Huawei: Κλειδώνει ως κατασκευαστής του επόμενου Nexus smartphone;

Πριν από λίγες μέρες ακούστηκε η πληροφορία ότι η Google έχει ξεκινήσει συζητήσεις για να βρει τον επόμενο κατασκευαστή του Nexus smartphone και ότι αυτός θα είναι Κινέζος αυτή τη φορά. Πράγμα που μοιάζει λογικό από τη στιγμή που οι Κινέζοι κατασκευαστές έχουν κάνει τεράστια βήματα τα τελευταία χρόνια. Τελικά όπως φαίνεται, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά, καθώς οι πληροφορίες γίνονται όλο και περισσότερες.

Αναφέρεται ότι το επόμενο όνομα που θα βάλει την υπογραφή του στο Nexus θα είναι η Huawei, οι πληροφορίες αυτή τη φορά έρχονται από πηγή με “ονοματεπώνυμο”. Συγκεκριμένα, έρχονται δια στόματος του διευθυντή της China Research (iSuppli), η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες mobile αναλύσεων. Μέσα από το λογαριασμό του στο Weibo επιβεβαίωσε ότι η Huawei είναι αυτή που επέλεξε η Google.

Αυτό έρχεται σε συμφωνία με τις προηγούμενες φήμες (από ανώνυμες πηγές) που έλεγαν ότι η Google θέλει κάποιον που να κατασκευάζει τα δικά του chip (η Huawei έχει Kirin chipset). Επιπλέον είχε ακουστεί ότι η Huawei θα φτιάξει μια οικονομική έκδοση του smartphone που θα κυκλοφορήσει το 2015, και η LG το high-end Nexus που θα είναι μια έκδοση του LG G4.

Όλα αυτά όμως είναι φήμες και πληροφορίες που διαρρέουν, άρα πάντα κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις.

huawei nexus, Huawei: Κλειδώνει ως κατασκευαστής του επόμενου Nexus smartphone;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Θέλουμε nexus τούμπανο!!! Το πολύ 5.5 in… Κ οθόνη fhd όχι παραπάνω… Πολλά ζητάμε;;; ααα κ οικονομικό πάνω απ όλα….

Dalinos

Μια κατασκευη ιδια Ρ6 (ηδη οικονομικο) με 4.7″ και nexus δεν θα μας χαλουσε καθολουυυυυυυ!!!!

jonjon

Λορενα@ δεν περιμένουμε και Xperia nexus; που έχει διαρρεύσει.

Nick

Παίζει να αναλάβει ποτέ η Sony να κάνει κάποιο Nexus? Θα είχε ενδιαφέρον πιστεύω, ποιος ξέρει, ίσως ένα Nexus “ξεμπλοκάρει” τις πωλήσεις των Xperia υποκαθιστώντας το (ανύπαρκτο) μάρκετινγκ των Ιαπώνων.

jonjon

nick@https://techblog.gr/mobile/sony-xperia-nexus-porpita-leaked-document-7322/

Bania

Αν όντως ισχύει αυτό και βγάλουνε 1 Huawei Nexus στις 4,7 όπως το p6, μεταλλική κατασκευή και όλα τα καλούδια! Και μια έκδοση του LG G4 με καθαρό android Και premium υλικά όπως ακούγεται ότι θα έχει το G4, Τότε μιλάμε για το απόλυτο Nexus release!
Ώντας κάτοχος p6 Και G2, το παράπονο που είχα είναι ότι το Nexus 5 δεν είχε Την κάμερα και την μπαταρία του G2. Να δούμε λοιπόν τι μας επιφυλάσσει η Google!

Sot11

Καλά νέα γιατι πιστεύω θα δούμε και καλύτερες τιμές όπως συνήθιζε η Google, όχι σαν την φετινή κατραπακιά με τη Motorola!

Darth

οχιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι κινεζια και το nexus

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.