H Huawei κατοχυρώνει πατέντα για συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη

με αναδιπλούμενη οθόνη, H Huawei κατοχυρώνει πατέντα για συσκευή με αναδιπλούμενη οθόνη

Η Huawei, το έχουμε ξαναπεί, δεν επαναπαύεται ποτέ. Πρόκειται για έναν από τους κατασκευαστές με πάρα πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο ενεργητικό του και μάλιστα με πρωτιές και τώρα μαθαίνουμε ότι έχει καταθέσει πατέντα για smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη που ανοιγοκλείνει σαν βιβλίο.

Το δίπλωμα κατατέθηκε στον οργανισμό WIPO το Σεπτέμβρη του περασμένου έτους και δημοσιεύθηκε τώρα.

Ο μηχανισμός της αναδιπλούμενης συσκευής που όταν είναι ανοιχτή έχει το μέγεθος ενός tablet θυμίζει εκείνον του Microsoft Surface Book. H foldable οθόνη αποτελείται από ένα μόνο panel, σε αντίθεση με την αντίστοιχη πρόταση της ZTE με το Axon M, που ενσωματώνει δύο.

Φυσικά, η Huawei δεν είναι μόνη της σε όλο αυτό. Εδώ και καιρό περιμένουμε το foldable smartphone της Samsung, Galaxy X, το οποίο σύμφωνα με τις φήμες θα αργήσει κι αυτό να κυκλοφορήσει στην αγορά. Η αλήθεια είναι πως μόνο τότε θα μπορέσουμε να ανακαλύψουμε το μέγεθος της εφαρμογής που μπορεί να έχουν αυτές οι συσκευές στη ζωή μας κι αν τελικά θα φανούν χρήσιμες στην καθημερινότητα μας.

Λογικά οι εταιρείες που επενδύουν σε αυτές τις συσκευές κάτι παραπάνω θα ξέρουν. Προφανώς είναι κάτι περισσότερο από κίνηση εντυπωσιασμού ή μόνο και μόνο εξαιτίας του ανταγωνισμού.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Διασκέδαση και παραγωγικότητα απαιτούν πεδίο εργασίας που να μη βγάζεις τα μάτια σου.
Π.χ. σήμερα δεν είχα ρεύμα στο μαγαζί μου και ευτυχώς είχα το tablet 10,1″ μαζί μου.
Και την δουλειά μου έκανα και την ταινία μου είδα.
Στο 5,5άρι κινητό μου όλα αυτά; Ούτε με σφαίρες. Καλύτερα να πήγαινα πίσω στο σπίτι μου.
Εν ολίγοις θέλω να πω, ότι όταν θα αρχίσουν να είναι πρακτικά στην αγορά τα αναδιπλούμενα, τότε θα είναι μια ακόμη επανάσταση στις κινητές έξυπνες συσκευές.
Από 6″ σε 9″. Ότι πρέπει από όλες τις απόψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.