Η Huawei ετοιμάζει smartphone με εσωτερική μνήμη 512GB;

smartphone με εσωτερική μνήμη 512GB, Η Huawei ετοιμάζει smartphone με εσωτερική μνήμη 512GB;

Η Huawei κάνει τα πάντα για να μας κρατά σε εγρήγορση και τα καταφέρνει μία χαρά. Ο Κινέζος κατασκευαστής λίγο πριν την επερχόμενη ανακοίνωση της πολυσυζητημένης σειράς P20 στο Παρίσι πετάει τη «βόμβα» για smartphone με εσωτερική μνήμη 512GB, αποδεικνύοντάς μας πως δεν επαναπαύεται με τίποτα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν πρόκειται για μία εναλλακτική έκδοση της νέας της σειράς ή πρόκειται για μία εντελώς διαφορετική συσκευή. Η πληροφορία έρχεται από την Κίνα και το μόνο που γνωρίζουμε μέχρις στιγμής είναι ότι στη λίστα του TENAA αναρτήθηκε ένα μοντέλο της Huawei Technologies με κωδική ονομασία NEO-AL00 και αναφορά για “6GB RAM + 512 GB ROM” στις προδιαγραφές της μνήμης.

smartphone με εσωτερική μνήμη 512GB, Η Huawei ετοιμάζει smartphone με εσωτερική μνήμη 512GB;

Η Samsung τον περασμένο Δεκέμβρη ανακοίνωσε ότι ξεκινάει τη μαζική παραγωγή του 512GB UFS storage για smartphones. Θα προτιμήσει άραγε third-party λύση η Huawei για τη νέα συσκευή-βόμβα που ετοιμάζει ή η κινέζικη εταιρεία έχει αναπτύξει δική της τεχνολογία για ενσωμάτωση τόσο μεγάλου αποθηκευτικού χώρου σε mobile συσκευές;

Αυτό θα το μάθουμε σύντομα. Προς το παρόν, τα 256GB είναι ο μεγαλύτερος αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει ένα smartphone, με τη Huawei να έχει λανσάρει ήδη τα Huawei Mate 9 Porsche Design και Mate 10 Porsche Design, ενώ μία ακόμη Porsche Design έκδοση φαίνεται πως βρίσκεται καθ’ οδόν για την Πόλη του Φωτός.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Καλό αλλά αν δεν έχει κάτι σαν continuum η dex ποιος ο λόγος για τόσο χώρο;

KostasB

Έχει καλύτερο από Dex ήδη από το Mate 10 Pro.

Αλέξανδρος

@KostasB το ήξερα αλλά τώρα έριξα μια πιο προσεκτική ματιά και όντως λειτουργεί καλύτερα από το dex.
Θέλει δουλειά όμως ακόμη για να λειτουργούν όλα σε παράθυρα και να έχεις μια εμπειρία κοντά σε pc.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.