Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

H Huawei βρέθηκε στην έκθεση MWC 2016, αλλά σε αντίθεση με τις LG, Sony και Samsug δεν έκανε τη μεγάλη ανακοίνωση του Huawei P9. Στη θέση του παρουσίασε το Huawei MateBook, το 2-in-1 tablet με Intel Core M και Windows 10.

Ο λόγος που δεν είδαμε το Huawei P9 στη Βαρκελώνη ήταν επειδή η Huawei ήθελε να τραβήξει επάνω της τα βλέμματα με ξεχωριστό event. Ξεκίνησε την αποστολή προσκλήσεων για event που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Δυστυχώς δεν μας λέει τι θα ανακοινώσει στη γερμανική πρωτεύουσα όμως ευελπιστούμε ότι θα δούμε το Huawei P9. Η πρόσκληση δείχνει μόνο ένα μπουκάλι μπύρας το οποίο αδειάζει σε ένα ποτήρι και από κάτω γράφει “Beer”. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν και τι θέλει να μας πει η Huawei.

Αν πρόκειται για το Huawei P9, περιμένουμε dual-camera στην πλάτη στα 12 Megapixel, η οποία θα επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την εστίαση στις φωτογραφίες μετά τη λήψη, μεταλλική κατασκευή και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Επίσης, θα φορά οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 950, Mali-T880 MP4 GPU, μπαταρία 3900mAh, οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB ενώ περιμένουμε συνολικά 4 εκδόσεις.

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

huawei press event, Huawei: Press event 9 Μαρτίου στο Βερολίνο – Έρχεται το P9;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
KostasB

Μακάρι να έρθει με kirin 955 αλλά χλωμό το βλέπω αφού ακόμα δεν τον έχουν παρουσιάσει. Βέβαια μπορεί να το κάνουν μαζί με την παρουσίαση του P9. Επίσης μακάρι να έχει 4gb ram, 32gb ενσωματωμένη και τόσο μεγάλη μπαταρία. Θα μπορέσει να χτυπήσει στα ίσια άλλες “μεγάλες” εταιρείες ειδικά αν έχει και μια καλή τιμολόγιση. Όσο για την ανάλυση δεν θα με πείραζε αν δεν βάλουν qhd, μια χαρά θα είναι και με fhd. Και κάμερες ας βάλουν και 2 και 3 δεν με ενοχλεί αρκεί το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό.

DimDim

Ξέρουμε που ακριβώς θα γίνει το event? Θα είμαι Berlin την άλλη εβδομάδα αν είναι να παο μια βόλτα να σας κάνω ένα Ελληνικό hands on.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.