Huawei #SeeMooore: Αληθινό γκάλοπ για τις ανάγκες μας στα smartphones

Huawei P20 teaser video Αθήνα γκάλοπ ανάγκες smartphone, Huawei #SeeMooore: Αληθινό γκάλοπ για τις ανάγκες μας στα smartphones

Τι είναι αυτό που κοιτάτε όταν πάτε να αγοράσετε ένα νέο smartphone; Βρεθήκαμε στην Ερμού στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την έλευση των νέων Huawei P20 και P20 Pro και ρωτήσαμε όλους εσάς για το ποιες ειναι οι ανάγκες σας.

Οι περισσότεροι από όσους ρωτήσαμε δήλωσαν ότι η καλή κάμερα είναι αυτό που τους ενδιαφέρει πιο πολύ όταν σκοπέυουν να αγοράσουν ένα νέο smartphone. Αμέσως επόμενη δημοφιλέστερη απάντηση είναι η μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Πολλοί από εσάς ενδιαφέρονται για το λογισμικό της συσκυεής, να ρολάρει γρήγορα και να γενικά το κινητό να μην “τρώει” κολλήματα. Κάποιοι δήλωσαν ότι μετά από μερικούς μήνες το καινούργιο τους κινητό ξεκινάει να κολλάει κάτι το οποίο τους ενοχλεί.

Ελάχιστοι δήλωσαν ότι τους ενδιαφέρει ο δυνατός ήχος από τα ακουστικά και το καλό ηχείο ενώ μονο δυο άτομα απάντησαν ότι κοιτούν την εξωτερική εμφάνιση σε ένα κινητό!

Νομίζω ότι οι απαντήσεις σας ήταν αναμενόμενες. Κάμερα, μπαταρία και να μην κολλάει, αυτό δηλώσατε οι περισσότεροι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που σταματήσατε και μας μιλήσατε.

Οι απαντήσεις σας αυθόρμητες και εντελώς αληθινές. Πραγματικό, μάχιμο γκάλοπ έξω στο δρόμο που μου θύμησε τη σεζόν 2015-2016 που πέρασα από το δελτίο ειδήσεων του STAR. Στην κάμερα ο βετεράνος Αντρέας Χαλκιόπουλος.

Τα νέα Huawei P20 και Huawei P20 Pro αναμένεται να παρουσιαστούν επίσημα αυτή την Τρίτη 27 Μαρτίου κατά τη διάρκεια ενός μεγάλους Πανευρωπαϊκού event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι. Το Techblog θα είναι εκεί! #SeeMooore

Huawei P20 teaser video Αθήνα γκάλοπ ανάγκες smartphone, Huawei #SeeMooore: Αληθινό γκάλοπ για τις ανάγκες μας στα smartphones

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaskor

Ποικιλία. Πιάσε και μια πράσινη φίλος!

Dimitrinho

Υπομονή 3 μέρες ακόμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear featured Qualcomm Snapdragon

Snapdragon X Plus: 10πύρηνη CPU, ίδια GPU και NPU με τo Elite

Το Snapdragon X Elite είναι το μόνο προϊόν στη νέα σειρά chipset της Qualcomm που επικεντρώνεται στα Windows αλλά αυτό πρόκειται να αλλάξει.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.

Gear AirTag Apple featured

Του έκλεψαν την BMW και την πήρε πίσω χάρη στο AirTag της Apple

Η Apple καλεί τους χρήστες AirTag να καλούν την αστυνομία όταν εντοπίζουν την τοποθεσία της κλεμμένης περιουσίας τους.

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.