Huawei P9: Teaser video και επεξεργαστής Kirin 955 αντί για 950

Μια ημέρα έμεινε πριν την πολυαναμενόμενη ανακοίνωση του Huawei P9, το οποίο θα αποκαλυφθεί το απόγευμα της Τετάρτης στο Λονδίνο. Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι η dual-camera στην πλάτη, την οποία και προμοτάρει από τώρα η Huawei.

Μέσα από νέο teaser video, η Huawei αναφέρεται πάλι στην dual-camera και μας καλεί να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τον κόσμο (“Change the way you see the world”). Οι δυο κάμερες στην πλάτη αναμένεται να είναι στα 12 Megapixel και οι Κινέζοι έχουν συνεργαστεί με την Leica. Η dual-camera είναι ένα χαρακτηριστικό που φαίνεται θα υιοθετήσουν αρκετοί κατασκευαστές από φέτος, η LG την έβαλε στο LG G5, ενώ και η Apple φημολογείται έντονα ότι θα φέρει μια ειδική έκδοση στο iPhone 7 Plus με το ίδιο camera setup.

Δυστυχώς το video δεν μας λέει τίποτα για τα χαρακτηριστικά και το design του Huawei P9. Όμως το GFXBench benchmark test δείχνει ότι θα φορά επεξεργαστή Kirin 955 με οκταπύρηνη 2.5GHz CPU και Mali-T880 GPU, αντί για Kirin 950. Επίσης, θα ενσωματώνει οθόνη 5.1 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2900mAh.

Στο αυριανό event, αναμένεται και η ανακοίνωση των Huawei P9 Lite, Huawei P9 Max μαζί με μια ειδική έκδοση. Το Techblog θα βρεθεί στο Λονδίνο για να σας μεταφέρει τις πρώτες εντυπώσεις.

huawei p9 teaser video, Huawei P9: Teaser video και επεξεργαστής Kirin 955 αντί για 950

huawei p9 teaser video, Huawei P9: Teaser video και επεξεργαστής Kirin 955 αντί για 950

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixtri

Κάποια prototypes είχαν 950. Το Ρ9 έχει 955. Η κάμερα είναι εκπληκτική, δεν έχω λόγια. Θα το δείτε αύριο. Δεν είναι τυχαία η εταιρεία η Leica. Το αποδεικνύει συνεχώς.

Full

Φιλε την έχεις δει την κάμερα και είσαι τόσο σίγουρος?? Όλο αυτό είναι για μάρκετινγκ. Για να τονώσουν το brand τους. Σίγουρα θα βελτιώσει την κάμερα αλλά όχι και αυτό που θες να μας πείσεις. Και στο παρελθόν έχουν συνεργασθεί εταιρείες κινητών με carl zeiss κτλ ΟΚ χαλαρά. Και το τελευταίο!! Την τιμή να δούμε λόγω leica. Προβλέπω έκπληξη και όχι θετική. Είδομεν!! Κοντως ψαλμός αλληλούια.

mixtri

Λες να μην την έχω δει και να λέω έτσι για να περάσει η ώρα…
Δεν έχω σκοπό να σε πείσω. Απλά όποιος θεωρεί ότι έχει πιάσει καλή κάμερα μέχρι σήμερα πλην τεχνολογίας pureview νομίζω ότι θα αισθανθεί λίγο περίεργα με τις επιδόσεις του Ρ9. Εγώ έχω Ρ9 max for the time being σε πρωτότυπο και έχει περάσει όλα τα τεστ σε GSM/EDGE/WCDMA/LTE. Έτοιμο για την αγορά. Από Ανατολή μόνο Huawei.-

Full

Δεν σε αμφισβητω φιλε. Απλα πως κατάφερες και την είδες?? Αφού δεν έχει παρουσιαστεί πουθενά ακόμα.

tech21man

Ως τωρα σε software καμερας και gpu βαζει τρικλοποδια στον εαυτο της η συμπαθεστατη hyundai των κινητων…

JohnWave

Περιμένω ανυπόμονα να δω τα συγκριτικά reviews της κάμερας. Kάποια samples που έδωσε η Huawei είναι τραβηγμένα με long exposure και τρίποδο ( η φωτό με το φεγγάρι πχ) οπότε δεν δίνω σημασία σε αυτά. Το σημαντικό είναι τι φωτό θα βγάζει η κάμερα στο auto που χρησιμοποιεί το 99% των καταναλωτών Για να δούμε…

Full

Θέλω να πιστεύω ότι δεν αναφέρεται σε αυτά τα samples o mixtri (αν και δεν ξέρω σε τι αναφέρεται).. Γιατί αν είναι ότι έχει κρίνει από αυτά τότε τι να πω.. Περιμένουμε να δούμε κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ. Οχι φεγγάρια κτλ. Η επαλληλία των δύο καμερών δεν είναι παιχνίδι. Επίσης ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για φωτογραφικές των smartphone. Αρα ακόμα πιο μικρά τα περιθώρια να πούμε ουαου για κάτι.

mixtri

@Full, η δουλειά μου είναι. Δεν είναι βέβαια στην κάμερα αλλά στο δικτυακό κομμάτι του chipset (Qualcomm, Kirin, Exynos, Mediatek όταν προκόψει, η Αpple έχει δικό της κομμάτι). Απλά είναι αστείο να θεωρούνται οι Kirin κατώτεροι επεξεργαστές. Οι άνθρωποι είναι θεοί. Στο κομμάτι των φακών και των αισθητήρων χάνανε… τώρα με τη Leica good luck.

@tech21man, δεν έχεις ιδέα τι λες. η Huawei είναι γίγαντας. Οι μόνοι που έχουν συνεπές hardware design χωρίς bugs. Όλα τα μυαλά της Intel και της ARM δουλεύουν στη HiSilicon. Αυτά που λέτε τα πιστεύετε ώρες ώρες;

Batman

Ωραια τα τηλεφωνα του αλλ τι θα γινει με το SAR τους????!!!!

Batman

Ωραια τα τηλεφωνα τους αλλα τι θα γινει με το SAR τους????!!!!

KostasB

Έχουμε κανένα link για το live event;

tito@

@tech21man γτ λες για την gpu;; Η mali-t880 δεν ειναι τοσο δυνατη;;;

mixtri

@tito, η ARM έχει άλλα κριτήρια ανάπτυξης GPU. Χαμηλή θερμοκρασία και κατανάλωση. Μια χαρά επιδόσεις έχει, απλά δεν είναι Qualcomm. Έχετε φαγωθεί με τα νούμερα του Antutu πάντως. Καλά κάνει η Apple και παίζει με τα νούμερα αυτά. Εφόσον υπάρχουν θύματα υπάρχουν και θύτες.

κωσταντινος

ημουν χρονια χρηστης nokia και μετα samsung. θελω να αγορασω huawei p9 Η το g 8
θελω τη γνωμη σας …..
samsung note 4 η huawei p9

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.