Huawei P9: Νέα renders, τιμές και αναβολή ανακοίνωσης;

Στις 9 Μαρτίου η Huawei έχει προγραμματίσει pess event στο Βερολίνο, όπου υποθέσαμε ότι θα ανακοινώσει το πολυαναμενόμενο Huawei P9. Οι πληροφορίες από την Κίνα λένε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και ότι τελικά θα υπάρξει καθυστέρηση.

Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι στελέχη της Huawei επιβεβαίωσαν την καθυστέρηση και ο λόγος είναι ότι πρέπει να βελτιωθούν κάποια τεχνικά ζητήματα. Αυτά σχετίζονται με την dual-camera στην πλάτη του Huawei P9. Λόγω αυτού, η ανακοίνωση αναφέρεται ότι θα καθυστερήσει έναν μήνα.

Σήμερα διέρρευσαν νέα renders τα οποία είναι διαφορετικά από τις φωτογραφίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα.

Το Huawei P9 αναμένεται σε 4 διαφορετικές εκδόσεις: Huawei P9, Huawei P9 lite, Huawei P9 Max και μια ειδική έκδοση με περισσότερη RAM και οθόνη μεταξύ P9 και P9 Max.

Οι σημερινές πληροφορίες που έρχονται μαζί με τα renders λένε ότι το Huawei P9 lite θα φορά Snapdragon 650, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB, το P9 ενσωματώνει Kirin 950, 3GB RAM/32GB ενσωματωμένη μνήμη. Η ειδική έκδοση του P9 και το P9 Max θα φοράνε Kirin 955 4GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 64GB. Το P9 Max έχει οθόνη 6 ιντσών, ενώ όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με dual-camera στην πλάτη και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Όσο για τις τιμές, το Huawei P9 lite αναμένεται να κοστίζει 289 δολ., το Huawei P9 Max θα έχει τιμή 627 δολ. Η Huawei θέλει να απευθυνθεί σε όλη τη γκάμα της αγοράς με το P9.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι ακόμη επιβεβαιωμένο, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

huawei p9 photos, Huawei P9: Νέα renders, τιμές και αναβολή ανακοίνωσης;

huawei p9 photos, Huawei P9: Νέα renders, τιμές και αναβολή ανακοίνωσης;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Αν και φαίνεται να έχει καλά χαρακτηριστικά το lite, όμως στην κατηγορία που απευθύνεται είναι πολλά τα 289 για ένα κινητό που πούλησε στην κατηγορία των 200€. Βέβαια θα μου πείτε ξεκίνησε από υψηλότερη τιμή αλλά στην τιμή των 200€ πούλησε τα πολλά κομμάτια.
Όσο για το P9 φαντάζομαι πάλι η ειδική έκδοση δεν θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα επίσημα…

Darth

καλύτερα να αργήσει και να δουλεύει καλά out of box.. παρά σαν την lg που βγάζει κινητά με προβλήματα και μετα κάθετε και βγάζει νεα hardware revisions (και οχι ενα συνήθως αλλά αρκετά μεχρι να στρώσει)

mixtri

P9 πάει πακέτο με Kirin 955. Τώρα τι διαφορές έχει ο 950 από τον 955… υποθέτω μόνο ο χρονισμός. Θα ήθελα καλύτερη GPU και even better modem αλλά πάμε για τον 960…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.