Huawei: Το P9 έρχεται σύντομα σε 4 εκδόσεις

Η Huawei, η εταιρία που μέσα σε λίγα χρόνια έχει καταφέρει να εδραιωθεί ανάμεσα στους μεγάλους παίκτες της αγοράς των smartphones, ετοιμάζει τον διάδοχο του Huawei P8, το P9, το οποίο σύμφωνα με την φημολογία, θα έχει 4 εκδόσεις.

Αν και τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα απο πλευράς του Κινέζου κατασκευαστή, οι φήμες κάνουν λόγο για Huawei P9 σε 4 εκδόσεις, ώστε να καλυφθεί ένα μεγάλο μερίδιο των απαιτήσεων των καταναλωτών. Οι διαφορετικές εκδόσεις περιλαμβάνουν το απλό P9, ένα φθηνότερο P9lite, ένα μεγαλύτερο, phablet λογικά, P9max, και ένα αναβαθμισμένο P9 που θα έχει καλύτερες επιλογές στο hardware σε σχέση με το απλό P9.

Το P9max θα προσφέρει περισσότερη μνήμη RAM και διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο απο το απλό μοντέλο, ενώ το αναβαθμισμένο P9 αναμένεται να έχει dual πίσω κάμερα στα 12 Megapixel. Όλες οι εκδόσεις της συσκευής, θα έχουν ανάλυση οθόνης 1920x1080pixels καθώς σύμφωνα με την Huawei, οι μεγάλες απαιτήσεις μιας υψηλότερης ανάλυσης οθόνης σε ενέργεια, δεν αντανακλούν την μικρή βελτίωση στην ποιότητα της.

Η παρουσίαση των νέων P9, αν και πολλοί υπολόγιζαν σ’αυτό, δεν θα γίνει τελικά στο MWC, αλλά αργότερα, ίσως μέσα στον Μάρτιο.

huawei p9 4 versions, Huawei: Το P9 έρχεται σύντομα σε 4 εκδόσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

@Όλες οι εκδόσεις της συσκευής, θα έχουν ανάλυση οθόνης 1920x1080pixels

να κάτι το ευχάριστο τουλάχιστον

Γιώργος

Με 1080p οθόνη και μάλιστα χαμηλής ποιότητας (IPS) προφανώς απευθύνονται σε όσους έχουν χαμηλές απαιτήσεις από ένα κινητό ή δεν ξέρουν και πολλά απο τεχνολογία. Όσοι θέλουν τοπ οθόνη θα κοιτάξουν σε άλλες εταιρείες και ειδικά όσες έχουν QHD AMOLED.

Panoslast

Γιωργο η τηλεόραση σου τη αναλυσης είναι? Η QHD ανάλυση σε ενα κινητό είναι παντελώς άχρηστη για αναπαραγωγη μέσων και γενική χρήση,ίσα που τρώει και παραπάνω μπαταρια .

Και η Full HD ακόμα μια χαρά κάνει τη δουλειά της.
Για να μην σου λέω ψέμματα και γω έχω μπέι στο τρυπακι για αλλαγή του κινητου μου (note 3) με κινητό με QHD οθόνη (meizu mx4 pro) αλλά δεν βρίσκω πουθενά χρησιμότητα.

thanasis

ξέρετε πότε θα έρθει η έκδοση 3.1 για το p7?

Panagiotis

Γιώργο ξερόλα δες πρώτα μια οθόνη Huawei και μετά μίλα για χαμηλή ποιότητα. Κάνεις και τον γνώστη της τεχνολογίας.

ChrisG

το ανθρώπινο μάτι μπορεί να αντιληφθεί πάρα πολλές λεπτομέρειες αρκεί να έχει μάθει και σε αυτές.2 πίνακες έργων τέχνης να μου δώσεις,ο ένας γνήσιος και ο άλλος πιστό αντίγραφο προσωπικά θα πλήρωνα το ίδιο και για τους δύο.κάποιος που γνωρίζει και έχει μάθει να επικεντρώνεται στις λεπτομέρειες μπορεί να διακρίνει πολλά περισσότερα.έχω περάσει απο όλες τις αναλύσεις τα 2k στο Note 4 δεν τα αλλάζω.πρώτον με τα ppi που έχει αλλά και την ανάλυση η διαφορά φαίνεται ακόμη και απο το browsing(εικόνες,γραμματοσειρές κλπ)μεγαλύτερη άνεση στο μάτι.στις ταινίες ΑΠΟΛΑΥΣΗ.
στο youtube υπάρχει βίντεο του Brownlee που συγκρίνει τα 4k του Sony σε φωτογραφίες και Multimedia με τα 2K άλλης συσκευής.Θα πάθετε πλάκα πόση διαφορά εμφανής υπάρχει!θολά σε όλα με τα 2k ΤΖΑΜΙ στα 4K!!!καθαρές κρυσταλλινες φωτογραφίες αλλά και βίντεο που διακρίνεις την λεπτομέρεια της λεπτομέρειας.οπότε προσωπική μου γνώμη είναι ότι το επιχείρημα του 1080p δεν χρειάζονται στο κινητό πιστέυω είναι άκυρο παντελώς.

ChrisG

https://www.youtube.com/watch?v=kEMmKu4tYWI

αυτό για του λόγου το αληθές επειδή την ίδια συζήτηση με την ανάλυση την είχα με ένα φιλό εδώ μέσα.εάν δεν συγκρίνεις και δεν το ζήσεις δεν μπορείς να καταλάβεις.

