Huawei P9: Επίσημες teaser φωτογραφίες

To Huawei P9 είναι σίγουρο ότι θα ενσωματώνει κάμερα με δύο φακούς και οπτικά μέρη Leica, θα έχει μεταλλική κατασκευή και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος στο πίσω μέρος. Οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιώνονται από την ίδια τη Huawei και το site που ανέβασε για να προετοιμάσει την άφιξη του P9.

Το μότο για το Huawei P9 είναι, “Change the way you see the world” με την η επίσημη ημερομηνία παρουσίασης του P9 να έχει οριστεί για την Τετάρτη 6 Απριλίου.

Το event θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο και το Techblog είναι προσκεκλημένο της εταιρείας για να δούμε πρώτοι από κοντά το νέο Huawei P9.

Huawei P9 teaser φωτογραφίες, Huawei P9: Επίσημες teaser φωτογραφίες

Huawei P9 teaser φωτογραφίες, Huawei P9: Επίσημες teaser φωτογραφίες

Huawei P9 teaser φωτογραφίες, Huawei P9: Επίσημες teaser φωτογραφίες

Huawei P9 teaser φωτογραφίες, Huawei P9: Επίσημες teaser φωτογραφίες

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι κάνουν οι δύο κάμερες

Παναγιώτης

δεν ξερω γιατι αλλα αυτο το πισω μερος , παρ οτι δεν φαινεται καλα , μου αρεσει

sotos

Point!!!

Darth

@Apostolos μπορεί να είναι auter focus shot feature (δλδ με βοήθεια της δεύτερης cameras κάνει all ffocus και αργοτερα μπορείς να αλλάξεις focus σε οποίο σημείο γουστάρεις χωρίς να χάσεις την φώτο καθώς δεδομένα ειναι ενσωματωμένα ) (δυνατότητα έχει εφαρμοστεί και σε άλλα κινητά

μπορεί να είναι massiv lite capture υπό πολλες μοίρες κλπ (για πολύ καλύτερη νυχτερινή φοτογραφια και πολύ μεγαλύτερο pixel destinity (έχει εφαρμοστεί παλιότερα από την huawei σε πρόωρη μορφή και απαιτεί πολύ βαρβάτη επεξεργαστική δύναμη και πολύ βαρβάτους αλγορίθμους )

μπορεί να είναι για 3d capture (λίγο απίθανο αλλά οφείλω να το αναφέρω)

το τι ειναι δεν μπορούμε να ξέρουμε καθώς δεν έχουμε δει σε κανένα leak το camera module

@Παναγιώτης me too

JohnWave

Όμορφη συσκευή θα είναι όπως όλες οι P και Mate συσκευές. Όσο για το moto «Change the way you see the world» θα το ρίξω στα σκουπίδια αν αφορά την wide angle κάμερα. Άχρηστο feature μπροστά σε πραγματικά σημαντικά θέματα φωτογραφίας όπως η λεπτομέρεια, το dynamic range, το aperture και το focus.

g8t

Καταρχην συγχαρητηρια στ κ.Βλαχακη κ στ ομαδα του που ειν προσκεκλημενος στην εκδηλωση! Περιμενουμε πολυ δυνατη συσκευη απο huawei κ φετος!!
Darth – πολυ ωραιες πληροφοριες!!!

Batman

Προσωπικά μου αρέσουν πολύ τα προιόντα της Huawei αλλά δεν θα παρω κανένα αν δεν κατεβάσουν το ρημάδι το SAR που όχι μόνο δεν το δηλώνουν στα χαρακτηριστικά του προιόντος αλλα είναι και πανύψηλο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.