Huawei P9 & Mate 8: Ξεκίνησε νωρίτερα το update σε Android Nougat

Την περασμένη εβδομάδα η Huawei έδωσε την πρώτη λίστα με τα smartphones που θα αναβαθμίσει σε Android Nougat. Μεταξύ αυτών ήταν τα Huawei P9 και Huawei Mate 8. Η αναβάθμιση ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Ωστόσο οι φήμες έλεγαν ότι το update θα γινόταν νωρίτερα, τουλάχιστον όσον αφορά στην Κίνα, κάτι που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Το σύνηθες είναι οι κατασκευαστές να μην προλαβαίνουν να είναι έτοιμοι στην ημερομηνία που έχουν υποσχεθεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τελικά η αναβάθμιση σε Android Nougat ξεκίνησε πράγματι για τα Huawei Mate 8 και Huawei P9 στην πατρίδα τους την Κίνα.

Έρχεται ως build version B352 για το Huawei P9 και B552 για το Mate 8. Μιας και ξεκίνησε η αναβάθμιση στην Κίνα, υποθέτουμε ότι δεν θα αργήσουμε να τη δούμε και στις υπόλοιπες αγορές.

huawei p9 mate 8 nougat update, Huawei P9 & Mate 8: Ξεκίνησε νωρίτερα το update σε Android Nougat

huawei p9 mate 8 nougat update, Huawei P9 & Mate 8: Ξεκίνησε νωρίτερα το update σε Android Nougat

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik.

Να και κάτι ακόμα καλό. Πέρα από την τρομερή ποιότητα και δύναμη που είδα στο mate8,βλέπω και update πριν από τις άλλες εταιρίες. Μπράβο και πάλι.

Γιώργος Μαυρομμάτης

Πραγματικά το update σε Nougat είναι διαθέσιμο για το Mate 8. Εδώ και 3 ώρες το Mate 8 AL10 τρέχει με official Android Nougat. Εξαιρετικές επιδόσεις.

Manos

Υπαρχει καπιυ να το κατεβασουμε για να μην περιμενουμε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.