Yiannis

Το HD είναι υπεραρκετό εφοσον η οθόνη είναι καλής ποιότητας..
Εγώ έχω το Vivo Xplay 3s το πρώτο κινητό με 2Κ οθόνη και το Huawei P8 max (6,7) και το Huawei Mate 8 .. Και δεν βλέπω καμία διαφορά στην ευκρίνεια.. Η ανάλυση δεν είναι το παν.
Ελάτε σπίτι να δείτε την 720p 42″ Plasma KURO Pioneer να παίζει το demo της LG για τις Oled…και θα καταλάβετε.

Gmar

Πριν καμία 6ετία οι Kuro ήταν απο τις καλυτερες τηλεοράσεις άλλα με τα σημερινά δεδομένα είναι μόνο για κανένα μουσείο καθώς με 1024×768 το κάθε pixel έχει μέγεθος όσο ένα μπιζέλι.

Bill

Τελικα ειμαστε αρκετοι με kuro! Φιλε Gmar ελα μια μέρα να δουμε στην kuro μπαλιτσα. Να καταλαβεις πως εινσι πραγματικά το χορτάρι κσι τι χρωμα ακριβως ειναι η φανέλα της Liverpool! Ααα και ηχο ε?

Agnostos13

Μην γραφουμε συνεχεια τα ιδια για τις οθονες. Για οθονη μεχρι 6″ η full-hd αναλυση ειναι υπεραρκετη. Εκτος αν το τηλεφωνο το χρησιμοποιεις και για VR glass.
Μαλιστα η ιδια η Sony που λανσαρε τις 4K οθονες στα smartphones ειχε πει πριν ενα χρονο ποσο αχρηστη ειναι μια αναλυση μεγαλυτερη των 1080p!
Υπαρχουν βεβαια και οι εταιριες που πουλανε panel και ψαχνουν να βρουν παραπανω κερδη απο εκει…

Γιάννης

Καλό είναι να υπάρχει μεγαλύτερη ανάλυση αλλά να υποστηρίζεται από λειτουργικό και επεξεργαστή γραφικών , όχι όπως η Sony που έβγαλε “μαϊμού” κινητό 4K (στο 99% των περιπτώσεων λειτουργεί ως fullhd) μόνο για να κάνει εφέ.

ChrisG

το αστείο σε όλη την υπόθεση είναι ότι οι περισσότερες πλέον κάμερες κινητών κάνουν εγγραφή σε 4k αλλά έχουν οθόνες 750p και 1080p για να τα βλέπουν.λολ…το VR προωθείται,τα βίντεο Multimedia(youtube κλπ…)έχουν αρχίσει να είναι σχεδόν όλα σε 1440p και 4k,φωτογραφίες κ.α…αλλά εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι τα 1080p είναι υπεραρκετα όταν υπάρχει πληθώρα βίντεο που δείχουν το αντίθετο.ακόμη και βίντεο 1080p αναπαράγεται καλύτερα σε οθόνες μεγαλύτερης ανάλυσης.
μένει να βάλει και η αγαπητή apple 2κ oled panel,και περιμένω απο τους ίδιους σχολιαστές σε ένα 2 χρόνια(δεν θα αργήσει να υλοποιηθεί)να πούνε τα ίδια καθώς και να μην τα αγοράσουν.βέβαια τι λέω…εδώ καταρριφθήκανε μέσα σε ένα μοντέλο όλοι οι “μύθοι” του παρελθόντος αλλά γαργάρα…δεν πειράζει.προσωπικά κατάλαβα πολλά.αυτά.

Υιαννις

Μόνο Όποιος δει Kuro καταλαβαίνει…!! Εχω την 60 άρα στο σαλόνι και δεν την αλλάζω..Μονο την 42 στο καθιστικό θα την αλλάξω..αλλά με LG Oled 55 άρα..
Τώρα για τις αναλύσεις.. Αφού δεν υπάρχει περιεχόμενο ούτε 2Κ ούτε 4Κ..τουλάχιστον πάνω απο η καμία 30 αρια βίντεο..και δεν θα υπάρξει του τουλάχιστον για τα επόμενα 2 χρόνια… Και εφόσον τα κινητά τα αλλάζεις κάθε χρόνο σχεδόν..δεν έχει νόημα το 2Κ ή το 4Κ

Ανακιν

Ρε γελάνε και οι πέτρες μαζί σας και με τις αν-αξιες κινεζιες σας

Agnostos13

Εγω παλι ψαχνω υλικο 2k/4k για να εκμεταλευτω το iPad Air μου και ζητημα αν εχω βρει καμια 50αρια βιντεο στο Youtube που να το υποστηριζουν! Καλα για ταινιες ουτε λογος… Full hd βαρια!

chris_g

@ChrisG Στο βίντεο που μας λες είναι εμφανεστατη η διαφορά ανάμεσα στο z5 premium και στο nexus 6p. Όμως το μεγάλο λάθος είναι αυτό, είναι καλύτερο το panel του z5p από το 6p για αυτό έχει καλύτερη εικόνα,δεν είναι λόγο ανάλυσης. Βάζω στοίχημα ότι αν ήταν z5 fhd με z5p 4k η διαφορά θα ήταν σχεδόν μηδέν.

ChrisG

@Agnostos13 μάλλον θα ψάχνεις σε βίντεο που έχουν ανέβει ΠΡΟ 4k γιάυτό.εγώ μια χαρά βρισκώ και πάρα πολλά.
@chris_g άλλο χρωματική απόδοση και άλλο καθαρότητα λόγω ανάλυσης.στο z5p φαίνονται ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ το λέει και ο Brownlee.δεν μιλάει για χρώματα που όπως λέει θεωρεί το πανελ του 6p απο τα καλύτερα.

nokia

Aν εχει την ακτινοβολια που εχει το huawei p8 (1.72 body sar) θα πάει άπατο.

Ολες οι συσκευες της huawei εχουν πολυ υψηλη ακτινοβολια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.