη 5 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 65, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB. Το Huawei P9 θα έρθει με οθόνη 5.2 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 950, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB. Το Huawei P9 Special Enhanced version αναμένεται με οθόνη 5.8 ιντσών, Kirin 955, μνήμη RAM 4GB, χωρητικότητα 64GB. Τέλος, το Huawei P9 Max φημολογείται με οθόνη 6.2 ιντσών, Kirin 955, μνήμη RAM 4GB και χωρητικότητα 64GB/128GB.

Η Huawei έρχεται με “άγριες διαθέσεις” και τον προηγούμενο μήνα ο Richard Yu, πρόεδρος της Huawei Devices και CEO της Huawei consumer business group, είχε πει ότι η εταιρεία μέσα στην επόμενη πενταετία θα ξεπεράσει Apple και Samsung και θα γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο.

huawei p9 photos, Huawei P9: Φωτογραφήθηκε στα χέρια του προέδρου με dual-camera

huawei p9 photos, Huawei P9: Φωτογραφήθηκε στα χέρια του προέδρου με dual-camera

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Καλά ναι.. αυτοι είδαν τα ποσοστά τους να εχουν τρελη αναπτυξη (από το 2% στο 6% και σου λεει πωωω 300%) του χρόνου τους εχουμε φτασει…χαχαχα αλλά ακόμα δεν έχουν νιωσει την γλυκα του εγχωριου ανταγωνισμού τους ειδικά. Και αν συνεχισουν και την ιδια τιμολογηση εκει να δεις.. Η xiaomi ειναι πολυ σοβαροτερη και με πολυ πιο όμορφα και vfm κινητα.
Η huawei θυμιζει την παροιμια του λαου μας ”εκανε η μύγα κ@λο και @χεσε τον κοσμο όλο”

vasilist

Μια χαρά τηλέφωνα φτάχνει η huawei και ποιοτικότατα το ότι έχει ανεβάσει πσοσοστά δεν σημαίνεθι ότι έχει καβαλήσει το καλάμι η το ότι έχει καλά τηλέφωνα η xiaomi και πιο φθηνά δεν αλλάζει το γεγονός ότι η huawei κάνει η τουλάχιστον έκανε πιο ποιοτικά και γερά τηλέφωνα απο την xiaomi.

chris

”Η Huawei έρχεται με «άγριες διαθέσεις» και τον προηγούμενο μήνα ο Richard Yu, πρόεδρος της Huawei Devices και CEO της Huawei consumer business group, είχε πει ότι η εταιρεία μέσα στην επόμενη πενταετία θα ξεπεράσει Apple και Samsung και θα γίνει ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο.”

Σε αυτή τη δήλωση αναφερόμουν Βασίλη….Μόλις την διάβασα ακουστηκε κάπως…

chris

Άλλο να πεις ”στοχος μας ειναι” ή ”πιστεύουμε πως” και αλλο ΘΑ τους περασουμε ολους και θα ειμαστε πρωτοι.. Δίχνει τουλάχιστον πρώιμη αλαζονεία, αν δεν αποτελεί κάφρικη μαρκετινίστικη δηλωση.. Υπόψιν δεν έχω κάποιο θέμα με την εταιρεία.Ίσα ίσα θα ειναι καλο να νιώσουν την ανάσα της οι μεγαλοι για να μην επαναπαύονται στις δαφνες τους.

alex

Καλο ειναι να εχει μια εταιρια σαν την huawei φιλοδοξιες για το μελλον,αλλα για να γινει κατι τετοιο πρωτα απ’ ολα θελεις παραπανω απο πολυ καλο marketing,γιατι ολοι σαφως γνωριζουν πως ενα τετοιο κινητο ειναι πολυ δυνατο σε χαρακτηριστικα αλλα χωρις την καταλληλη προωθηση δεν πας πουθενα.Α και επισης ελπιζω να μην κρατησουν αυτο το design και σε αλλα κινητα τους.

mimis

ΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΑ UPDATES ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ.ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ MESI!
(κατοχος p7)

micr0g

Εχουν πλάκα εκει στην απομίμηση Huawei.

bill

@micr0g
απομίμηση?
αστειος και καλα?
για πες μας ρε techmaniac
πες λιγο να γελασουμε

Δημήτρης

Τα κινητά είναι απλά κοσμήματα κάτοχος p8 και mate8 (πηγα τη κοπέλα μου που ειναι κολλημένη με iPhone και έπαθε πλακα, μεχρι που πουλησε το 6αρι της) , απροβληματιστα με πολυ καλές αυτονομιες μπαταρίες! Εχει μείνει πισβω στις αναβαθμίσεις και στη διάθεση των προϊόντων π. χ mate8 και το λειτουργικό ειναι λιγο ακομψο αλλά τόσο καθαρό που δε σε προδίδει ! Οσο αναφορά τις αναβαθμίσεις εχω καεί τόσο πολυ με lg και σαμυ οπου μετα τις αναβαθμίσεις τα κινητά σερνονταν οπότε λίγο με ενδιαφέρει! Η εταιρεία ειναι η μεγαλύτερη στο θεμα των τηλεπικοινωνιων και εχουν κάθε δικαίωμα να πιστευουν οτι το μελλον τους ανήκει! Μακάρι να παει καλα γτ θεωρώ οτι ειναι μια εταιρεία που πραγματικά το αξίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.